anxiety3 Re: trafiłam 2 18.03.07, 11:20 Nie wygrałam. ee tam, czekam na większą kumulację ) Odpowiedz Link
rachela180 Re: trafiłam 2 18.03.07, 11:27 słuchaj, wiesz może czy z taką 2 mogę się zgłosić i ile mogę dostać?? )) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: trafiłam 2 18.03.07, 11:37 zgosić się możesz, ale na ile zartów z Ciebie mozesz wtedy liczyc, tego nie wiem ;P Ale mowie Ci, poczekaj na kumulację (większą), wtedy razem pojdziemy z naszymi dwójkami i zarządamy wypłaty za czwórkę ) Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: trafiłam 2 19.03.07, 16:57 anxiety3 napisała: > Nie wygrałam. ee tam, czekam na większą kumulację ) Dlaczego przeczytałam "kopulację"? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: trafiłam 2 19.03.07, 17:51 > Dlaczego przeczytałam "kopulację"? Na prawdę chcesz Nimfomanko jedna, żebym Ci odpowiedziała? )) Odpowiedz Link
kookardka Re: trafiłam 2 18.03.07, 12:08 Kilkanaście lat temu było tak, że między trafioną w dużym lotku piątką a szóstką była mała dysproporcja. Za piątkę płacili całkiem spore pieniądze. Potem wprowadzili zmianę. Zwiększyli i to znacznie tę różnicę w wygranej. Mama koleżanki trafiła piątkę, ale nie wiedziała, że wysokość wygranej nie jest już tak znaczna jak wcześniej. Ja jej mówiłam, że jest mała zmiana, ale nie chciała uwierzyć, sugerowała, że zazdrość mnie zżera )) Jak odebrała wygraną,cała napalona na nowego malucha i całą masę innych dóbr do zakupienia wtedy w Peweksie, to roszkę się zdziwiła.... Odpowiedz Link
asiunia311 Re: trafiłam 2 19.03.07, 18:02 Ja. Całą trójkę. Przynajmniej mi się za los wróciło Odpowiedz Link