IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 22:24
witam, chciałbym schudnąć ok 15kg, wiem wiem, trzeba ćwiczyć, mało jeść itp. ale może ma ktoś jakiś sprawdzony sposób, jakiś trening, dietę przez którą sam przechodził i mu pomogła? chętnie wysłucham ciekawych wskazówek, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: znajoma Re: nadwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 22:35
      Są podobne wątki. Zaraz poszukam i wstawię.
      • Gość: mmmm Re: nadwaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 01:05
        dieta proteinowa.dziala!!!
      • Gość: wstawiona Re: nadwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 18:43
        >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: znajoma napisał(a):
        > Są podobne wątki. Zaraz poszukam i wstawię. <<<<<<<<<<<<<<<

Nie fatyguj się, już wstawiona:
        Autor: Gość: znajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 06:29
        Witam Drogich forumowiczów. Mam do Was kolejne pytanie. Jak pomóc dobrym ludziom wyjść z nałogu nadmiernego spożywania alkoholu. Zazwyczaj są to ludzie samotni. Obiecują, że się poprawią i nici z tych obietnic. Podwożenie do domu nie rozwiązuje problemu. Jak pomóc człowiekowi inteligentnemu, bogatemu i samotnemu, prawie 2 razy starszemu ode mnie pokonać ten nałóg? Czy ktoś z Was miał taki problem i udało mu się? Książek i broszurek na ten temat przeczytałam dużo, jedną nawet sama napisałam(o alkoholizmie- na 5?!, na podyplomówce) i dalej wiem, że nic nie wiem. Pozdrawiam Wszystkich i życzę miłego dnia. znajoma ze wsi.
        Ps. Dziękuję za dotychczasowe wsparcie wszystkim ludziom dobrej woli.
    • Gość: Dietetyk Re: nadwaga IP: 83.238.199.* 24.09.10, 06:31
      Błędne jest Twoje postępowanie w relacji Ty-pożywienie.
      Postępuj tak jak w tym poście i kontroluj się na każdym kroku.

forum.gazeta.pl/forum/w,329,115861725,115895402,Re_Zeby_bylo_modnie.html
      • Gość: znajoma Re: nadwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 07:07
        Dietetyk, masz rację, wspieraj nas tutaj, ja też się biorę za odchudzanie. Wiedzę mam na ten temat, gorzej z chęciami. Rower jest dobry. Odkąd przerzuciłam się na auto przytyłam nie powiem ile kilo! Pozdro! znajoma
        Ten wątek już wstawiłam, ale Ty to lepiej zrobiłeś. Zapisałam się wczoraj na aerobic.
        • Gość: Lili Re: nadwaga IP: 83.1.122.* 24.09.10, 07:27
          Proteinowa świetna sprawa !!!
    • Gość: ~Zosia Samosia Re: nadwaga IP: 194.181.136.* 24.09.10, 11:18
      Mało ćwiczyłam, jadłam normalne porcje ale z "głową". Schudłam 12 kg w 3 miesiące.
      "Dieta plaż południowych" - przeczytałam, ale nie stosowałam się aż tak restrykcyjnie.
      Odstawiłam: pieczywo białe, ziemniaki, słodycze. Teraz jadam, owszem ale w rozsądnych porcjach. Bez efektu jo-jo od ponad półtora roku. Polecam dietę wszystkim, którzy nie chcą stosować drastycznych metod.
      • Gość: znajoma Re: nadwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 11:24
        Potwierdzam, odstawić pieczywo i ziemniaki. Bez słodyczy się nie obejdę.
        • Gość: dietetyk Re: nadwaga IP: 83.238.199.* 24.09.10, 12:22
          Należy spożywać różne pokarmy bo też różne zawierają dla nas składniki. Ziemniaki rzeczywiście "rozwalają "żołądek jednak tylko spożywane w dużych ilościach. Nie należy zatem ich się pozbawiać. Skutkiem niewłaściwej diety (odchudzania) są zniszczone włosy, często także wypadające, zniszczona twarz, paznokcie, szybko starzejąca się skóra na całym ciele, skórcze mięśni itd.

www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/ziemniak-nasz-codzienny_33954.html
          Macie być takie apetyczne laski:
          www.youtube.com/watch?v=9dZwOvCkqqk&feature=related
          • Gość: gośc Re: nadwaga IP: *.tktelekom.pl 24.09.10, 12:57
            I do tego dodaj sobie slim coffe na mnie podziałało.
            • Gość: znajoma Re: nadwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 13:23
              Ja mam FastSlim. Powiedziałam w żartach mężowi, że ma za duży brzuch. Wieczorem siedział na kompie, przeczytał jakiś artykuł, który go "przekonał" i zamówił to cudo. Wziął kilka tabletek, ale stwierdził,że nie ma dużego brzucha i mnie każe łykać, żeby się nie zmarnowały! Nie będę królikiem doświadczalnym!.Czy ktoś brał takie cudeńko? Nawet nie chcę gadać ile to kosztuje! Pozdrawiam. znajoma
              Nie zapytał,przecież wybiłabym mu to z głowy.
              Przy okazji- CLA z Zieloną Herbatą też leży. Chyba otworzę aptekę
    • karrambello Re: nadwaga 24.09.10, 17:44
      Tylko dieta MŻ
    • Gość: RX K.O.K.S Re: nadwaga IP: *.smsiarkowiec.pl 24.09.10, 19:03
      Tylko siłownia jest ratunkiem, ale bez żadnych dodatkow (kreatyny, anaboli itp.) trening, bieganie...
      • Gość: dietetyk Re: nadwaga IP: 83.238.199.* 25.09.10, 06:39
        Nie stosować żadnych Slim.... i podobnych "cudownych" produktów
        To już jest udowodnione że nie pomagają. To zwykłe naciąganie klienta.
        Tylko ograniczyć dostarczanie kalorii ponad miarę. W wieku średnim i starszym przemiana materii jest znacznie wolniejsza dlatego proces odchudzania może być dłuższy a tycia krótki.
        • Gość: znajoma Re: nadwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 06:57
          Witam. Niektórzy są podatni na reklamy! Trzeba odkurzyć rowerek stacjonarny i jeżdzić! Ty to chyba nie masz nadwagi! Mogę Ci dać parę kilo! Pozdro! znajoma
          • Gość: Dietetyk Re: nadwaga IP: 83.238.199.* 25.09.10, 07:10
            Nie mam nadwagi. Proporcjonalna, szczupła, nieodrażająca budowa ciała.
            • Gość: znajoma Re: nadwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 07:20
              Pewnieś jeszcze młody! Wszystko przed Tobą! Beret masz najlepszy!
              • Gość: Dietetyk Re: nadwaga IP: 83.238.199.* 25.09.10, 07:37
                Młody nie ale młodo wyglądam.
    • Gość: Dietetyk Re: nadwaga IP: 83.238.199.* 25.09.10, 08:34
      Ćwicz przy muzyce

www.youtube.com/watch?v=iNiqVlWNxeQ&feature=related
      • Gość: WTF?! Re: nadwaga IP: *.smsiarkowiec.pl 25.09.10, 08:35
        Przy czym niby?! jak to nazywasz?
        • Gość: Dietetyk Re: nadwaga IP: 83.238.199.* 25.09.10, 09:26
          Boże!
          Znak zapytania, wykrzyknik.
          Zrozumiałem że odpowiada Tobie taki rodzaj muzyki:
          www.youtube.com/watch?v=LcxZlMEkPfY&p=D140188D28499583&index=3&playnext=2
          Muzyka dzikich. Też możesz pokicać w -skaczcie do góry jak kangury.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka