Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 11:43 Czy w takim Tarnobrzegu można być szczęśliwym?Widziałam ktoś tutaj zadowolona z życia osobę? Bo mi się wydaje że tu same marudy i smutasy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oluś Re: szczęście IP: *.smsiarkowiec.pl 26.10.10, 12:36 Teraz jest czas jesienny i nikogo to dobrze nie nastraja.Faktycznie w lecie można było więcej roześmianych twarzy w mieście spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: happy Re: szczęście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 12:39 Hm.. myślę że to indywidualne podejście i kwestia znalezienia własnego miesjca na ziemi... pewnie że Tarnobrzeg ma dużo wad, ale dla mnie jest to odpowiednie miejsce. Pytaniem jest co wolimy..duże miasto wraz z jego anonimowością, szerokim dostępem do rozrywek, potężnymi korkami..itp...czy kameralne gnizadko z sasiadami którzy wiedza o nas więcej niż my sami..:-)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: szczęście IP: 80.48.35.* 26.10.10, 12:41 dwa dni temu byłam w Krakowie i rzeczywiście tam wszyscy chodzą usmiechnięci i zadowoleni, miasto tetni życiem a tu jest odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: szczęście IP: *.smsiarkowiec.pl 26.10.10, 12:57 Ja lubię Warszawę i nieustanną gonitwę jaka się tam odbywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: szczęście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 13:16 Krótko w tym Krakowie byłaś, - czy załoba się skończyła? Czy załobę po tym trupie, - dawno ludzie mają w dupie. Już weselą się od nowa, - atmosfera jest szałowa? Czy, też to jest tylko ściema, - wszędzie dobrze, - gdzie nas nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szczęście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 13:33 A ja jestem taka szczęśliwa w tym Tbg, mam wspaniałego męża, swoje zainteresowania, robię to co lubię, mam o wiele więcej czasu niż ludzie w dużym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władysław Re: szczęście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 14:58 A z czego się cieszyć? Smród, brud i ubóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: szczęście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 15:21 Ja jestem bardzo szczęśliwa, chociaż lat mi wciąż przybywa! Nigdy w życiu nie narzekam, nie brak mi ptasiego mleka. Przecież życie szybko płynie, więc porzućmy smutne miny! Cieszmy się z każdego dnia i niech każdy uśmiech ma ! Choć w Tarnobrzegu nie mieszkam, to życzę Wam dużo szczęścia. Ślę Wam ciepłe pozdrowienia. Gdzie wszyscy się uśmiechają, nawet gdy deszcze padają. Darzmy się więc serdecznością, patrzmy na siebie z czułością! Zachowujmy się jak dzieci i nie bądźmy tacy "sztywni" "To i tamto nie wypada!" A znajoma Wam powiada Bycie sobą nie zaszkodzi, kiedy się do szkoły chodzi! Chociaż latek już przybyło, być wesołym- zawsze miło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LWC... Re: szczęście IP: *.smsiarkowiec.pl 26.10.10, 16:24 Ja jestem wesoły, ale tylko na wakacjach... Odpowiedz Link Zgłoś