Gość: er IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.10, 22:29 Witam gdzie w tbg można wymienić, sprawdzić szwankującą kartę sim ? czy w każdym salonie ? Nie mogę się dodzwonić do biura obsługi- proszę o podpowiedz ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominicktbg Re: problem z kartą sim era 27.08.10, 22:44 Każdą kartę można wymienić z tym samym numerem. Wystarczy zgłosić się do salonu danej sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: problem z kartą sim era IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.10, 22:52 mieszkałem ostatnio w Kielcach i tam się nie dało w każdym salonie dlatego pytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dominicktbg Re: problem z kartą sim era 27.08.10, 23:06 Z zagubioną kartą Orange nie było problemów. Jedynie koszt nowej karty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbg Re: problem z kartą sim era IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.10, 09:55 ja wymieniałem w erze na Głowackiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: problem z kartą sim era IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.10, 10:37 za chile pojde, sprawdze i ci odpisze skoro tobie sie nie chce. to taki problem po prostu pójść do salonu i zapytac, ewentualnie zadzwonic na infolinie? trzeba az dupe ludziom zawracac na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: problem z kartą sim era IP: *.182.35.54.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.08.10, 20:53 dzięki - już wiem ;)ps. kto pyta nie błądzi... Odpowiedz Link Zgłoś