Gość: Zmartwiona IP: *.215.104.93.static.giga-dns.com 14.09.10, 15:12 Jak w smaku się zmieniła kiełbasa! To już nie ta sama wędlina co kiedyś! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ralok Re: Kiełbasa IP: *.server4rent.eu 14.09.10, 15:22 Jeszcze kwestia tego gdzie i za ile sie kupi, ale fakt faktem, ze wiekszosc producentow idzie na ilosc nie na jakosc, z drugiej strony konsumenci zwykle chca tanio co jak wiadomo czesto z jakoscia sie wyklucza... najlepiej kupic gdzies u chlopa swinke i zrobic sobie wedline samemu. Wtedy jest wmiare tanio a napewno smaczniej niz w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ea Re: Kiełbasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 16:12 Ale przecież nasze kiełbasy przegoniły ich kiełbasy !!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aco Re: Kiełbasa IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.10, 09:36 Nawet mięso jest nastrzykiwane, sama widziałam! w intermarche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vea Re: Kiełbasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 09:48 Czym je nastrzykują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Kiełbasa IP: 83.1.122.* 15.09.10, 10:29 Nie jedzcie mięsa,da się bez niego życ a jak już musicie to lepiej zdecydowanie gdzieś od kogoś na wsi zakupic świnię i po kłopocie. Ja sporadycznie jadam mięso i to tylko białe. Żyję i mam się dobrze.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aco Re: Kiełbasa IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.10, 11:26 Kup filety drobiowe i wrzuć na patelnię, zobaczysz ile wody wycieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralok Re: Kiełbasa IP: *.server4rent.eu 15.09.10, 11:44 Pewnie, mozna tez zyc bez samochodu, komputera, piwa i komorki tylko po co? ;-) mnie tam same roslinki nie przekonaja, lubie schabowego i bede go jadl!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Kiełbasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 14:36 Narobiliście mi smaka na swojską kiełbasę! Odpowiedz Link Zgłoś