Dodaj do ulubionych

TransMed Tarnobrzeg

11.07.10, 13:47
koledzy mam takie pytanie bo kolega przyjął sie niedawno do TransMed-u w
Tarnobrzegu i mówi ze bierze 1500zł na ręke za cały dzień siedzenia i czekana
na tel.ma ok. 2 wyjazdy na dzień i robi co drugi dzień oraz weekendy ma wolne
to można powiedzieć że nic nie robi i od razu bierze 1500zł to prawda??? może
ktoś z was tam pracuje??? albo wie coś na temat zarobków w tej firmie.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Palo Re: TransMed Tarnobrzeg IP: 83.1.120.* 13.07.10, 23:01
      Ja tam pracuje, a co kolego masz cos do naszych zarobków?? praca jest zajebista
      nikt nie narzeka i zarobki przyzwoite ,a skąd masz pewnosc ze 1500? moze ten
      ktos cie okłamał moze mamy nawet większe albo mniejsze,a to juz nasza sprawa ile
      zarabiamy. Firma sie rozkręca i niech sie rozkręca coraz bardziej. Moze na
      poczatku nie było wyjazdów, o firmie wie juz całe TBG i okolice to wyjazdow mamy
      coraz więcej. I nie pierdól koles ze mamy po dwa wyjazdy jak nie wiesz. A w
      pracy chodzi o to zeby sie nie narobic a zarobic.Pozdrawiam
      • Gość: pacjent Re: TransMed Tarnobrzeg IP: *.flash-net.pl 14.07.10, 15:15
        chyba 150hehe, taka to firma ze nie da żadnego skierowania na badannia usg
        rtg nic dziwnego ze może mieć zyski ale co to za leczenie zgroza
      • Gość: gość Re: TransMed Tarnobrzeg IP: 83.1.117.* 15.07.10, 00:18
        "I nie pierdól koles ze mamy po dwa wyjazdy jak nie wiesz. A w
        pracy chodzi o to zeby sie nie narobic a zarobic.Pozdrawiam"

taka firma jak pracownicy i zarobki........marzy sobie o tych 1500 ja wieczorem zasypia, może kiedyś.......może
        • Gość: xxx Re: TransMed Tarnobrzeg IP: *.flash-net.pl 15.07.10, 10:01
          Dobrze że nie mozna kierować na usg i rtg bo wtedy już cały
          Tarnobrzeg by sie tam leczył. I tak się leczy ..bo lepiej do
          Transmedu po 18 niz do rodzinnego doktora...
          • Gość: pacjent Re: TransMed Tarnobrzeg IP: *.flash-net.pl 15.07.10, 22:19
            do xxx- gdybyś miał bóle brzucha to chciałbyś poznać diagnozę od razu a nie
            może to a może to zastrzyk p/bólowy może przejdzie i sru do domu czekaj
            tatka latka jak nie przejdzie wracasz z powrotem i znowu czekasz w kolejce do
            d...py z takim leczeniem.A najlepiej skierować na szpital niech oni popadają
            w koszty haha
        • Gość: Grzegorz Re: TransMed Tarnobrzeg IP: 80.51.96.* 16.11.13, 19:06
          Transmed to wielki SYF!!!!!!!! nie udzielaja pomocy jak nie masz kasy mozesz zdechnąc pod drzwiami pomimo ze jestes ubezpieczony!!!! to banda łajdaków tam pracujących!!!! moja mama dzis zostala tam zawieziona z ostra kolką woreczek kazdy kto to mial wie jaki to boł!!! i jakas franca jebana zamiast udzielic jej pomocy bo mama miala silny bol to wypisala recepte i kazala isc do apteki wykupic sobie zastrzyk!!!!! niech ich tam szlak trafi zeby nie doczekali swiąt!! to banda nic wiecej!!!!!!! mama ubezpieczona przez 30 lat nie byla u lekarza a skladki zydowskie panstwo kradnie jej co miesiac!!!!!! niech ta zydo polske szlag trafi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: gość Re: TransMed Tarnobrzeg IP: *.centertel.pl 23.08.14, 16:10
            Ciekawi mnie bardzo ilu już zdechło pod tymi drzwiami , bo to chyba trzeba na Policje zgłosić albo do Prokuratury?! No i w końcu , jak oni rano wychodzą z budynku skoro tyle trupów tam leży?
    • Gość: prezes Re: TransMed Tarnobrzeg IP: 81.219.188.* 22.11.10, 12:57
      Będzie kontrola i zarobki będą ale potrącone jak tak narzekacie asystentka prezesa zarządu
    • Gość: orkan Re: TransMed Tarnobrzeg IP: *.play-internet.pl 16.11.13, 21:00
      No to cię obujał bo na pewno nie 1500,00 na rękę tylko co najmniej 1800,00 a to że siedzi i czeka na tel to normalka podpisał trans-med taki kontrakt to i ma -swoją drogą to gowniane pogotowie ale kasę i to jaką biorą wszyscy!
      Jak bym miał problem w nocy wolał bym zapłacić prywatnie niż się do nich udać -zaspani nie zorganizowani ciągłe pretensje do pacjentów że tak późno i wiele innych to takie miękie gniazdo do zarabiania pieniędzy!
      • Gość: Gosciu Re: TransMed Tarnobrzeg IP: 5.174.89.* 17.11.13, 14:55
        To leczcie się sami jeśli Wam Transmed nie odpowiada. Idziesz do Przychodni, na miejscu lekarz jest, praktycznie od razu przyjmuje, wystawia receptę. Kto nie może przyjść to drugi lekarz przyjeżdża do domu. Nie jest to przychodnia do diagnozowania, bo od tego masz lekarza rodzinnego. Jak jest coś ostrego to kierują do szpitala. Przejedź się do dużego miasta np. Warszawy czy Lublina. Idź w nocy do Przychodni ? Zobaczysz ile se poczekasz, a jak wspomnisz o badaniu USG to Cię wyśmieją. Albo czekaj w takiej W-wie na wizytę domową lekarza.
        • Gość: Ja Re: TransMed Tarnobrzeg IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.11.13, 16:16
          Jak byłem w Transmedzie to 30 % pacjentów jest z woj. świętokrzyskiego. Skoro taka badziewna to firma to dlaczego nie idą po pomoc do szpitala w Królewskim Mieście

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka