Dodaj do ulubionych

praca autometal tarnobrzeg

IP: 83.1.112.* 23.09.10, 20:37
Drodzy czytelnicy pisząc chciałam poinformować was a jednocześnie ostrzec przed firmą autometal na warszawskiej to banda oszustów!!! co najważniejsze król rysio opowiada códa na rozmowie kwalifikacyjnej jak to jest pieknie i premie i wszystko potem zwyczajnie robia z ciebie niewolnika wszyscy stazy pracownicy kablują jeden na drugiego ii wowczas mają premie hahaha na szczęście już mnie to nie dotyczy tam nie ma urlopów zarabia się psie pieniądze wykorzystuje ponad siły a i tak jesteś zerem.Dlatego też won z nimi
Pozdrawiam i przestrzegam szukających pracy
Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: ↓ Re: praca... IP: 83.1.119.* 24.09.10, 09:21
      No, ja się nie dziwię, skoro nawet poprawnie napisać nie potrafisz.
      Przeczytaj co napisałaś jeszcze raz i wyszukaj wszystkie błędy a następnie kup sobie słownik.
      • Gość: Do Strzałki Re: praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 10:52
        Tak czułam, że następny wpis będzie Strzałki. Umiem przewidywać przyszłość ! Może komuś powróżyć? znajoma
        • Gość: KKK Re: praca... IP: 83.1.125.* 24.09.10, 11:14
          Ale "strzalka" ma racje - niech w koncu jeden z drugim nauczy sie pisac po polsku. Nie wiem dlaczego jest powszechne przyzwolenie i akceptacja dla analfabetow. "... nie chcialo sie nosic teczki to trzeba trzepac dzis woreczki...". Ja znam osoby ktore tam pracuja juz conajmniej kilka lat i jakos nie odchodza i nie placza ze im zle. A jak sie komus nawet kiedys uczyc nie chcialo to pytanie czy teraz chce mu sie pracowac ???!!! Sam kiedys pracowalem za psie pieniadze i jeszcze musialem dojezdzac i jakos nie plakalem i dopiero po kilku latach doszedlem do zarobkow 5x wiekszych niz na poczatku. Ale nikt za darmo nic nie dal. Moze najpierw watro pokazac ze jest sie w czyms dobrym a potem stawiac żądania.
          • Gość: Do KKK Re: praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 11:20
            Ty masz rację i Strzałka ma rację
            Który z Was stawia kolację?
    • marco_tbg Re: praca autometal tarnobrzeg 24.09.10, 10:49
      Niestety zdecydowana większość naszych biznesmenów to zwykłe kanalie, żerujące na swoich pracownikach...
      • Gość: Do Marco Re: praca autometal tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 10:54
        Chcesz namiary na handlarza autami? Mogę Ci napisać na pocztę. znajoma
        • marco_tbg Re: praca autometal tarnobrzeg 24.09.10, 11:24
          Dzięki już nie potrzebuję, bierzemy nówkę za salonu:)
          • Gość: znajoma Re: praca autometal tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 11:26
            No to fajnie! Szerokiej drogi!
          • Gość: Gruba Re: praca autometal tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.04.13, 22:53
            Jak ktoś tak źle pisze to jak mówi? Wstyd i jeszcze raz wstyd. Jak może taki nieuk mieć wymagania? A może chce być "królem"? Trochę samokrytycyzmu by nie zaszkodziło.
      • Gość: do marco_tbg Re: praca autometal tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 11:15
        a ty marco_tbg jakim jesteś biznesmenem?
        a jeśli nie jesteś to czemu nie zostaniesz uczciwym i poczciwym pracodawcą, który na nikim nie żeruje? do dzieła!
        • marco_tbg Re: praca autometal tarnobrzeg 24.09.10, 13:37
          Nie jestem biznesmenem tylko pracownikiem.
          Pracowałem już chyba w 6 firmach przez ostatnie 12 lat. U dwóch znanych krwiopijców w Tarnobrzegu też pracowałem (u jednego rok, u drugiego cztery lata) - teraz leci trzeci rok w firmie gdzie szanuje się pracownika i wszystko jest tak jak w kodeksie pracy - urlopy, diety za delegacje, rozliczanie nadgodzin a przede wszystkim miła atmosfera i kultura.
          Czyli jednak można prowadzić biznes zgodnie z zasadami Fair Play.
          • Gość: do marco Re: praca autometal tarnobrzeg IP: 83.1.115.* 24.09.10, 20:05
            daj namiary na ta firme !!
    • Gość: on... Re: praca autometal tarnobrzeg IP: 83.1.112.* 29.09.10, 20:38
      Już omijając błędy ortograficzne!!!
      ma pani racje sam tam pracowałem wszyscy patrzą jak cię wykorzystać wyssać z ciebie wszystkie soki w zamian nie dając nawet dobrego słowa! Stare pracownice i pracownicy kablują ile sił nie wiem może przez to mają coś zapewnione głębiej nie wnikałem. włazi dupstwo pełną parą ja tylko się ciesze że w porę zrozumiałem tą demagogie i wyzyskiwanie. A poza tym na sklepie nie ma ani jednej rzetelnej ceny co za szmira z tego sklepu!!!
      • Gość: byłem tam Re: praca autometal tarnobrzeg IP: 83.1.112.* 29.09.10, 20:42
        byłem w zeszłym roku w tym sklepie to żadna z zacnych Pań nie ruszyła dupy aby mnie obsłużyć katastrofa na sklepie syf i brak cen ciekawe kto jest za to odpowiedzialny???
        Odradzam zakupy !!! jaki sklep to i pewnie taki szef mam to gdzieś
        Adam
        • Gość: mimi Re: praca autometal tarnobrzeg IP: *.smsiarkowiec.pl 30.09.10, 17:33
          Autometal to bagno do kturego sie wpada gdy wielki rysio na rozmowie kwalifikacyjnej obiecuje złote góry. Ale po średnio 3 miesiacach okazuje się jak jest naprawde. Kasa do dupy , urlop jaki urlop no przepraszam jest w zimie i nie dłuższy niż 3 dni. Masz dużą wiedze - i tak jesteś tam dupkiem i nierobem.
          A co do pań co niepodchodzą do kilijentów to autometal jest hurtownią , kase bije z firm, a tym paniom nie wolno obsłurzyc klienta indywidualnego gdy dzwoni telefon. Taki jest odgórny przykaz. Do obsługi osób prywatnych jest tylko jedna pani.Resztcie nie wolno odchodzic od telefonu.
          Autometal to obuz pracy
          jeśli ktoś pracował w firmie gdzie jest chociadż troche szanowany to niech nie zmienia jej na Autometal.
          A ten Pan od literówki niech lepiej sie zastanowi jakie głupoty wypisuje bo mnustwo ludzi po studiach technicznych ma problem z dyslekcją i nie świadczy to o ich braku wiedzy.
          • Gość: Tarzan Re: praca autometal tarnobrzeg IP: 80.48.174.* 30.09.10, 20:39
            A co to dysleksją można się zarazić i to tylko na politechnice? Na którym roku najłatwiej sie jej nabawić? ;)

Mnóstwo ludzi, to znaczy ile ma te przypadłość?
            • Gość: Gruba Re: praca autometal tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.04.13, 23:09
              Biedni ci dyslektycy po politechnice za kasę. Ani ortografii, ani stylistyki. Katastrofa.
      • Gość: pan RAFAŁ Re: praca autometal tarnobrzeg IP: *.pppoe.sistbg.net 17.04.13, 22:33
        ty głąbie to hurtownia sklep dla picu!!!ehhhh
    • Gość: pan RAFAŁ Re: praca autometal tarnobrzeg IP: *.pppoe.sistbg.net 17.04.13, 22:29
      bo kase się czepie na takich debilach jak wy głąby kapusciane 1!!!!!hehhehheee
    • Gość: pan RAFAŁ Re: praca autometal tarnobrzeg IP: *.pppoe.sistbg.net 17.04.13, 22:38
      burak będzie zawsze burak1!!!hehheheee dymaj za grosze w polsce!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka