Dodaj do ulubionych

Szał pyty...

IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.10, 19:46
Szał pyty… to tak w skrócie… a normalnie?... To już trzecia żałoba narodowa w TVN24… raz, jak umarł papież … drugi raz po katastrofie smoleńskiej… no i teraz po usunięciu Kluzik - Rostkowskiej i Jakubiak z PiS… Nic tylko cała żałoba… całą dobę… wstajesz i rozpaczasz po Jakubiak i JKR…

Mnie się takie akcje czyszczące PiS bardzo podobają…a Wam?... chyba nie!... sądząc po wszystkich wypowiedziach aftorytetów w TVN24…

A dlaczego mi się podobają takie akcje?

Otóż… po pierwsze PiS w ten sposób ucieka od kombinacji przydupasa PO jako ten bardziej prawicowy… populistyczny cień… po drugie jako ten, który ostatecznie został okrzyknięty i namaszczony przez merdia jako lider ciemnogrodu, tzn. Polski „B” i także „C” powinien się trzymać tych wysokich standardów… i ostatecznie robić za Partię Ludową…

A co???... Źle mówię…To już takie bydlęta ze wsi, miast i miasteczek jak ja nie mają prawa mieć swojego reprezentanta na scenie politycznej?... a co?... to może odbierzecie mi prawa wyborcze, co?... No tak… jestem durniem, ale też jakąś tam cząstką tego po żal się Boże ustroju demokratycznego… i jeszcze na szczęście nie nadszedł czas, żeby mi odbierać prawo wyborcze… chyba, że coś przegapiłem… nie… to przecież niemożliwe… na razie…

Do bólu brzucha śmieszą mnie argumenty aftorytetów w rodzaju… że teraz to PiS jest niewybieralny… i w ogóle swoją obecnością psuje scenę polityczną… więc ja się pytam… jak to jest niewybieralny, skoro ja wybieram PiS?...

Tyle słów… tyle emocji związanych z usunięciem z partii pań Kluzik i Jakubiak… a co z ważnymi dla Polski sprawami???...ano nic , jakos się kręci… W mojej rodzinnej wsi Jarosław Kaczyński wyraźnie wygrał z panem Komorowskim… Niech, jeden z drugim aftoryted…mądrala… przegada godzinkę z tymi ludźmi to dowie się, że być może 5% głosujących coś niecoś kojarzy te miłe panie… Tak więc usuniecie tych pań z PiS uważam za bardzo zdrowy odruch Polski „B” i „C”…

Czy panią Kluzik, albo pana Migalskiego obchodzi, że Julek Kopyto stracił właśnie robotę i odcięto mu prąd oraz wodę… a ma akurat, cóż za pech… rocznego synka?...
Jedyne zainteresowanie jakie może uzyskać od Państwa to propozycja odebrania mu dziecka…ale, ale… on też ma głos wyborczy… no ale pewnie z niego nie korzysta… chyba degenerat jakiś…

Dlatego popieram Jarosława Kaczyńskiego... Niech się całkiem wyniesie z PiS- em na prowincję i tam walczy o prawie 50% elektoratu, który w ogóle nie raczy głosować… a „warszawskie słodziaki” mają szanse zrobić swój ulubiony Pisik… bardzo miły i oświecony…
Może się takie coś kiedyś przyda…
Dajcie tylko prymitywom takim jak ja, szansę głosowania na tych, których program mi się podoba… Ba, nawet nie na wybór programowy, ale intuicyjny… Gardźcie… poniżajcie, ale odpieprzcie się od jedynej sensownej alternatywy dla rządów oszołomów z PO…

Załóżcie… z merdialną osłoną, nową, wspaniałą partię… Dmuchajcie i chuchajcie ile wlezie na nową polityczna roślinkę... Tak czy tak… mam ją w nosie!...

Może to osobliwe, że wolę być z panem Kopyto niż z medialnymi tuzami… Ja jestem po mieczu „żydek” i czuję pismo nosem… Starannie kalkuluję opłacalność czynów… gestów i zaniechań… Dlatego staję po stronie zaścianka… po stronie katolickiej… ciemnej wizerunkiem Pani Częstochowskiej… pszeniczno – buraczanej Polski… Jako zawodowy „sceptyk” i „ateista” wybieram wolność wśród wolnych… zamiast szczebiotu schłopiałej Warszawy....
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Szał pyty... IP: 83.238.199.* 06.11.10, 20:08
      Marcolmhelski ale sobie komplikujesz życie. Pisz książki fantastyczne. Może je ktoś kupi. Masz dużo wolnego czasu. Tylko pozazdrościć.
    • Gość: gbur Re: Szał pyty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 20:50
      Gość portalu: prl napisał(a):

> Gardźcie… poniżajcie, ale odpieprzcie się od jedynej sensownej alternaty
      > wy dla rządów oszołomów z PO…
      i kto to mowi!!!
      przeczytaj moze @prl swoje i wklejane poprzednie posty, zanim zanim cokolwiek napiszesz w tym stylu;
      niezmiennie zycze zdrowka:)
      • Gość: benek Re: Szał pyty... IP: *.tktelekom.pl 06.11.10, 22:42
        swego czasu pisano że wałęsa dla poklasku i ( lub) popularności gotów był stanąć na czele pochodu przeciwko samemu sobie , teraz prl udowadnia że pisekciarze dla "zachowania niezłomności myśli prezesa" gotowi są usprawiedliwić nawet wypier..lenie większej części wlasnej partii - super - niedługo w pis pozostaną tylko ci co preziowi są gotowi osobiście czopek "zadać" ,albo juz "zadawali" - czekamy na relację "live" z tego "wielkopmnego"wydarzenia - bo całowanie prezia w dups,,o już nikogo nie "rusza"
    • Gość: prl Re: Szał pyty... IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.10, 12:30
      ... no to może coś dla poprawienia humoru na niedzielne popołudnie:

www.youtube.com/watch?v=ZKi1yoQBqow&feature=player_embedded
      ... a także na niedzielny wieczór:

www.youtube.com/watch?v=bXlq-SS_Ans&feature=player_embedded
      • Gość: gość Re: Szał pyty... IP: 83.238.199.* 07.11.10, 14:41
        Prezes PIS jest dyktatorem. Wszyscy dyktatorzy kończą zwykle marnie. Ten też tak skończy.
    • Gość: zebra Re: Diagnoza IP: 94.254.249.* 07.11.10, 17:58
      Prl ja znam miejsce i fachową pomoc dla ciebie mam też znajomości pozostałe po wielkim ducze kaczorze nie chwalę się ale mam te znajomośći mogę ci pomóc!
      Jest to duży domek świetnie w dzisiejszych czasach prosperujący z uwagi na podejrzliwość i sztukaterię życia,mieszkanko całodobowo monitorowane,bez świata zewnętrznego i paradoksu śledzenia i szpiegowania,drzwi troszkę różnią się od innych -są ładne ale mają (dla ciebie) defekt nie posiadają klamek,ściany nawet jak się o nią potkniesz nie porysują gładkiej skóry boga -są dość miękkie,rozmowa z specjalistą w każdej dziedzinie na okrzyk wiary i nadziei <<niech żyje IV RP>> stosowne zabezpieczenia w postaci dobrych leków,wygodne wyro z abs-em i basami bezpieczeństwa,etc.....
      Cóż nieliczni mogą o tym marzyć nie zastanawiaj się długo bo jest wielu chętnych co niosą ten krzyż-pamiętaj to co zrobisz dziś zrobisz dla siebie to co zrobisz jutro nikogo to nie obchodzi
      • Gość: prl Re: Diagnoza IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.10, 10:20
        Gdy ciężkim wodza szaleństwem
        Zapadła noc kaczystowska
        Ona jedna świeciła jak gwiazda
        Joanna Kluzik-Rostkowska

Gdy terror zasiali biskupi
        Gdy czystka szalała Ziobrowska
        Ona jedna odważna i szczera
        Joanna Kluzik-Rostkowska

Bez niej partia się już nie podniesie
        Dziennikarska przemawia dziś troska
        Już nie porwie dla PiSu milionów
        Joanna Kluzik-Rostkowska

.......................................

Już ognie zażegał On
        Lecz Ona łagodna jak nioska
        Pożary gasiła jak mogła
        Joanna Kluzik-Rostowska

......................................

Nazizmu bestia łeb krwawy podniosła,
        Nadchodzi noc faszystowska -
        Poskarżyła się Gazecie Wyborczej
        Joanna Kluzik-Rostowska.

................................................

I gdy padnie kaczyzmu widmo,
        Kiedy zgorzeje myśl pisowska,
        Jedną nagrodzę,
        Jedną ozłocę,
        Powiem jej: Wystąp!
        Jolanta Kluzik-Rostkowska.

Znalazłem... pasuje do ciebie też...
        • Gość: gbur0 Re: Diagnoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 10:32
          znalezione w Internecie.

Mamo, mamo, brzydki Bronek
          Zajął dzisiaj Leszka domek
          A to ja tam mieszkać chciałem!
          Po to ruskich pokochałem.
          Po to ty..ek Oleksego
          wylizałem do białego
          Byłem miły, byłem grzeczny
          A ten naród niedorzeczny
          w kaczy ty..ek dał mi kopa
          Mamo, mamo co za wtopa
          Lecz ja jeszcze mu pokażę
          I na Bronka się obraże.
          Ja mu tego nie daruję
          Jak się do, to go opluję.
    • Gość: prl Re: Szał pyty... IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.10, 16:50
      I znowu nie wyszło… i znowu przebiegły Kaczor zepsuł tak wspaniały plan opracowany przez strategów "pjuna"… czy jakoś tak to się czyta…

Miało bowiem być tak… dwie lelije dziewice zostają wypędzone przez Ziobrystów i natychmiast udają się na łono WSI 24, aby tam ukazać cały ogrom podłości i małości tej niedemokratycznej partii… Wszystko było ok…. ale do czasu… Oto bowiem następny z "reformatorów" Kamiński… ksywa Pinochet... udał się do centrali, aby tam ogłosić jeszcze bardziej wstrząsające rewelacje...

Wszyscy widzieli to wejście?... Jak w filmie pt."Chłopcy z ferajny", gdy Henry z laską wchodzi do lokalu tylnym wejściem a kamera podąża za nim… Wszystko było ok…. toczący sie grubas niczym cyngiel mafiosów wolnym krokiem podążał na przesłuchanie…

Zeznania jakie złożył wstrząsnęły opinią publiczną… Wybuch śmiechu był tak ogromny, że odnotowane wstrząsy wzięto za sejsmiczne… Nie będę kablował kolesie… nic z tego… mam swój honor… wystękał grubasek a później walnął wierszem po oczach… Pasek w WSI 24 natychmiast zabarwił się na żółto… dużymi literami cytowano zeznania skruszonego świadka koronnego…

Dalej plan wyglądał tak… wściekły Jarosław Kaczyński natychmiast na zbity tłusty ryj wywala Pinoc… o przepraszam Kamińskiego… pasek w WSI robi się jeszcze bardzie żółty a napis głosi… "barbarzyństwo w PiS stalinowskie czystki"… Wezwany natychmiast prof. Nałęcz pseudo „gnida”, porównuje proces Bucharina i jego los z losem Kamińskiego…

Piłat Poncyliusz już zacierał tym razem a nie umywał ręce i czekał na wezwanie, aby zadać drugi cios i ogłosić swoje odejście z PiSu… jako przyczynę, podając polecenie Kaczyńskiego, aby zgolił brodę… Później kolej była na Bielana… a następnie Kowala…
      I nic z tego!... Jak zwykle popsuł wszytko ten mały zawzięty nienawistny Kaczyński… po prostu ich olał…

Nie pomogły cyngielki i cyngle z WSI 24, które chciały wydobyć choćby potępienie Kamińskiego… Nic… zero komentarza... Czy to nie wredota?...chamstwo i brak taktu?...
      Popsuć taki plan!...

Podobno Kamiński w domu nie schodzi z deski klozetowej… biegunka nerwowa… ściskając najnowszy model telefonu komórkowego… czeka na tą upragnioną wiadomość…
      Podobno widziano go jak kupował 10 butelek wódki, której teraz… co za podłość… nie można wypić, bo nie ma czego świętować….

Pozostaje zagadką… dlaczego tylko 10 flaszek kupił Michałek?...

Miało ich być piętnastu... no to flaszka na głowę się należy… No chyba ,że dla kogoś flaszka na raz to za dużo…

Z taką głową do polityki?... Nie nada się…

Źródło: Mareczek
      • Gość: rea Re: Szał pyty... IP: 83.1.119.* 18.11.10, 17:10
        Ło matko, prl, a skąd tyś się urwał? Wpadasz na forum , poklikasz hymny pochwalne ku czci prezesa i Pis-u, obdarzysz nas swoimi zlotymi myślami i jakoś do glowy Ci nie przychodzi myśl, dlaczego tak mało znajdujesz zwolenników w swoich teoriach. No, właśnie - dlaczego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka