Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 11:46 Nagle ten pan pojawił się w TPP, a czy do tej pory nie miał poglądów w inna stronę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xiao Re: tomasz l. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 11:57 Nie on jeden, takich chorągiewek jest więcej Moskal, dawnej Ratujmy Tarnobrzeg, obecnie TPP Golik był w Ratujmy Tarnobrzeg a teraz startuje z PO Uziel, dawniej TPP, obecnie PO Cholewiński, dawniej PIS, obecnie PO Stępień, dawniej SLD, obecnie PSL Nagle się panom podglądy pozmieniały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enzo Re: tomasz l. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 12:02 Proponuję ich olać ciepłym moczem przy urnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuntakinte Re: tomasz l. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 12:43 o i to jest to ,olac cieplym moczem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: = + + + Re: tomasz l. IP: 83.1.120.* 28.10.10, 13:23 Ja tam nie wiem ale ludzie gadają, ze pisanie o olewaniu kogoś lub czegoś to idiotyzm. Pan Tomasz Lenard jest czlowiekiem czynu i jeśli juz ktoś nazywa go choragiewką to powinien wiedzieć, że to raczej "Sztandar" Pomyślcie tylko, Lewica wyrzuciła go ze Spółdzielni a on potrafił wrócić. Pokażcie kto w okolicy coś takiego potrafił, chyba tylko Dr Kos! Mam nadzieję że taki czlowiek potrafi nadać Wysokiej Radzie jakiś "TON". Na zakonczenie mam prosbę mniej inwwektyw wiecej konkretow! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: tomasz l. IP: 222.107.34.* 28.10.10, 13:45 Nasuwa się zasadnicze pytanie - czy po ewentualnym wybraniu tego Pana będzi zgodnie współpracował z Prezydentem Mastalerzem dla dobra Tarnobrzega czy działał tak jak teraz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaj Re: tomasz l. IP: 83.1.121.* 28.10.10, 22:07 Ciekawe Lenart radny i Mastalerz prezydent? Choćby dla tego warto głosować..Lepsze niż MMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur Re: tomasz l. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 22:38 Gość portalu: xiao napisał(a): > Nie on jeden, takich chorągiewek jest więcej > Moskal, dawnej Ratujmy Tarnobrzeg, obecnie TPP > Golik był w Ratujmy Tarnobrzeg a teraz startuje z PO > Uziel, dawniej TPP, obecnie PO > Cholewiński, dawniej PIS, obecnie PO > Stępień, dawniej SLD, obecnie PSL juz sie nimi brzydze i Lenardem tez :P moje typy to Pan królikiewicz /nie znam, ale @tomek mnie przekonal na forum/ i lewica... tez mnie ktos przekonal, ale nie pamietam kto :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: tomasz l. IP: 83.1.118.* 28.10.10, 23:40 W polityce jest dokładnie tak jak w futbolu - zawodnik z jednego klubu przechodzi do innego i gra z nową drużyną przeciwko starej. Liczy się kasa, osobisty interes, nikogo nie obchodzi działanie dla wspólnego dobra - to tylko pusty slogan, którym polityk wyciera sobie gębę i wciska ten kit jeleniom i nawiedzeńcom. Nie bądźmy naiwni - jeśli się czasem nawet znajdzie w polityce ktoś normalny, bezinteresowny, kto chce coś zmienić, kierując się dobrem ogółu a nie swoim - taki ktoś szybko albo ucieka z polityki albo staje się takim samym cwaniakiem i łgarzem jak reszta polityków. Igrzyska trwają a okienko transferowe właśnie się zamyka. Ciesz się zatem ludu z igrzysk :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskana Re: tomasz l. IP: *.com 02.11.10, 08:39 Tomaszu drogi nie wiem co lub kto skłonił Cię do kandydowania. Przecież dobrze wiesz, że łączenie funkcji prezesa TSM i radnego jest wg.przwników UM niezgodne z prawem. Sami jako tarnobrzeżanie wydaliśmy na takie ekpertyzy z kasy UM trochę grosza. Nie posądzam Cię o mentalność Kalego, dlatego tym bardziej tego pojąć nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do 666 Re: tomasz l. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.10, 09:34 Kolego, cos pomyliles. Czlowiek ktory nie ma pogladow i skacze z kwiatka na kwiatek i zmienia ugrupowania tylko aby mandat zlapac to karierowicz, ktoremu mandat potrzebny tylko dla wlasnych celow, jak nadarzy sie okazja sprzeda wszystko, aby tylko wlasna korzysc uzyskac. Taki niech sobie zyje, bez mozliwosci decydowania o innych. Odpowiedzialnosc to nie zawody sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś