Dodaj do ulubionych

Nachalna kampania PO

12.06.10, 19:16
Witam. Czy to ja jestem przewrażliwiony? Czy to także dotyczy
Państwa odczuc? Kandydat Komorowski jest wszędzie. a spot jak to
czasami ktoś pyta go o coś, to już mi bokiem wychodzi. Rozumiem, że
reklama powinna byc tak skonstruowana aby nikt nie pozostał
obojętny, tyle, że dla mnie w tym przypadku efekt jest odwrotny od
zamierzonego. Kiedy widzę fizjonomię pana K. boję się, że znowu
będzie mi wciskał kit jak to go ktoś czasami o coś pyta a najlepsze,
że on sam nie ma Polakom niczego konkretnego do zaproponowania. A
dzisiejsza histeria o przeprosiny, to chwytanie się tonącego
brzytwy. Popełnia błąd za błędem i dobrze mu tak. Zero charyzmy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lili Re: Nachalna kampania PO IP: 83.1.122.* 12.06.10, 19:39
      Niedługo strach będzie otworzyc lodówkę .
    • Gość: proboszcz Re: Nachalna kampania PO IP: 83.1.120.* 12.06.10, 19:45
      Otworzyłem klapę od sedesu.

Zgadnijcie co zobaczyłem.
      • Gość: znajoma Re: Nachalna kampania PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 19:57
        Chciałam powiedzieć ,ze zgadzam się z Trampem.
      • Gość: j Re: Nachalna kampania PO IP: 83.1.117.* 13.06.10, 15:36
        Otworzyłem klapę od sedesu.
        >
        > Zgadnijcie co zobaczyłem.

WC Kaczora!
    • Gość: znajoma Re: Nachalna kampania PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 19:55
      Zgadzam się z Tobą!
      • Gość: Pani Monika Re: Nachalna kampania ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 22:03
        ...a o dziadku z wermachtu to już zapomnieli???? a??? o dziadu spieprzaj i
        małpie w czerwonym, a o pewnym radiu i wyłączności też zapomnieli? a???lecha nie
        ma, a dziadu spieprzaj ma się chyba dobrze....ciekawe jak zagłosuje? i nie pisać
        już więcej kłamliwych głupot forumowicze, chyba, że wasze poglądy są takie same
        jak i prezia, co rok inne.......
        Ps. Jedna z ulubionych reklam "Jaki jest Twój kolor włosów? Co rok inny..."
      • Gość: Andrzej Re: Nachalna kampania PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 16:23
        Pozdrowienia z Sandomierza .Posłuchaj na you tube Cata Stevensa..
    • Gość: franc Re: Nachalna kampania PO IP: 83.1.114.* 12.06.10, 23:55
      Nasz żołnierz zginął w Afganistanie a Komorowski już gdzieś tam wspomniał że
      wojska trzeba wycofać ale nie wspomniał że będziemy tam jeszcze do 2012 a jak
      amerykany "nas poproszą" to kolejne 3 lata!
    • Gość: kris Re: Nachalna kampania PO IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.06.10, 09:03
      Jaka nachalna kampania? Włażą ci do domu? Przypomnij sobie poprzednie
      kampanie. Wszyscy kandydaci zachowują się bardzo ok. A jak cię wnerwia
      to jest Discovery, Explorer, National Geografic, History, Historia, Ale
      Kino, TVP Kultura, Eurosport itp. Ja oglądać wolę zwierzątka.
      • Gość: znajoma Re: Nachalna kampania PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 09:30
        Do domu nie włażą ,ale list od Bronia został "podrzucony"do skrzynki
        pocztowej.Ja też lubię oglądać programy przyrodnicze na
        Discovery.Pozdrawiam
        • Gość: kris Re: Nachalna kampania PO IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.06.10, 10:05
          Wolę list w skrzynce niż telefon z dzwonnicy Jarka.
        • Gość: jest sposób na to! Re: Nachalna kampania PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 11:29
          >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: znajoma napisał(a):
          > Do domu nie włażą ,ale list od Bronia został "podrzucony"do skrzynki
          > pocztowej.Ja też lubię oglądać programy przyrodnicze na
          > Discovery.Pozdrawiam<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Tego drania, sprzedwczyka, co podrzuca znajomym listy do skrzynek to trzeba by w gorącej smole wykąpać, w pierzu dla ochłody wynurzać, a potem po placu czerwonym kijami przepędzić zuchwalca!
          • lechowski51 Re: Nachalna kampania PO 13.06.10, 11:39
            Poza trampem sympatykiem Korwina Mikke ktory ma wiedze i potrafi to
            wyartykulowac dziecinada i ciamciarowaci z PO ..strach jak sie to czyta.
    • Gość: Andrzej Re: Nachalna kampania PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 12:12
      Mają coś z Dyzmy
      brak im charyzmy...
    • Gość: prl Re: Nachalna kampania PO IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 12:30
      4vardtramp napisał:
      A
      > dzisiejsza histeria o przeprosiny, to chwytanie się tonącego
      > brzytwy. Popełnia błąd za błędem i dobrze mu tak. Zero charyzmy.

...pełna zgoda..

"Do zobaczenia w sądzie

Donald Tusk: Nie może być tak, że ktoś jest ofiarą powtarzanego ciągle kłamstwa i że będzie taką bezradną ofiarą. Kłamstwo i insynuacja jest jedną z głównych metod postępowania obozu Jarosława Kaczyńskiego. Nie ma innej metody, ponieważ do tej pory byli bezkarni, trzeba kłamcę podać do sądu.

Mowa oczywiście o wypowiedzi Kaczyńskiego na temat prywatyzacji szpitali, za którą sztab Komorowskiego chce go pozwać do sądu. I bardzo liczę, że pozwie, bo zgadzam się z Tuskiem, że na kłamców czasami nie ma innej metody jak sąd. A jeśli ktoś ma wątpliwości kto kłamie, obszerny cytat z Aleksandra Grada, ministra odpowiadającego w rządzie Tuska za prywatyzację właśnie. Stary wywiad pozwoli nie tylko poznać zamiary Platformy względem służby zdrowia, ale także powody, dla których ze względu na kampanię nie chce się do tego przyznać. Bo to wszystko już było.

Konrad Piasecki: „Rząd otwiera drogę do prywatyzacji szpitali” – tak piszą „Dziennik” i „Rzeczpospolita”. Pełnej i nieograniczonej prywatyzacji, panie ministrze?

Aleksander Grad: Ta sprawa nie stawała na posiedzeniu rządu.

Konrad Piasecki: Ale stawała podobno wczoraj na spotkaniu Donalda Tuska z przedstawicielami klubu parlamentarnego.

Aleksander Grad: Ja nie brałem udziału w tym spotkaniu, więc trudno mi się do tego odnosić.

Konrad Piasecki: Ale pan uważa, że to dobry pomysł?

Aleksander Grad: Samorządy muszą działać rozważnie. Muszą zawierać określone umowy prywatyzacyjne, w których muszą być długoterminowe gwarancje, ważne z punktu widzenia bezpieczeństwa zdrowotnego mieszkańców tych terenów. Wierzę w odpowiedzialność i rozsądek samorządów.Osobiście uważam, że należy dać większą swobodę samorządom w dysponowaniu majątkiem, ale również ustalaniu, jak mają funkcjonować szpitale na ich terenie. (...) (...) Samorząd, jeśli jest odpowiedzialną władzą publiczną, a musimy zakładać, że jest - jest rozliczany przez opinię publiczną, czuje oddech swoich wyborców na plecach - musi zawierać umowy prywatyzacyjne w taki sposób, aby zagwarantować swoim obywatelom, mieszkańcom dostęp do świadczeń medycznych. W związku z tym, jeśli byśmy zakładali z góry, że jakiś prezydent, wójt, burmistrz, starosta, marszałek, to są nieodpowiedzialni ludzie, to byłoby błędne założenie. (...) Uważam, że samorządy powinny mieć prawo do prywatyzacji szpitali. Są bardzo pozytywne przykłady w Polsce prywatyzacji szpitali. Samorządy muszą ustalić reguły gry dla tych szpitali i nowych inwestorów.

Konrad Piasecki: Panie ministrze, ale przysięgaliście, że tego nie będzie. W kampanii wyborczej – pamięta pan – był to bardzo ważki temat i wtedy Platforma mówiła nie.

Aleksander Grad: Nie wiem, kto przysięgał, a kto nie. Uważam, że należy się kierować zdrowym rozsądkiem, a dziś zdrowy rozsądek nakazuje, żeby również w całej gamie publicznej opieki zdrowotnej była niepubliczna, prywatna, która dobrze też funkcjonuje, która ma kontrakty.

Konrad Piasecki: Ale marszałek Sejmu Bronisław Komorowski mówił, że oskarżenia Platformy o chęć prywatyzacji to skandal i faryzeizm.

Aleksander Grad: To nie jest tak, że Platforma prywatyzuje. Prywatyzują samorządy, lokalna władza.

Konrad Piasecki: Ale wy mówiliście, że dacie temu tamę; że na to nie będziecie pozwalać; że będzie musiał być jakiś bezpiecznik,który spowoduje, że samorząd będzie musiał zachować 51 proc. udziałów.

Aleksander Grad: Moim zdaniem najlepszych bezpieczników jest odpowiedzialność rady powiatu, sejmiku województwa, rady gminy, która ustali ostatecznie, jaki będzie kształt umowy prywatyzacyjnej. W tej umowie musi być wszystko – muszą być gwarancje, kary, zabezpieczenia.

Konrad Piasecki: To dlaczego nie przyznawaliście tego w kampanii wyborczej?

Aleksander Grad: Kampania rządzi się różnymi prawami.

Konrad Piasecki: Ale nie rządzi się prawami oszukiwania wyborców.

Aleksander Grad: To nie jest oszukiwanie wyborców.

Konrad Piasecki: No nie? Jak się mówi, że nie będzie prywatyzacji szpitali, a potem czytamy, że będzie, to jest oszukiwanie wyborców.

Aleksander Grad: Prywatyzacja szpitali będzie domeną samorządów lokalnych, które są organami nadzorującymi szpitale. Jeśli się zdecydują i uznają, że to jest dobre dla tej społeczności lokalnej, niech to zrobią.

Myślę, że ten wywiad Grada - przypomnijmy, ministra zajmującego się prywatyzacją w rządzie Tuska - ostatecznie rozstrzyga sprawę tego, kto kłamie. Liczę na to, że sztab Komorowskiego dotrzyma słowa i w poniedziałek pozew w trybie wyborczym, bo bardzo jestem ciekawa jak przekona sąd, że podłością jest branie serio publicznych deklaracji ministra skarbu i traktowanie ich jako wiarygodnych informacji na temat prywatyzacyjnych planów rządu.

Jeśli sztab Komorowskiego wycofa się z zapowiedzi i nie pójdzie do sądu, powinien go wyręczyć sztab Kaczyńskiego i pozwać - w trybie wyborczym, rzecz jasna - za wyzywanie od kłamców, gdy się tylko wiernie streszczało plany Grada. Trudno będzie Platformie wybronić to co powiedziała o Kaczyńskim, w świetle tego co powiedział Grad. Jedyną linią obrony pozostanie jej chyba przekonanie sądu, że to, że Platforma coś zapowiada bynajmniej nie oznacza, że zamierza to zrobić. I niestety, niewykluczone, że sąd na podstawie obserwacji blisko trzyletnich rządów Tuska będzie musiał taką linię obrony uznać. "
      kataryna.blox.pl/html
    • Gość: prl Re: Nachalna kampania PO IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 12:45
      "Polska wychodzi z NATO" - Bronisław Komorowski - już rozmawiał z premierem

blogmedia24.pl/node/31439
      • Gość: kris Re: Nachalna kampania PO IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.06.10, 14:03
        No i co?
        • lechowski51 Re: Nachalna kampania PO 13.06.10, 14:25
          Debilizm,klamstwa,brak odpowiedzialnosci za panstwo/wybierz sam/
          • Gość: kris Re: Nachalna kampania PO IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.06.10, 14:29
            może szklaneczka melisy ?
        • Gość: prl Re: Nachalna kampania PO IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 14:37
          ...jak to co???... Kolejna wtopa POprezydenta...Czy ten człowiek wie co
          mówi?...widać, że mózg ma już zlasowany...już przygotował wniosek o wyjście
          Polski z NATO...Rzeczywiście strach ogarnia, jeśli takie tuskomatołki pchają się
          na najwyższy urząd w państwie...
          • Gość: Andrzej Re: Nachalna kampania PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 14:57
            Potem żałował,że tak głosował...
            Zatem wszystkim bez wyjatku życzę zdrowego rozsądku..

• Gość: kris Re: Nachalna kampania PO IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.06.10, 15:20
            widzę, że jesteś autentycznie przerażony, że twój faworyt Bronek
            zalicza wpadkę za wpadką.Każdy zwolennik Jarka się cieszy a trzęsiesz
            gaciami tuskomatołku.
            • Gość: Andrzej Re: Nachalna kampania PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 15:32
              Nie mając sposobu na obu
              przeto najadłem się bobu...
              Boli mnie teraz brzuch
              lecz sram na obydwóch...
          • Gość: PiS z tobą!!!!!!!! Re: Nachalna kampania PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 13:05
            >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: prl napisał(a):

> ...jak to co???... Kolejna wtopa POprezydenta...Czy ten człowiek
            wie co
            > mówi?...widać, że mózg ma już zlasowany...już przygotował wniosek o
            wyjście
            > Polski z NATO...Rzeczywiście strach ogarnia, jeśli takie
            tuskomatołki pchają si
            > ę
            > na najwyższy urząd w państwie... <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

PiS z tobą bogobojny PiSiareczku. I z mózgiem zlasowanym od jadu
            twoim!
    • Gość: znajoma Re: Nachalna kampania PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 16:21
      Strzelał piorun w sosny
      Strzelał piorun w dęby
      Krisie i Andrzeju
      Dajcie sobie w ....

znajoma
      Ps.Odsunęłam się troszkę ,żeby nie oberwać.Pozdrawiam
      • Gość: Andrzej Re: Nachalna kampania PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 16:32
        Choć kampania jest nachalna
        - Ty pozostań neutralna...
        • Gość: kris Re: Nachalna kampania PO IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.06.10, 16:39
          Siostro i bracie - poeci. Mój wpis w żadnym wypadku nie był adresowany
          do Andrzeja tylko do prl.Za zamieszanie przepraszam.
          • Gość: znajoma Re: Nachalna kampania PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 22:36
            ŻARTOWAŁAM!Kolorowych snów!
      • Gość: prl Re: Nachalna kampania PO IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 09:20
        "Dużo było o cudach
        które miały się udać:
        autostrady, szpitale, stadiony...
        A tu ludzie pyskują i sondaże dołują,
        jeden Putin jest zadowolony.

Ta perfidna optyka
        bardzo wielu dotyka,
        widać przecież z powietrza i z łodzi,
        w Sandomierzu i Płocku,
        we Wrocławiu, w Otwocku,
        że się ludziom zaczęło powodzić.

Obraz krzepi wspaniały,
        rząd wychodzi na wały,
        aby ludziom otuchy dziś dodać,
        idą zwarci, gotowi
        pragnąc służyć krajowi,
        aż krew naród zalewa jak woda.

Tu pochyla się z troską
        nad miasteczkiem i wioską
        (choć szmal weźmie od Unii dziś Grecja).
        Gdy brak Drugiej Japonii,
        można rzec bez ironii,
        że udała się Druga Wenecja!

Na gondoli powoli
        płynie rząd i... pomaga.
        I zachęca by woda już wyschła.
        Świetne maja pomysły
        Gondolierzy znad Wisły
        - Tusk i jego załącznik – Bronisław."
        • Gość: kris Re: Nachalna kampania PO IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.06.10, 15:14
          Dołóż jeszcze zwrotkę o tym jak Tusk z Komorowskim rozkopywali wały po
          nocach. A ogólnie - genialne. Zaczynają się niedługo "koszalińskie noce
          kabaretowe". Zrobisz furorę.
          • Gość: znajoma Re: Nachalna kampania PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 16:44
            Było nas trzech,w każdym z nas inna krew...Mnie też się podoba.
            Do Krisa"Tusk z Komorowskim rozkopywali wały po nocach"-możesz
            rozszerzyć swoją myśl?
            A swoją drogą to przypuszczałam ,że Twoja wypowiedź była do
            PRL.Czasem źle "wskoczy".
            Pozdrawiam z okolic Tarnobrzega.
            znajoma
          • Gość: prl Re: Nachalna kampania PO IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.10, 11:23

"Tragiczny Tupolewa lot
            Rozpoczął w kraju nową erę
            Gdy czujność uśpił żałoby mrok
            Chcą rzucić nas w sowiecką sferę

Gdy ich przyjaźni orgia trwa
            To jawna jest kolaboracja
            Znów pokazuje swoje kły
            Ohydna promoskiewska frakcja

W telewizorze zacny gość
            Którego zwą "wielkim aktorem"
            Czyta co mu napisał ktoś
            Kto zwykłym jest agitatorem

Co mu tam honor, co tam wstyd
            Służalstwem z jego oczu świeci
            Gdy chwali, że dziś zmienił się
            Cyniczny kat czeczeńskich dzieci

Jest i reżyser co tu kryć
            Przez salon wszystkich sfer wielbiony
            Nakręcił film, więc cicho być
            Jest bardzo uwiarygodniony

Lecz mało kto dziś o tym wie
            Że wiele lat film cenzurował
            Dziś Krasnej Armii kłania się
            Paląc znicz na zaborcy grobach

Jest całe stado podobnych hien
            Którymi w mediach nas częstują
            Jak niezależny TW "BEN"
            Jak socjolodzy z Politbiuro

Czy słono zapłacili wam
            Czy może ku... podesłali
            Powiedzcie za co kochać mam
            Morderców z KGB - Moskali!"
        • Gość: Pani Monika Re: Nachalna kampania PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 21:58
          TO PLAGIAT I KRADZIEŻ WARTOŚCI INTELEKTUALNYCH, kopiujesz własność autorską
          Marcina Wolskiego, podlegasz prokuraturze, przecież to nie są słowa twojego
          autorstwa, więc dlaczego nie zaznaczasz, że nie jesteś ich autorem????
          Stosujecie fundamentalnie za dużo opcji "kopiuj, wklej" i tak to się kończy,
          smutno, tak jak prl się skończył.
          PS. do ciebie prl już nie zdzwonimy, masz "kocioł"
    • Gość: prl Re: Nachalna kampania PO IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 11:18
      Ruchy rozpaczliwe Sztabu Komorowskiego.

PO-wscy spece od kampanii są do bólu przewidywalni. Posądzili Jarosława o granie na żałobie, żerowanie na współczuciu(czyli słynne : ludziska nie głosujcie a ci co to zrobią , to z litości) i o inne "rózne takie".

Czas się kończy, w "prawdę " sądową nikt nie wierzy, brak haczyków o merytorycznej wartości "punktowania" przeciwnika.

Ciekawe, czy sztabowcy Sun of Dżamejka wytoczą i w jaki sposób broń ostateczną(tak jak litośc poszła na pierwszy ogień).Sondaże dołują, chyba będzie trzeba ludzi postraszyc...

Przypuszczam że bedą próbowali straszyć wyborców wybuchem konfliktu zbrojnego z Rosją lub nawet Trzecią Wojną Św. i to nie jest żart.

Raczej nie puszczą tego Palikotem, bo zbyt niepoważny, spodziewam sie raczej sfabrykowanego przecieku ze sztabu Kaczyńskiego.I to "rzutem na taśmę " w ostatnich godzinach przed ciszą wyborczą.

Łapaj nekrofila Panie Bartoszewski

Po katastrofie smoleńskiej sądziłem, że zarówno TVN24 jak kandydat na prezydenta Komorowski w poczuciu wstydu czy może dzięki ocaleniu jakimś cudem resztek przyzwoitości, przestaną wracać do pamiętnych akcji poniżania i upokarzania Lecha Kaczyńskiego.

Niestety i podczas „debaty czterech” w TVP, a także podczas wystąpień plenerowych, Komorowski z lubością wraca do pamiętnych sporów o krzesło czy samolot, choć dzisiaj chyba mało, kto nie zdaje sobie sprawy, czemu tak akcja tak naprawdę służyła.

Kiedy w środę, 9 czerwca, Niesiołowski pytany w „kropce nad i” o przyczynę tego, dlaczego „Kaczyńskiemu rośnie, a Komorowskiemu spada”, odpowiedział: „Kaczyński pożywił się trochę na Smoleńsku”, osłupiałem, choć myślałem, że ten zupełnie odczłowieczony profesor, specjalista od bezkręgowców nie jest już mnie w stanie zaskoczyć żadną podłością.

Wtedy właśnie pomyślałem sobie:, co to będzie, kiedy na dwa dni przed dniem wyborów, 18 czerwca, w dniu urodzin, Jarosław Kaczyński odwiedzi grób swojego brata i bratowej na Wawelu?

Już wyobrażałem sobie te szyderstwa i ataki na prezesa PiS oraz oskarżenia go o nekrofilię.

Tymczasem stało się coś ścinającego z nóg. Zaraz po wygłoszeniu paru szyderstw na temat zmarłego tragicznie Prezydenta RP, Bronisław Komorowski udał się na Wawel by „oddać hołd” prezydenckiej parze. Oczywiście zezwolił na towarzyszenie sobie tylko jednej, zaprzyjaźnionej stacji telewizyjnej, która uwieczniła ten ważki moment kampanii wyborczej, czyli modlącego się kandydata.

Marszałek i jego sztabowcy doskonale wiedzieli, że dzisiaj będzie na Wawelu Jarosław Kaczyński i postanowili zorganizować swoisty medialny wyścig do sarkofagu.

Mam nadzieję, że cynizm, obłuda, gruboskórność i nikczemność Komorowskiego dotrze w końcu do wyborców.

Dzisiaj na Wawelu, przy grobie brata i bratowej, Jarosławowi Kaczyńskiemu nie będą towarzyszyli dziennikarze.

kokos.salon24.pl/
      • Gość: Gość Re: Nachalna kampania PO IP: 221.238.17.* 18.06.10, 22:14
        "Mam nadzieję, że cynizm, obłuda, gruboskórność i nikczemność Komorowskiego
        dotrze w końcu do wyborców. "

Absolutnie masz rację w każdym zdaniu. To jedno chcę podkreślić wyraźnie aby
        dotarł fałsz i obłuda Komorowskiego i całej tej bandy cwaniaków z PO.
    • Gość: prl Re: Nachalna kampania PO IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 12:25
      Pierwszy spot wyborczy marszałka Komorowskiego pozbawiona PRowej otoczki. Nagrana bez wiedzy min. Nowaka:

www.youtube.com/user/1yarrok#p/u/6/rJYrvs7sUZI
      Pan Marszałek Komorowski oraz jego sztab wyborczy nie próżnują. Minęło zaledwie kilka dni, a już mamy na rynku drugi wyborczy spot. Równie mocny i rzeczowy jak poprzedni...

www.youtube.com/user/1yarrok#p/u/2/czbjUj651yY
      ...trzeci spot wyborczy marszałka Komorowskiego, pozbawiony PRowej otoczki. Nagrany bez wiedzy min. Nowaka. Prawda, że lepszy?

www.youtube.com/user/1yarrok#p/u/0/JE1ygN4Ldw4
      • Gość: tadeo Re: Nachalna kampania PO IP: 78.142.140.* 18.06.10, 13:27
        <<Szanuj bliźniego swego jak siebie samego>> i za to was kocham wyznawcy pis za
        wasz katolicyzm.
        • lechowski51 Re: Nachalna kampania PO 18.06.10, 15:49
          Oto jak pomagaja nam przyjaciele Tuska....
          www.dziennik.pl/gospodarka/article629394/Niemiecki_korytarz_odetnie_Polske_od_Rosji.html
          • Gość: benek Re: Nachalna kampania PO IP: *.tktelekom.pl 18.06.10, 16:30
            no to wybierz jarka i moze razem położycie się na tych torach w ramach protestu
            ? gadzinówka pisze bzdury - po pierwsze - gdzie jakiekolwiek potwierdzenie tego
            faktu ? trafiłeś komuchu jak "kulą w płot" - robią gazociąg północny bo ukraincy
            kradną a teraz będą robili wspólną inwestycję kolejową ? poczytaj sobie co o
            wiarygodności kolei ukrainskich napisali sami ukraincy -
            www.coalmarket.at.ua/ na samym dole
            póżniej pisz bzdury - a jak nie czytasz po rusku to "morda w kubeł"
            redaktorzyna w zyciu nie była nawet w poblizu granicy -a odświeża kotlet z przed
            2 lat - gów..o z tego wyszło rosjanie powiedzieli nie tej inwestycji i juz -
            ukraincy to najwięksi złodzieje w świecie - strukturalni - kradną ludzie
            ,kradnie państwo , przez LHS wjeżdża do Polski ok 6 mln ton rocznie z czego 3
            mln ton to ruda żelaza czyli zostaje 3mln ton podzielone na 365 dni daje ok 8500
            ton dziennie czyli 3 zestawy po 38 wagonów w obie strony - to przez tarnobrzeg
            przejeżdza więcej wagonów( do elektrowni połaniec i stalowa wola) jak przez LHS
            oprócz transportów rudy - kolego jak nie wiesz to nie pierd...l siedzę w tym to
            wiem - PISOWSKA PROPAGANDA

• lechowski51 Re: Nachalna kampania PO 18.06.10, 16:51
      ...i co gbur podobaja Ci sie Ci kulturalni kolesie?
      • Gość: Pani Monika plagiaty PRL-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:05
        prl, niejaki, niech mu ziemia lekką będzie kradnie własność intelektualną innych
        autorów, mówiąc kolokwialnie jest pospolitym drobnym piratem tego forum....po co
        mu wolność? jeśli można brać nieswoje i jeszcze obrażać innych? Brzydko, bardzo
        brzydko katoliku, szybciutko do konfesjonału....
        www.youtube.com/watch?v=ICKlYRmlVIk
        www.youtube.com/watch?v=KQ-bazpR2p0
        • Gość: lechujski15 wspmnienia PRL-u IP: 89.231.252.* 18.06.10, 22:29
          Dzisiaj wdałem się w dysputę na temat kandydatów i oczywiście
          wypunktowałem lewaków i agentów celnymi argumentami za moim
          kandydatem i zarazem Idolem, jedynym wśród tej zgrai kandydującej
          prawdziwym mężem stanu. Do pełnego sukcesu i pognębienia adwersaży
          zabrakło mi około 10 minut... bo w ferworze burzliwych dialogów na
          skutek emocji odmówiły mi posłuszeństwa zwieracze... niestety nie
          zdążyłem do WC. Ta przypadłość spowodowana jest moją działalnością z
          lat 70 i 80 kiedy to funkcjonariusz MO (mój prowadzący) kopał mnie
          po dupie krzycząc spieprzaj pajacu !!!
          • Gość: Pani Monika Re: wspmnienia PRL-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:32
            straszne, pampersa dziś nie miałeś??? Dobrze, że berecik mohairowy zabrałeś...
    • straznik_prawdy Re: Nachalna kampania PO 18.06.10, 22:34
      Tarnobrzeg nigdy nie zapomni tego PO, zaniedbań przy katastrofie smoleńskiej,
      gdzie zginął Prezydent naprawdę dbający o interesy Polski pozdrawiany przez
      tysiące Tarnobrzeżan w zeszłym roku. Teraz ta powódź i premier robiący sobie na
      sandomierskich wałach sesje do zajawki TVN24 do VIVY albo Życia na gorąco.
      • Gość: Pani Monika Re: Nachalna kampania PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:46
        oglądamy tvpis i....
        www.youtube.com/watch?v=_5RCIiPUvE8&feature=related
      • Gość: Pani Monika spiskowa teoria dziejów II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 23:06
        jaki Tarnobrzeg????Jakie zaniedbania???? Co w tym zakresie Tarnobrzeg ma sobie
        do zarzucenia? mów za siebie człecze....Schowaj tą spiskową teorię dziejów i
        zapisz ją w swoim sekretnym pamiętniczku, pewnie koloru różowego...
        • Gość: Pani Monika Re: spiskowa teoria dziejów II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 23:44
          przecież Tarnobrzegiem rządzi już którąś kadencję pis?Więc, co ty gadasz o
          zaniedbaniach PO????
      • Gość: Pani Monika PRL kradnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 23:09
        TO PLAGIAT I KRADZIEŻ WARTOŚCI INTELEKTUALNYCH, kopiujesz własność autorską
        Marcina Wolskiego, podlegasz prokuraturze, przecież to nie są słowa twojego
        autorstwa, więc dlaczego nie zaznaczasz, że nie jesteś ich autorem????Stosujecie
        pisowcy fundamentalnie za dużo opcji "kopiuj, wklej" i tak to się kończy,smutno,
        tak jak i prl się skończył.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka