Dodaj do ulubionych

Głosujcie na Staszka Kiślaka...

IP: 83.1.119.* 14.11.10, 15:01
Ja myślę, że najlepszym prezydentem Tarnobrzega będzie Staszek Kiślak, co mieszka na Sienkiewicza w bloku socjalnym. Staszka trzeba wybrać, bo on ma teraz mało pieniędzy, a porządny chłop z niego. Pochodzi z samego Tarnobrzega i też pije gorzałkę, jak ma za co. Jest on rzymskim katolikiem, ma w domu krzyż święty i nawet w piwnicy też ma krzyż. Wszędzie ma krzyż. Staszek był chrzczony w dominikanach, tam też jadł pierwszą komunię świętą, bierzmował się (na trzecie ma Mietek), tam się ożenił z Kryśką Bałabańczak, która teraz się nazywa Kiślakowa. Staszek też wino pije, tak jak księża w kościele to robią. Staszek też dobrze wygląda na zdjęciach, ale tylko, jak ma pysk zamknięty, bo tylko ma dwa zęby, gdyż inne mu wypadły. Ale ma wąsy, jakie kiedyś Wałęsa miał, bo teraz Wałęsa ma już inne wąsy. Stachu ma też garnitur porządny, jeszcze ze ślubu, taki śliwkowy z bistoru, co jeszcze kupił za Gierka. Stachu jest wierzący człowiek - cały czas wierzy, że zarobi pieniądze na gorzałkę i wino. Dzieci też ma dużo - z samą Kryśką ma czworo, a z Danką Pieciakową ma dwoje i jeszcze po jednym z innymi babami. A skąd to pieniądze brać, jak te baby tylko alimenty chcą, żeby płacić? A jak Stachu zostanie prezydentem Tarnobrzega, to będzie miał pieniądze i zapłaci wtedy. Staszek też, tak jak inni kandydaci chce, żeby dobrze było w Tarnobrzegu, żeby nie było bandytyzmu i innych takich, i żeby ludzie mieli robotę i pieniądze, żeby akwaparki wszędzie były, i stoki narciarskie nad Zalewem Machowskim i żeby ulice i chodniki były równe, żeby się w zimie nie wypier..lił nikt, jak się poślizgnie, albo w dziurę wpadnie. Staszek też chce, żeby nowe autobusy jeździły, ale nie arabskie, tylko polskie, dlatego trzeba wybudować fabrykę autobusow w Tarnobrzegu i Staszek ją wybuduje. Trzeba trochę więcej krzyży, a jeden musi być największy na świecie. Staszek też chce, żeby każdy miał duże mieszkanie dla siebie, a nawet dwa, bo jak w jednym będzie malowanie, to trzeba wtedy w drugim przeczekać aż się skończy. Staszek też jest dobrze wykształcony, bo skończył kozyrówkę. Z SB nic chyba nie miał do czynienia, bo on nawet nie wie, co to jest SB, no chyba że to jest Służba Bogu, to wtedy tak. Staszek chce też nakazać, jak będzie prezydentem Tarnobrzega, żeby woda w Wiśle była zawsze ciepła, żeby turysci się tam kąpali i żeby słońce świeciło cały czas, żeby zimy nie było i jesieni, tylko wiosna i lato. I zrobi tak, żeby wódka i cygary były za darmo, a w niedzielę rosół był zawsze, żeby człowiek mógł się najeść. A ja będę skarbnikiem i będę pilnować pieniędzy. Głosujcie na Staszka Kiślaka, bo to najlepszy kandydat.
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: Głosujcie na Staszka Kiślaka... IP: 83.1.123.* 14.11.10, 15:20
      He he,
      Dobre rea - już Cię za to lubię.
      Myślisz, że będzie lepszy od JANA?
      BUAHAHAHAHA!!!!!!
      • Gość: 123 Re: Głosujcie na Staszka Kiślaka... IP: *.tktelekom.pl 14.11.10, 16:03
        Śmieszne baaaarrrdzo!Śmiej się!!!
      • Gość: TihuanaBrasChicita Re: Głosujcie na Staszka Kiślaka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 17:04
        >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>..Gość portalu: Greg napisał(a):
        > He he,
        > Dobre rea - już Cię za to lubię.
        > Myślisz, że będzie lepszy od JANA?
        > BUAHAHAHAHA!!!!!!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

A ja stawiam na Tolka Babana!
    • Gość: Greta Re: Głosujcie na Staszka Kiślaka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 23:48
      Świetna satyra ! Brawo !
      Rea bardzo dobrze ukazała polskie rozumowanie dobra i mentalność wyborców prawicy !

• Gość: miska Re: Głosujcie na Staszka Kiślaka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.10, 11:07
        Rewelacja !!!
    • Gość: proboszcz Re: Głosujcie na Staszka Kiślaka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 12:13
      Staszek ma mój głos!
      • Gość: masturbator Głosujcie na nimfomanke ... IP: 78.129.226.* 15.11.10, 13:32
        Głosujcie na nimfomanke przynajmniej wszystkim będzie dawała i o chęnie, jak czytam obiecanki przedwyborcze to się spuszczam do skarpety, później to przelewam do beczki a po wyborach beczke do niemiec sprzedam i się dorobie lepiej niż ten co go wybiorą
        • Gość: rea Dziecko... IP: 83.1.119.* 16.11.10, 09:07
          Masturbatorze. Twoja wypowiedź jest niesmaczna, jeśli nie wulgarna. Przemyśl to sobie, jeśli proces myślenia nie jest Ci obcy, w co można wątpić, bo być może sperma zalała Ci móżdżek uniemożliwiając prawidłowy tok myślenia.
          • lechowski51 Re: Dziecko... 16.11.10, 11:28
            Oryginal jest lepszy...
            Ja myślim, ży najlipszym pryzętym Przymyślja bedzi Staszyk Kiślak cu mieszka na ulice Gryjwaldzkiij w bljoku rutacyjnym. Staszka trza wybrać bu un tera ma mału piniędzy, a purzondny je baciaryga z niegu. Puchodzi z samegu Przymyśla i tyż piji ćmagy jak ma za cu. Jest un rzymskij patolik ma w domu krzyż świentyj i nawet w pywnicy tyż ma krzyż. Wszendzi. Staszyk był kszczony w salizjanach tam tyż jadł pirsze kumuni świenty, biżmował się (ma trzeci Mietyk) tam si użenił z Kryśkum Bałabańczak, która tera si nazywa Kiślakowa, a una je kszczona w kuściułku na Błoniu, tam jak si na płyty jedzi. Staszyk tyż winu piji tak jak ksiendzy w kuścieli to robium. Staszyk tyz dobrzy wyglunda na zdjenciach ali inu jak ma pysk zamknietyj, bu tylku ma dwa zymby - inni mu wypadli. Ali ma wonsy jak kiedyś Wałensa miał co ter już Wałensa ma inny wonsy. Stachu ma tyż garnitór purzondy jeszczy ze śljubu, taki śliwkowyj z bistoru cu jeszczy kupiuł za Gierka. Stachu ji wierzoncy człowik - cały czas wierzy, ży naharujemy piniendzy na winu, jak trza. Dzieci tyż ma durzo - z samum Kryśką ma czworu, a z Dankum Piciakowom dwoje i jeszczy po jednym z innemi babami. A skond tu piniędzy brać jak une baby by tylku elimenty hcom, żeby płacić szmajury jedne! A jak Stachu zustani pryzętem PRzmyślja tu bedzi miał piniedzy i zapłaci ftedy. Staszyk tyż - tak jak inny kandydaty chce, żyby dobrzy byłu w Przymyślu! żyby ni byłu bandyctwa i markumańtwa i żyby ludzi mieli ruboty i piniędzy, że akwaparki byli wszendzi i stoki marciarskije i kukleji linowy jak na Kacprowy Wierzch, żyby ulicy i chudniki byli równu, żyby si w zimi nie wypier.dolił nikt jak si puśliźni albu du dziury wpadni. Staszyk tyż chcy żeby nowy autubusy jeżdzili ali ni arabski inu polski dlategu trza wybudować fabryki autubusów polskich w Przymyslju i Staszyk wybuduji. Trza trochu wiency krzyży a jedyn musi być najkwienkszy na świeci. Staszyk tyż chcy żeby każdyj miał duży mieszkani dla siebi a nawyt dwa, bu jak w jednym bedzi maluwani tu trzeba wtedy sy w drugim puczekać aż sie skończy. Staszyk tyż je dobrzy wykształconyj - chodził du czerwonyj cygiełki na kupyrnika. Z SB cheba nic nie miał du czynienia bu un nawyt ni wi co tu je SB no cheba, ży to je Służba Boga, tu wtedy tak. Staszyk chce tyż nakazać, jak bendzi Prezyntem Przymyślja, żeby woda w Sani była zawszy ciepła, żyby turysty si tam kumpały i żeby słoncy świciło całyj czas, żeby zimy ni byłu i jesieni inu wiosna i latu. I zrobi tak, żeby wódka i cygary była za darmu a w nidzieli rosuł zawszy żeby sy człowik mug zjeść, a forty w ch.uj wysadzić bu syn Staszka - Allan Kiślak raz sy tam nogy złamał. A ja bendy skarbnikim i bedy pilnował piniędzy. Głusujci na Staszka Kiślaka to najlipszy kandedat!!!!
            • Gość: rea Re: Dziecko... IP: 83.1.119.* 16.11.10, 14:13
              Fakt, lepszy, ale napisany gwarą przemyską, którą nota bene bardzo lubię, a nie każdy ją lubi i rozumie , dlatego troche ten tekst przerobiłam i dostosowałam do warunków tarnobrzeskich. Za pozwoleniem autora zresztą.
              • lechowski51 Re: Dziecko... 16.11.10, 16:06
                Jestes pomocnoca jobnietego z Londynu?!.To teraz wszystko rozumie.
                • Gość: rea Dlaczego? IP: 83.1.119.* 16.11.10, 17:07
                  A ja nie rozumiem, Lechowski , dlaczego jesteś taki "milusi", że gdzie się nie pojawisz, tam wzbudzasz negatywne emocje. Nawet solist pisze o Tobie "Lechowski jest jedynym polskim patriotą... Razem z proboszczem".
                  • lechowski51 Re: Dlaczego? 16.11.10, 17:46
                    Negatywne emocje wzbudzam u bezboznego lewactwa ktore reprezentujesz m.in Ty i solist.Taki jest swiat.Z jednymi sie zgadzam,z innymi nie a Ty mysl samodzielnie i nie plagiatuj.
                    • Gość: wierny Re: Dlaczego? IP: *.tktelekom.pl 16.11.10, 19:45
                      Co to znaczy''bezbożne lewactwo".Lechowski do odpowiedzi.Dziękuję.
                      • lechowski51 Re: Dlaczego? 16.11.10, 19:54
                        To sa postulaty jednego z odlamow bezboznego lewactwa pod ktorymi patriotka rea podpisuje sie obydwiema rekoma;
                        1. Powrót religii do sfery sacrum
                        2. Aborcja i antykoncepcja
                        3. In vitro
                        4. Edukacja seksualna w szkołach
                        5. Stop finansowaniu Kościoła ze środków publicznych
                        6. Oświadczenia zamiast zaświadczeń
                        7. Zasada milczącej zgody – zgłaszam i działam
                        8. Jawność dokumentów urzędowych
                        9. Związki partnerskie
                        10. Równa płaca za równą pracę oraz parytety
                        11. Kadencyjność i koniec z subwencjonowaniem partii politycznych z budżetu państwa
                        12. Jednomandatowe okręgi wyborcze
                        13. Likwidacja Senatu, redukcja posłów do 300, zniesienie immunitetu parlamentarnego
                        14. Darmowy Internet
                        15. 1% budżetu na kulturę
    • Gość: Do Lechowskiego : Re: Głosujcie na Staszka Kiślaka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 22:18
      Gdyby ktoś odważny z rządu, wystąpił z wnioskiem o referendum w sprawie tych postulatów , to na pewno wszystkie punkty by przeszły .
      Ale każdy myślący w Polsce wie, że już na początku urzędowania władza naszego kraju ustala z kościołem podział wpływów .
      I choćbyś mnie zbeształ jak tylko ty to potrafisz, w myśli przyznasz mi rację, że referendum pokazało by prawdziwą duszę Polaków !

• Gość: do Lechowskiego Re: Głosujcie na Staszka Kiślaka... IP: *.tktelekom.pl 17.11.10, 22:43
        ..ale naprawdę tego nam trzeba, byłoby jak w Ameryce tej przed kryzysem oczywiscie.Proszę księdza Kściół to najlepiej zorganizowana instytucja na świecie i bez dotacji da sobie radę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka