Dodaj do ulubionych

Firma MaDra

IP: *.tktelekom.pl 03.09.10, 18:00
Co sadzicie o firmie remontowej MaDra?Chciałabym ją zatrudnic do remontu
Obserwuj wątek
    • Gość: remontujacy Re: Firma MaDra IP: *.tktelekom.pl 07.09.10, 19:20
      Ja jestem zadowolony. Terminy dogodne i ceny do negocjacji.

A najlepiej zadzwon i sie sama przekonaj.
      • Gość: gośc Re: Firma MaDra IP: 80.48.35.* 08.09.10, 16:41
        nie polecam, fuszerke straszną robią
        • Gość: kuntakinte Re: Firma MaDra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 18:15
          "remontujący" to pewnie wlascieciel firmy
          • Gość: znajomy Re: Firma MaDra IP: *.tktelekom.pl 08.09.10, 23:03
            kuntakinte za to znudzony troll forumowy wszędzie musi dopisać swoje głupie teksty.
        • Gość: Maciek Re: Firma MaDra IP: 109.243.233.* 15.09.10, 21:08
          > nie polecam, fuszerke straszną robią

To chociaż byś się przedstawił i napisał co takiego Ci złego zrobiliśmy.
    • Gość: xxx Re: Firma MaDra IP: *.lublin.mm.pl 13.09.10, 16:02
      Podaj maila to wyślę zdjęcia jak właściciel tej pseudofirmy zostawił mieszkanie,które ode mnie wynajmował i rzekomo wyremontował
      • Gość: ono Re: Firma MaDra IP: *.stalowa.pilicka.pl 14.09.10, 00:17
        A kto tak uwielbia oszczerstwa? Może ktoś kto miał już problemy z innymi wynajmującymi. Czyżby za mało kasy zostawił za wynajmowane mieszkanie albo nie dał się naciągnąć ? No, no, no.
        • Gość: gośc Re: Firma MaDra IP: 80.48.35.* 14.09.10, 08:10
          ono nie broń tej firmy ja też potwierdzam że to partacze.
          • Gość: on Re: Firma MaDra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 19:13
            firma totalne dno amatorzy
            • Gość: Maciek Re: Firma MaDra IP: 109.243.185.* 15.09.10, 21:21
              > firma totalne dno amatorzy

Korzystałeś gościu z naszych usług?
          • Gość: Maciek Re: Firma MaDra IP: 109.243.185.* 15.09.10, 21:18
            > ono nie broń tej firmy ja też potwierdzam że to partacze.

To powiedz po raz drugi gdzie coś spartaczyliśmy.
    • Gość: Maciek Re: Firma MaDra IP: 94.254.187.* 15.09.10, 15:29
      Tu właściciel firmy "MaDra". Prześlijcie dowody na temat mojej działalności tzn. odnośnie fuszerki itp. oraz pozytywnych spraw. Jeśli nie dostanę potwierdzeń na mojego maila: madra.tbg@gmail.com autor posta oraz wszyscy co szkalują moje dobre imię odpowiedzą przed sądem.
      • Gość: kuntakinte Re: Firma MaDra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 21:23
        i sie zesrało
        • Gość: Maciek Re: Firma MaDra IP: 109.243.185.* 15.09.10, 21:28
          Chodzi ci o coś?
    • ptasior1973 Re: Firma MaDra 15.09.10, 21:45
      Gość portalu: gośc napisał(a):

> Co sadzicie o firmie remontowej MaDra?Chciałabym ją zatrudnic do remontu

Pani Basiu za żadne pieniądze nie zrobiłbym Pani remontu, bo historia lubi się powtarzać...
    • ptasior1973 Re: Firma MaDra 18.09.10, 12:52
      Oj nieładnie, nieładnie... Najpierw chce Pani skorzystać z usług mojej firmy a potem mąż chce wysyłać zdjęcia z przeprowadzonego remontu. Nigdy nie robiłem u Państwa remontu a pisanie na siłę, że tak czy siak może się źle skończyć. Pisanie, że jestem taki czy taki z tego samego adresu IP nie jest fer. Technologia droga Pani, technologia...
      • Gość: Marcin Re: Firma MaDra IP: *.lublin.mm.pl 22.09.10, 19:52
        Panie Macieju,
        Oświadczam Panu, że nie jestem założycielem niniejszego wątku, jak również autorem wypowiedzi w nim zawartych. Moja żona również nie i proszę jej do tego nie mieszać. Widzę, że Pańska paranoja sięga zenitu, skoro siedzi Pan na forach i sprawdza co ciekawego się pisze na Pana/firmy temat. Jak się okazuje to nie jedyne forum i niestety nikt Pańskiej firmy nie chwali (np. www.tarnobrzeg.info/index.php?module=Forum&func=viewtopic&topic=5635). Zdjęcia z wykonanych prac, w mieszkaniu ode mnie wynajmowanym przez Pana udostępnię wszystkim zainteresowanym,a one mówią wszystko. NIEZWYKLE mnie cieszy, że inni ludzie dochodzą do głosu i szukają prawdy, dopominają się swojego,bo NIE TYLKO MNIE JEST PAN WINIEN PIENIĄDZE!!! Nie wystarczy skończyć internetowy uniwersytet prawa. Niech Pan nie straszy ludzi sądami i policją,bo sam się ich Pan boi i sam wie dlaczego! Pamięć ma Pan niezwykle krótką i wybiórczą. Począwszy od nie zapłacenia podstawowych rachunków za wynajmowane mieszkanie, kończąc na wypieraniu się jego remontu, co sprowadziło się do tego, że mieszkanie pozostawił Pan zadłużone i w dodatku w opłakanym stanie. Wierzę w sprawiedliwość i w to, że nie uniknie Pan odpowiedzialności.

P. S. Dla zainteresowanych - firma Madra została zarejestrowana 30 lipca 2010, wskazana data rozpoczęcia działalności gospodarczej 2 sierpnia 2010. Kto chce może sprawdzić informacje w Urzędzie Miasta Tarnobrzega – są one jawne. Na stronach internetowych właściciel ogłasza się, że firma zajmuje się remontami od 1996 roku. Pozostawiam bez komentarza...
        Kto chce obejrzeć zdjęcia w jakim stanie właściciel firmy Madra zostawił wynajmowane przeze mnie mieszkanie proszę o kontakt mailowy. Mój adres mpsman78@interia.pl
        • Gość: 123 Re: Firma MaDra IP: *.flash-net.pl 23.09.10, 09:44
          Marcinie, jeżeli jesteś pewien swoich roszczeń to nie trać czasu na wylewanie swoich żali na forum tylko zacznij działać. A tak nawiasem cena odstępnego (600 złotych + kaucja) za mieszkanie bez mebli ( tylko szafa i kredens z lat 60-tych), kuchnia i łazienka - lamperia farbą olejną - to cena raczej dostosowana do Lublina a nie Tarnobrzwga.
          • ptasior1973 Re: Firma MaDra 23.09.10, 14:30
            Gość portalu: 123 napisał(a):

> Marcinie, jeżeli jesteś pewien swoich roszczeń to nie trać czasu na wylewanie s
            > woich żali na forum tylko zacznij działać. A tak nawiasem cena odstępnego (600
            > złotych + kaucja) za mieszkanie bez mebli ( tylko szafa i kredens z lat 60-ty
            > ch), kuchnia i łazienka - lamperia farbą olejną - to cena raczej dostosowana d
            > o Lublina a nie Tarnobrzwga.

No właśnie.
        • ptasior1973 Re: Firma MaDra 23.09.10, 14:51
          Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Panie Macieju,
          > Oświadczam Panu, że nie jestem założycielem niniejszego wątku, jak również autorem wypowiedzi w nim zawartych. Moja żona również nie i proszę jej do tego nie mieszać. Widzę, że Pańska paranoja sięga zenitu, skoro siedzi Pan na forach i sprawdza co ciekawego się pisze na Pana/firmy temat. Jak się okazuje to nie jedyne forum i niestety nikt Pańskiej firmy nie chwali (np. www.tarnobrzeg.info/index.php?module=Forum&func=viewtopic&topic=5635). Zdjęcia z wykonanych prac, w mieszkaniu ode mnie wynajmowanym przez Pana udostępnię wszystkim zainteresowanym,a one mówią wszystko. NIEZWYKLE mnie cieszy, że inni ludzie dochodzą do głosu i szukają prawdy, dopominają się swojego,bo NIE TYLKO MNIE JEST PAN WINIEN PIENIĄDZE!!! Nie wystarczy skończyć internetowy uniwersytet prawa. Niech Pan nie straszy ludzi sądami i policją,bo sam się ich Pan boi i sam wie dlaczego! Pamięć ma Pan niezwykle krótką i wybiórczą. Począwszy od nie zapłacenia podstawowych rachunków za wynajmowane mieszkanie, kończąc na wypieraniu się jego remontu, co sprowadziło się do tego, że mieszkanie pozostawił Pan zadłużone i w dodatku w opłakanym stanie. Wierzę w sprawiedliwość i w to, że nie uniknie Pan odpowiedzialności.
          >
          > P. S. Dla zainteresowanych - firma Madra została zarejestrowana 30 lipca 2010,
          > wskazana data rozpoczęcia działalności gospodarczej 2 sierpnia 2010. Kto chce
          > może sprawdzić informacje w Urzędzie Miasta Tarnobrzega – są one jawne. N
          > a stronach internetowych właściciel ogłasza się, że firma zajmuje się remontami
          > od 1996 roku. Pozostawiam bez komentarza...
          > Kto chce obejrzeć zdjęcia w jakim stanie właściciel firmy Madra zostawił wynaj
          > mowane przeze mnie mieszkanie proszę o kontakt mailowy. Mój adres mpsman78@inte
          > ria.pl

Ja zostawiłem mieszkanie w stanie używalności tzn. zostało odświeżone (duży pokój na żółto, przedpokój na kolor morelowy a kuchnia i mały pokój na biało) i posprzątane. Dowodem na to że właściciel mógł wejść do mieszkania przed "oficjalnym" wejściem ze świadkiem jest uchwycona na zdjęciu szczotka koloru zielonego której jak twierdzi moja partnerka nigdy w tym mieszkaniu nie było. Czyżby czyjś błąd? Ja nie siedzę na forach, bo nie mam na to czasu. Proszę powiedzieć o jakie pieniądze Panu chodzi skoro zostały zapłacone i przesłane Panu kserokopie rachunków. Dlaczego mam się bać policji? Informatyk na policji ustali z jakiego adresu IP został napisany ten post i odpowiedzi na niego. Nikt mnie nie będzie oczerniał ani mojej działalności. I nie pomoże to, że Pana rodzina pracowała w policji a Pan skończył szkołę w Szczytnie. Nie podpisywałem z Panem żadnej umowy o prace remontowe, jak to robię z każdym moim kontrahentem ani nie wystawiłem Panu rachunku za niby remont jakie wystawiam każdemu mojemu kontrahentowi. NIE ROBIŁEM PANU MARCINOWI ŻADNEGO REMONTU!!! Nie wiem czy Pan Marcin wie, że działalność można zawiesić później odwiesić, wyrejestrować a potem zarejestrować. Chyba nie... Zdjęcia na stronie internetowej www.remontytarnobrzeg.firmy.net są autentycznymi zdjęciami z wykonanych przez moją osobę prac.
          Życzę powodzenia w wynajęciu mieszkania na takich warunkach jak napisał Pan w ogłoszeniu. Tylko prośba z mojej strony: niech Pan sformułuje tak umowę żeby nie było niejasności jak na zawrtej ze mną. Zresztą mój prawnik od razu dopatrzył się, że umowa jest źle sporządzona.
          • Gość: Marcin Re: Firma MaDra IP: *.lublin.mm.pl 23.09.10, 17:32
            To rzeczywiście dziwne,że tam w ogóle była szczotka...Ale chyba nikt przez ten rok nie zrobił z niej użytku.I nie wiem czy Pan nie potrafił czy nie chciał się posługiwać tym narzędziem.Widocznie krasnoludki podrzuciły tę szczotkę...Datę wejścia do mieszkania może Pan sobie ustalić u dzielnicowego.Nie interesuje mnie kto malował mieszkanie,ale wszystkich zainteresuje jak to zrobił :).Mój adres IP nie jest tajemnicą, ale Pan jako wzorowy obywatel niech próbuje go ustalić przez policyjnego informatyka i życzę powodzenia :).Zdjęcia na stronie www.remontytarnobrzeg.firmy.net są być może dowodem Pańskich prac,ale moje też są autentyczne,bo fotomontażu zrobić nie umiem.Mamy wolność słowa i wyznania,zdjęcia są robione moim aparatem,w moim mieszkaniu,zostaną zamieszczone przez mnie i przy pomocy mojego komputera.I nie oczerniam Pana ,tylko mam prawo powiedzieć w ten sposób prawdę i to zrobię.Przecież się wszystko zgadza,czyż nie?Nawet kolory ścian Pan podał,więc chyba wszystko jasne?:)
            • ptasior1973 Re: Firma MaDra 25.09.10, 10:35

> To rzeczywiście dziwne,że tam w ogóle była szczotka...Ale chyba nikt przez ten
              > rok nie zrobił z niej użytku.I nie wiem czy Pan nie potrafił czy nie chciał się
              > posługiwać tym narzędziem.Widocznie krasnoludki podrzuciły tę szczotkę...Datę
              > wejścia do mieszkania może Pan sobie ustalić u dzielnicowego.Nie interesuje mni
              > e kto malował mieszkanie,ale wszystkich zainteresuje jak to zrobił :).Mój adres
              > IP nie jest tajemnicą, ale Pan jako wzorowy obywatel niech próbuje go ustalić
              > przez policyjnego informatyka i życzę powodzenia :).Zdjęcia na stronie www.remo
              > ntytarnobrzeg.firmy.net są być może dowodem Pańskich prac,ale moje też są auten
              > tyczne,bo fotomontażu zrobić nie umiem.Mamy wolność słowa i wyznania,zdjęcia są
              > robione moim aparatem,w moim mieszkaniu,zostaną zamieszczone przez mnie i przy
              > pomocy mojego komputera.I nie oczerniam Pana ,tylko mam prawo powiedzieć w ten
              > sposób prawdę i to zrobię.Przecież się wszystko zgadza,czyż nie?Nawet kolory ś
              > cian Pan podał,więc chyba wszystko jasne?:)

No tak zapomnieliście zabrać jak byliście wcześniej przed oficjalnym wejściem. Ja używam odkurzacza, ale widocznie w Łęcznej to urządzenie jest nieznane. Są ludzie co wiedzą o nas więcej niż my sami o sobie. Pomazał Pan sam ściany resztkami farby co została a teraz próbuje wyrwać kasę. Umowa jest też tak sporządzona żeby ktoś płacił w nieskończoność. Tutaj chciałbym ostrzec potencjalnych chcących wynająć mieszkanie od Pana Marcina aby czytali dokładnie umowę (skan umowy zainteresowanym mogę wysłać na maila). Ciekawy jestem czy do wysyłanych zdjęć dołącza Pan rachunek za wykonaną niby przez moją firmę usługę. Podałem kolory ścian i jeszcze raz powtórzę, bo po skończonej takiej szkole może mieć Pan trudności ze zrozumieniem tekstu: duży pokój żółty, przedpokój morelowy a kuchnia i mały pokój na biało. Gdy był Pan u nas z żoną jakiś miesiąc przed moją wyprowadzką nie stwierdziliście, że mieszkanie jest zdewastowane a wręcz przeciwnie stwierdził Pan że Pana "chałtura" została zamalowana. Mamy wolność słowa i wyznania, ale obrażać i oczerniać się nie dam. Nie widział Pan żadnych moich prac a pieprzy o mojej firmie same kłamstwa. Jeszcze jedno. Jak naszliście mnie w moim nowym prywatnym mieszkaniu (żona Was wpuściła, ja bym na pewno tego nie zrobił) weszliście od razu w buciorach co świadczy o Waszej kulturze.. Wychodząc żona stwierdziła, żebym trzymał się na baczności więc co to jest. W smsie napisał mi Pan, że jestem narządem płciowym męskim więc też się pytam co to jest. Nie został Pan policjantem (karalność czy testy psychologiczne?) a Pana rodzice zakończyli karierę więc czas przestać węszyć i oskarżać innych bez żadnych dowodów jak to był w tych "lepszych czasach"
              • Gość: Marcin Re: Firma MaDra IP: *.lublin.mm.pl 25.09.10, 12:54
                Do mnie do mieszkania,jak wchodzi kobieta przynajmniej wstaję z kanapy i odpowiadam na dzień dobry.Miesiąc przed Pana ucieczką,bo to nie była normalna wyprowadzka ściany były jednak białe.Że brudne jak diabli to już Pana sprawa.Moja praca w policji to jest wyłącznie moja sprawa,ale w przeciwieństwie do Pana karany nie byłem.O wynajem mieszkania też niech się Pan nie martwi.Ja mam na czym czapkę nosić i nie zginę :).A Panu najwyraźniej nerwy puszczają :).Na brak zainteresowania zdjęciami mieszkania,do którego wszedłem po Pańskim "remoncie" nie narzekam i pozostaje mi pogratulować pracowników.I jeszcze apropos narządów płciowych-czegoś Panu jednak brak :)
            • Gość: Ania Re: Firma MaDra IP: *.tktelekom.pl 03.10.10, 21:34
              Panie Marcinie jeśli Pan twierdzi tak jak jest niech Pan dołączy zdjęcia na forum, bo coś nie chce mi się wierzyć aby ten człowiek zrobił tak jak Pan pisze i Pani malenstwo1979 tez może rzucić tu fotki. Mój e-mail: alutka1980@prokonto.pl Panie Marcinie czekam na zdjęcia.
          • Gość: Marcin Re: Firma MaDra IP: *.lublin.mm.pl 23.09.10, 18:09
            Zapomniałbym...Oczywiście,że wiem iż działalność gospodarczą można zawiesić i wyrejestrować i potem wszcząć ją ponownie. Tylko,że w GUS jest wskazywana data powstania podmiotu, która u Pana jest nie 1996 roku,ale w bieżącym.Dokładne sprawdzenie tego faktu leży w gestii odpowiednich organów kontroli podatkowej,a nie mojej....Szczęście Panie Macieju nigdy nie trwa wiecznie :)
            • ptasior1973 Re: Firma MaDra 25.09.10, 10:40

> Zapomniałbym...Oczywiście,że wiem iż działalność gospodarczą można zawiesić i w
              > yrejestrować i potem wszcząć ją ponownie. Tylko,że w GUS jest wskazywana data p
              > owstania podmiotu, która u Pana jest nie 1996 roku,ale w bieżącym.Dokładne spra
              > wdzenie tego faktu leży w gestii odpowiednich organów kontroli podatkowej,a nie
              > mojej....Szczęście Panie Macieju nigdy nie trwa wiecznie :)

Tak Pani Basiu. Szczęście nie trwa wiecznie co widzę na Mickiewicza :)

• Gość: Marcin Re: Firma MaDra IP: *.lublin.mm.pl 24.09.10, 16:52
          Panie Macieju dlaczego Pan zamikł? Czyżby jakieś kłopoty? A może brak odwagi? A może się Pan obawia,że w końcu dosięgnie Pana sprawiedliwość ? :) Pozdrawiam Pana serdecznie i moja żona również :)
          • ptasior1973 Re: Firma MaDra 25.09.10, 10:41

> Panie Macieju dlaczego Pan zamikł? Czyżby jakieś kłopoty? A może brak odwagi? A
            > może się Pan obawia,że w końcu dosięgnie Pana sprawiedliwość ? :) Pozdrawiam P
            > ana serdecznie i moja żona również :)

Poczekamy, zobaczymy....
          • ptasior1973 Re: Firma MaDra 25.09.10, 10:52

> Panie Macieju dlaczego Pan zamikł? Czyżby jakieś kłopoty? A może brak odwagi? A
            > może się Pan obawia,że w końcu dosięgnie Pana sprawiedliwość ? :) Pozdrawiam P

Moje przypuszczenia się potwierdziły. Pan Marcin nie potrafi zrozumieć to co czyta. Przeczytajcie uważnie
          • ptasior1973 Re: Firma MaDra 28.09.10, 19:59

Uuuuuuuuuu Państwo Sz. zamilkli. Ciekawy jestem dlaczego? Kłopoty? A nie, chyba wiem!!! Pan Marcin próbuje zrobić użytek z czegoś co mu do niczego nie służy i dlatego nie ma czasu podejść do komputera :-)
    • Gość: kuntakinte Re: Firma MaDra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 20:13
      wlasni jestem na etapie ogladania zdjec z "REMONTU",
      no nie ma co gratuluje wykonawcy fachowosci
      • ptasior1973 Re: Firma MaDra 25.09.10, 10:36
        Gość portalu: kuntakinte napisał(a):

> wlasni jestem na etapie ogladania zdjec z "REMONTU",
        > no nie ma co gratuluje wykonawcy fachowosci
        Któremu wykonawcy?
    • Gość: ptasior1973 Re: Firma MaDra IP: 188.33.102.* 25.09.10, 20:58
      Tylko Pan, Panie Marcinie jakoś przez dwa ostatnie tygodnie gdzie powiedzielismy ze sie wyprowadzamy zamilkł. Telefon był głuchy , nie odpowiadał Pan na smsy ani na nagrania na poczcie głosowej. Dopiero Pana ojciec odebrał telefon. No niech Pan wybaczy ale ja prosic sie nie bede że chce się juz wyprowadzić i błagać o zgodę?? zabolało Pana to że juz nie potrzebuje Pana rudery tylko stać nas było na własne mieszkanie. A telefony się odbiera. Jak to dobrze że w dzisiejszej dobie elektroniki wszelkie rozmowy da sie sciągnąć z serwera.
      I proszę sobie zdjęcia wysyłać nawet do samego Pana Boga bo mnie to nie interesuje.
      Byliśmy we własnym domu i to co robiliśmy to wyłącznie nasza sprawa. I widocznie nie zasługiwaliście na moją uwagę ponieważ było to zwykłe najście. Bo moja żona zapraszała dwa dni wcześniej. Co nie zmienia faktu że Pana żona weszła jak do obory. A z Panem się rozliczyliśmy i ja na pewno nie mam zamiaru dać więcej ani grosza.
      Próbowała Pani Barbara wrobić w art. 286 k.k i się nie udało ( na marginesie adwokat Państwa wyśmiał) to szukacie innej metody? życzę powodzenia I na marginesie nikomu nerwy nie puszczają, dla "państwa" wiadomości na brak pracy nie narzekam i tylko czekam jak spotkamy się w troche innym miejscu, aż się nie mogę doczekać.
      A tak prawdę mówiąc to sąsiedzi z Mickiewicza mieli racje co do 'państwa' a ja nie chciałem uwierzyć, ale cóż człowiek jest tylko człowiekiem i do tego bardzo ufnym.
      Mi na pewno niczego nie brakuje , mam cudownych synów,, ale widze ze u "państwa" z tymi narządami jest problem.
      • Gość: kuntakinte Re: Firma MaDra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 18:55
        > wlasni jestem na etapie ogladania zdjec z "REMONTU",
        > no nie ma co gratuluje wykonawcy fachowosci
        Któremu wykonawcy?

oczywiscie wykonawcy remontu
        • Gość: psycholog Re: Firma MaDra IP: 188.33.188.* 26.09.10, 19:40
          Witam!! Jestem psychologiem z długoletnim doświadczeniem i od jakiegoś czasu przyglądam się wypowiedziom na forum. I jeżeli Państwo pozwolą chciałabym wtrącić swoje trzy grosze.
          Po pierwsze widzę tu klasyczny przypadek agresji ( przemocy ) psychicznej. Osaczenia ofiary i czekania na błąd. Gdy ofiara już ten błąd popełni agresor zaatakuje ze zdwojoną siłą.
          Do Pana który podpisuje się nickiem Marcin. Z wypowiedzi tu zawartych widzę ze miał Pan bardzo ciężkie dzieciństwo, jest Pan nie spełnioną ambicją własnych rodziców. Aby wymazać to z pamięci stał się Pan agresywnym, szukającym potencjalnej słabszej istoty. To że ma Pan obserwatorów, internet daje Panu jakąś anonimowość, czuje Pan przypływ euforii podobnej do tej która występuje podczas stosunku płciowego. Czuje się Pan panem i władcą. próbuje Pan trafić w słaby punkt, podając co odpowiedź na wątek inne argumenty które według Pana doprowadzą ofiarę do poddania się.

Do Pana który podpisuje się nickiem Ptasior1973: Po Panu widzę że z uporczywością maniaka broni się Pan przed atakiem. Ale z tonu wypowiedzi widzę że coraz trudniej "utrzymać" nerwy na "wodzy". Jeszcze wątek, czy dwa skapituluje Pan i popadnie w depresję. Lub posunie się Pan do bardziej niekonwencjonalnej metody, przetłumaczenia Panu Marcinowi, a mówiąc wprost dojdzie do rękoczynów.

rada dla obu Panów: Panie Marcinie z doświadczenia wiem że , taki sposób odreagowywania zaczyna nie wystarczać, agresor posuwa się do coraz to nowych sposobów osiągnięcia euforii i w końcu dochodzi do przemocy fizycznej. proszę udać się do dobrego specjalisty lub odreagować napięcie np poprzez sport exstremalny.
          Panie Ptasior 1973: Proszę wyłączyć komputer i odciąć sie od internetu. Proszę sie rzucić w wir
          pracy i zapomnieć.
          Bo poco nam dwie ofiary jakiegos nieporozumienia.
        • ptasior1973 Re: Firma MaDra 26.09.10, 19:47
          Gość portalu: kuntakinte napisał(a):

> > wlasni jestem na etapie ogladania zdjec z "REMONTU",
          > > no nie ma co gratuluje wykonawcy fachowosci
          > Któremu wykonawcy?
          >
          >
          > oczywiscie wykonawcy remontu

To fajnie, bo ja tego remontu nie robiłem. Pan Marcin przed próbą wynajmu mieszkania musiał chyba coś z tym mieszkaniem zrobić np. wstawić meble itp.
    • malenstwo1979 Re: Firma MaDra 27.09.10, 23:27
      Nie polecam. Ile nerwów przez nich zjadłam to moje. A fuszerkę odwalili że hej.
      • ptasior1973 Re: Firma MaDra 28.09.10, 19:36
        malenstwo1979 napisała:

> Nie polecam. Ile nerwów przez nich zjadłam to moje. A fuszerkę odwalili że hej.
        To prosze mi napisac gdzie tą fuszerke zrobiliśmy bo sobie nie przypominam żadnej kobiety w ciazy a do tego Magdaleny!!!
        • ptasior1973 Re: Firma MaDra 28.09.10, 19:55
          Chciałem zapytać dlaczego usługa została rozliczona bez żadnych zastrzeżeń przez Pani męża??
          Korzystaliście z moich usług dwa razy a jak chciałem pracę zakończyć to Pani mąż wręcz mnie prosił abym skończył ten remont. Pewne niedociągnięcia miały być poprawione lecz Pani się nie zgodziła. Proszę mieć pretensję tylko i wyłącznie do siebie, bo ja chciałem po założeniu przez Pani męża oświetlenia naprawić te drobne błędy wykonane przez moich pracowników a dokładnie przez kolegę z PRZECZYTAJCIE. Tak właśnie dante porobił badziewia (i nie tylko tutaj) a ja musiałem świecić oczami. Nie miał ochoty zrobić poprawek, bo nie ma w ogóle nie chce mu się robić a kasę chce wyłudzać. Chciałem przyjść doprowadzić to wszystko do ładu, ale Pani Magdalena się nie zgodziła, sam nie wiem dlaczego. Pan Piotr był za no ale wyszło jak wyszło. Nie wwiem jakie nerwy Pani straciła jak Pani nie było od rana do wieczora w domu.
          • malenstwo1979 Re: Firma MaDra 28.09.10, 20:21
            Bez komentarza. Nie mam zamiaru się przegadywać. Wyraziłam swoją opinię każdemu wolno. Nie zawsze podzielam poglądy mojego męża. Proszę do mnie nie dzwonići nie ujawniać naszych danych na forum.
            Ps. Gdzie napisałam że jestem w ciąży?!
            • Gość: gośc Re: Firma MaDra IP: 80.48.35.* 28.09.10, 20:39
              właśnie się zastanawiam gdzie ta Pani napisała że jest w ciąży?
            • Gość: x Re: Firma MaDra IP: 188.33.239.* 29.09.10, 13:17
              A ja znalazłam gdzie jest napisane, na Pani profilu. Trzeba trochę poszukać.
            • ptasior1973 Re: Firma MaDra 30.09.10, 12:21
              malenstwo1979 napisała:

> Bez komentarza. Nie mam zamiaru się przegadywać. Wyraziłam swoją opinię każdemu
              > wolno. Nie zawsze podzielam poglądy mojego męża. Proszę do mnie nie dzwonići n
              > ie ujawniać naszych danych na forum.
              > Ps. Gdzie napisałam że jestem w ciąży?!

Więc proszę bezczelnie nie kłamać, że jest zrobiona fuszerka, bo to Pani nie chciała aby skorygować te drobne błędy Pani Małgorzato. Za to mąż Pan Piotr chciał aby to zrobić. Powtarzam!!! Proszę nie kłamać i nie oskarżać mnie bez dowodów. Jeśli będą dowody na to, że jest coś nie tak (np. zdjęcia) proszę dołączyć do postu a nie pieprzyć bzdury bez żadnych podstaw. Na Pani profilu jest link co przenosi do kalendarza ciąży. Pozdrowienia dla Zosi!!!
              • Gość: mag Re: Firma MaDra IP: 83.1.122.* 30.09.10, 16:01
                Nie mam na imię Małgorzata i grzeczniej proszę. Ja już skończyłam dyskusję z Panem. Zosia nie potrzebuje Pańskich pozdrowień. Żegnam
                • Gość: Maciek Re: Firma MaDra IP: *.tktelekom.pl 30.09.10, 16:47
                  Ale ja nie skończyłem dyskusji z Panią Pani Magdaleno. To Pani mnie oczernia i pisze posty, które są bujdami na resorach. Nie trzeba bezczelnie kłamać tylko powiedzieć ile Pani miała zrobione podczas tej "fuszerki" gratis. Tylko człowiek fałszywy dorzuca swoją wypowiedź ot tak tylko żeby było. I Pani taka właśnie jest. Nie ma Pani żadnych dowodów na to co Pani pisze i te stracone Pani nerwy podczas całodniowych pobytów u matki czy też teściowej, bo nie pamiętam to też moja wina. Życzę Pani wszystkiego co najgorsze w związku z takim obrotem sprawy.
                  • Gość: mag Re: Firma MaDra IP: 83.1.122.* 30.09.10, 17:10
                    Nie ja oczerniam Pana tylko Pan sam to robi. Po co się Pan unosi i bije pianę bez powodu jeśli wszystko jest ok. Dowody mam. Zresztą bez sensu jest ta dyskusja tutaj. Był Pan i sam Pan widział. A gratisowej pracy nie oczekiwałam od Pana. Płaciłam i Pan robił. A co było gratis nie wiem teraz to już Pana strata. Do mamy chodził bo traktował mnie Pan jak śmiecia w moim własnym domu. Nie ma Pan nic do roboty tylko przegadywać się na forum i wyłapywać każdą wypowiedź? Żadnych zleceń?
                    Piszę Pan że mój mąż zaakceptował waszą pracę bez zarzutu. Wie Pan ja i mój mąż to dwie inne osoby nie zawsze mi podoba się to co mojemu mężowi. Jeśli ja bym odbierała remont nie wyszedłby Pan stąd do dziś. A mojemu mężowi się podoba. Tak samo Pana klientom może się podobać coś co u mnie byłoby nie do przyjęcia. Nie rozumie Pan że tyle opinii ile ludzi? Każdy może mieć swoje zdania na każdy temat. Odnośnie remontu też.
                    Powstrzymuje się od wielu rzeczy aby tu napisać bo nie chce nikogo oczerniać. Ja po prostu wyraziłam swoją opinie a Pan cały czas mnie atakuje. Dlaczego? Przecież jedna opinia jakiejś histeryczki nie powinna zachwiać opinią firmy działającej na rynku tyle lat.
                    Tylko dlaczego moja opinia nie jest odosobniona?
                    Panie Dragan nie musi mi Pan odpisywać bo to moja ostatnia wypowiedź w tym temacie. Ja w odróżnieniu od Pana nie mam czasu na takie pierdoły i zabawy na forum i podchody jak dzieci w przedszkolu.
                    • Gość: ono Re: Firma MaDra IP: *.stalowa.pilicka.pl 30.09.10, 19:55
                      Mag, nie rozumiem twojej wypowiedzi. Jeżeli coś mi się nie podoba to nie odbieram usługi i tyle. No chyba, że nie ty za nią płaciłaś tylko mąż któremu odpowiadało wykonanie (czyżbyś nie miała prawa głosu we własnym domu?) i nie wnosi żadnych pretensji do wykonawcy.

> Powstrzymuje się od wielu rzeczy aby tu napisać bo nie chce nikogo oczerniać

a to ??
                      > amy chodził bo traktował mnie Pan jak śmiecia w moim własnym domu.Jeśli ja bym
                      > odbierała remont nie wyszedłby Pan stąd do dziś.

Bardzo trafne określenie
                      > cież jedna opinia jakiejś histeryczki nie powinna zachwiać opinią firmy działaj
                      > ącej na rynku tyle lat.
                      A jeszcze jedno - podając nazwisko właściciela firmy oraz wypowiadając się w jakikolwiek sposób o kimś wypadałoby się podpisać - ale oczywiście internet daje złudne poczucie anonimowości z którego niektórzy uwielbiają korzystać.
                      • Gość: mag Re: Firma MaDra IP: 83.1.122.* 30.09.10, 20:04
                        Mąż mnie prosił żebym odpuściła i dała spokój że on sam mi resztę poprawi. Nie chce pisać co firma MaDra schrzaniła u mnie w domu i w ogóle co mi się nie podobało bo to nie było tematem postu. Pytanie było co sądzicie o firmie. Więc napisałam. Nie jestem anonimowa każdy może mnie znaleźć
                        Pozdrawiam Magdalena Paź
                        • Gość: Maciek Re: Firma MaDra IP: *.tktelekom.pl 01.10.10, 10:35
                          Pani zaczęła kłamać jak z nut więc proszę napisać co się Pani nie podobało i co moja firma schrzaniła w Pani domu, bo bez dowodów z samymi poszlakami może sobie Pani tą opinię wsadzić. Będąc u Państwa rano mąż wyraził chęć skorygowania błędów a wieczorem gdy przyjechałem złożyć z Piotrkiem łóżko stwierdził, że to Pani nie chciała tego zrobić. Więc co? Rozliczył się ze mną co do złotówki a odwracając sytuację jeśli ktoś by robił jakąkolwiek usługę u mnie w domu i nie podobałoby mi się nie zapłaciłbym do momentu aż byłbym usatysfakcjonowany. Proponuję aby udała się Pani do odpowiedniego lekarza a do jakiego to proszę się domyśleć. Reasumując: założyłem firmę po to aby zarabiać pieniądze na spieprzonej robocie?
                    • Gość: ono Re: Firma MaDra IP: *.stalowa.pilicka.pl 30.09.10, 20:35

Panie Dragan nie musi mi Pan odpisywać bo to moja ostatnia wypowiedź w tym tema
                      > cie. Ja w odróżnieniu od Pana nie mam czasu na takie pierdoły i zabawy na forum
                      > i podchody jak dzieci w przedszkolu.

I tyle na ten temat. A może nie?
    • malenstwo1979 Re: Firma MaDra 29.09.10, 14:40
      Być może teraz sama tego znaleźć nie mogę. Konto zakładałam ponad dwa lata temu. Wtedy rzeczywiście byłam w ciąży. Teraz mam śliczną córeczkę już ponad dwuletnią :)
      • Gość: prof Re: Firma MaDra IP: *.chello.pl 01.10.10, 19:15
        sami swoi.... jak w grajdole... wszyscy siebie warci...
        • Gość: Ania Re: Firma MaDra IP: *.tktelekom.pl 03.10.10, 20:53
          Ja mam odmienne zdanie. Chłopak dziś mi kończył remont, bo zależało mi na tym aby dzieci miały gdzie mieszkać. Jestem super zadowolona, cena satysfakcjonująca, przemiły człowiek. Przepraszam za słabą jakość zdjęć, ale robiłam je telefonem a jest już ciemno. Jak coś jutro wrzucę więcej. Ostatnie zdjęcie robione w trakcie, ale terakota położona idealnie. Tu zobaczcie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka