Gość: pawełdx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.10, 13:11 Wybieram sie w tym roku do Okuninki ,które pole namiotowe polecacie.C Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paweldx Re: Okuninka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 12:35 Nikt nie był??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Okuninka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 21:56 Wielu było na pewno!Jest duże pole namiotowe,trzeba przejechać przez"centrum"około 1km,może więcej.Po prawej stronie widać duże pole namiotowe,są tam też domki do wynajęcia.Zamówiliśmy taki przez internet.Gdy zajechaliśmy na miejsce,to się okazało,że pani "dolicza" za każdą osobę po 2 dychy za pościel.Była niezbyt sympatyczna,więc zrobiliśmy"w tył zwrot".Trzeba na polu namiotowym uważać,bo kradną!Byłam w łazience na tym polu,nie za ciekawie,ale młodzież sobie poradzi.Na tym polu są ławeczki ,można pograć w siatkówkę i jest nad samym jeziorem.Znależliśmy domek w centrum,nad samym jeziorem Instal RS.Fajnie tam jest.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweldx Re: Okuninka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.10, 09:13 A jak się to pole namiotowe nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Okuninka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 15:20 Nie pamiętam,wejdź sobie w Google domki kempingowe,obejrzałam zdjęcia z Ośrodka Wypoczynkowego PKS( domek był identyczny jak na zdjęciu ,być może to ten ośrodek),tam jest dużo ośrodków,coś znajdziesz na pewno.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Okuninka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 17:32 Na pewno Ośrodek Wypoczynkowy PKS,przy samym jeziorze ,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweldx Re: Okuninka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.10, 23:57 dzieki za podpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Okuninka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 09:30 Nie wiem,czy już pojechałeś.Chciałam rozwinąć temat kradzieży.Ludzie zostawiają rzeczy na polu namiotowym i idą nad wodę ,która jest 100- 200 m od namiotu.Sama widziałam grupę chłopców wracających z nad jeziora.Byli w samych spodenkach i z ręcznikiem przewieszonym na ramieniu.Gdy wrócili do swojego namiotu,to zastali...wygniecioną trawę.Było ok.11(wtedy przyjechaliśmy do Okuninki)do południa.Było dużo ludzi na polu n.i nikt niczego nie zauważył.Zabrali im namiot,materace,ubrania,wszystko,co znajdowało się w środku.Wsiedli do samochodu i pojechali do domu.Cenne rzeczy lepiej trzymać zamknięte w samochodzie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś