IP: 89.231.248.* 07.11.10, 15:34
Witam mam pytanie bo niedługo będę się przenosił do Tarnobrzega Jak tam u was wygląda rynek pracy?? Czy długo trzeba szukać aby znaleść robotę ?? Z góry dzięki za rzeczowe odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Hello! Re: Halo! IP: 83.238.199.* 07.11.10, 15:42
      Tak wygląda rynek pracy
      praca.gazetapraca.pl/0,4050,,,1,,,,Tarnobrzeg.html
    • Gość: lolek Re: Halo! IP: *.tktelekom.pl 07.11.10, 15:53
      www.puptarnobrzeg.pl/?k=24
      • Gość: Hello Re: Halo! IP: 83.238.199.* 07.11.10, 16:06
        To jest świetna oferta godna Szwarcenegera lub Batmana

>4. Regionalny przedstawiciel handlowy 98/2010
        Wymagania: łatwość w nawiązywaniu i utrzymywaniu kontaktów handlowych, samodzielność oraz bardzo dobra organizacja pracy, konsekwencja i efektywność w działaniu, dyspozycyjność, możliwość częstych wyjazdów, zaangażowanie i inicjatywa w pracy, umiejętność prowadzenia prezentacji i szkoleń produktowych, prawo jazdy kat. B, znajomość obsługi komputera, wysoka kultura osobista, doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku – mile widziane, wykształcenie rolnicze lub zootechniczne będzie dodatkowym atutem
        Dodatkowe informacje: praca na terenie: Nisko, Stalowa Wola, Janów Lubelski. Kraśnik, Sandomierz, Tarnobrzeg, Biłgoraj
        Nazwa pracodawcy: Themar Import-Eksport Sp. z o.o.
        Adres: ul. Wyczółki 75, 02-820 Warszawa
        Kontakt: zainteresowane osoby proszone są o przesłanie CV ze zdjęciem na adres
        e-mail: marketing@themar.com.pl (należy podać nazwę stanowiska w tytule wiadomości)
        Oferta aktualna: 20.11.2010<

Tylko brać!
      • Gość: Ralok Re: Halo! IP: *.server4rent.eu 07.11.10, 16:11
        Praca, pracy nie rowna. Akurat w moim fachu problemow nie mialem. Wiem, ze pracy troche jest ale nie zawsze taka ludziom pasuje. Napewno jak ktos jest mgr. Farmacji to robote znajdzie praktyczniebod reki. Tyle, ze najpierw trzeba sie pouczyc ;-) ciezko cos powiedziec skoro nie piszesz jaki rodzaj roboty cie interesuje...
    • Gość: gosc Re: Halo! IP: *.ip.netia.com.pl 07.11.10, 16:10
      tu nie ma zadnego rynku pracy chyba ze chcesz jezdzic pracowac na budowach za granica a tu tylko mieszkac ALE PO CO??????????????? odradzam stanowczo tarnobrzeg
      • Gość: wiór Re: Halo! IP: 83.1.115.* 07.11.10, 20:22
        Jak będziesz pisał "znaleść" to chłopie ciężko ci będzie...
        • Gość: Tysiek Re: Halo! IP: *.smsiarkowiec.pl 07.11.10, 22:11
          Maksymilianie może najpierw powiedz jakie studia skończyłeś.
          • Gość: Maksymilian Re: Halo! IP: *.mielec.mm.pl 14.11.10, 15:24
            Historię skończyłem niedawno ale nie był to zbyt dobry wybór więc szukam wszędzie
            • Gość: Tysiek Re: Halo! IP: *.smsiarkowiec.pl 14.11.10, 19:24
              Hahaha,ja też skończyłem historię:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka