Gość: Marysia IP: *.bnet.pl / 10.10.40.* 26.10.02, 08:00 Pan kupił mrożone raki ,a Marysia nie wie jak się do tego zabrać? Proszę o dobry przepis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gal Re: Raki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 09:01 Normalne (nie mrozone) - wrzucić na wrzącą wodę z solą i duuużą ilością koperku, gotować 15 minut aż będą dobrze czerwone, obierać i jeść z masełkiem czosnkowym, cytrynką alibo i majonezem. Mrożone chyba tak samo, tylko może moment dłużej trzeba gotować. Niech Marysia obejrzy pudełko - tam może być coś napisane. Można też i tak: k16.kuchniaonline.pl/index.php?id=710&nr83=40 Niech Marysia się nie martwi. Pan kupił, Pan zje. Pzdr. Gal Odpowiedz Link Zgłoś
terlecki3 Re: Raki 26.10.02, 17:51 Gość portalu: Gal napisał(a): > Normalne (nie mrozone) - wrzucić na wrzącą wodę z solą i duuużą ilością > koperku, gotować 15 minut aż będą dobrze czerwone, obierać i jeść z masełkiem > czosnkowym, cytrynką alibo i majonezem. Mrożone chyba tak samo, tylko może > moment dłużej trzeba gotować. Niech Marysia obejrzy pudełko - tam może być coś > napisane. > Można też i tak: <a href="k16.kuchniaonline.pl/index.php? id=710&nr83=40" > target="_blank">k16.kuchniaonline.pl/index.php?id=710&nr83=40</a> > > Niech Marysia się nie martwi. Pan kupił, Pan zje. > > Pzdr. > Gal Najlepszy post ostatnich tygodni- Gal wykazal/a sie dowcipem i konkretna wiedza. Jak marysia ma takie dziecinne problemy to Pan z Marysi pozytku w kuchni nie ma.Proponuje awans na pokojowke,moze tam marysia bedzie bardziej doswiadczona :))Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Raki 27.10.02, 04:08 terlecki3 napisał: > Gość portalu: Gal napisał(a): > > > Normalne (nie mrozone) - wrzucić na wrzącą wodę z solą i duuużą ilością > > koperku, gotować 15 minut aż będą dobrze czerwone, obierać i jeść z > masełkiem > > czosnkowym, cytrynką alibo i majonezem. Mrożone chyba tak samo, tylko może > > > moment dłużej trzeba gotować. Niech Marysia obejrzy pudełko - tam może być > > coś > > napisane. > > Można też i tak: <a href="<a href="k16.kuchniaonline.pl/index.ph > p?"target="_blank">k16.kuchniaonline.pl/index.php?</a> > id=710&nr83=40" > > target="_blank">k16.kuchniaonline.pl/index.php?id=710&nr83=40</a> > > > > Niech Marysia się nie martwi. Pan kupił, Pan zje. > > > > Pzdr. > > Gal > > > > > Najlepszy post ostatnich tygodni- Gal wykazal/a sie dowcipem i konkretna > wiedza. Jak marysia ma takie dziecinne problemy to Pan z Marysi pozytku w > kuchni nie ma.Proponuje awans na pokojowke,moze tam marysia bedzie bardziej > doswiadczona :))Pozdr. terlecki natomiast popisal sie kiepskim piorem i sloma w sandalkach ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Raki IP: *.bnet.pl / 10.10.40.* 27.10.02, 14:18 Dziękuję Ci Gal za przepis i za wskazówki.Nieopatrznie zwróciłam Panu uwagę na Kuchnię Online i Pan wydrukował 70 przepisów ,które będę musiała wprowadzić w menu.Chyba będę wspaniale przy tym się bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Raki IP: *.bnet.pl / 10.10.40.* 27.10.02, 14:19 Dziękuję Ci Gal za przepis i za wskazówki.Nieopatrznie zwróciłam Panu uwagę na Kuchnię Online i Pan wydrukował 70 przepisów ,które będę musiała wprowadzić w menu.Chyba będę wspaniale przy tym się bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Raki IP: *.bnet.pl / 10.10.40.* 27.10.02, 14:20 Dziękuję Ci Gal za przepis i za wskazówki.Nieopatrznie zwróciłam Panu uwagę na Kuchnię Online i Pan wydrukował 70 przepisów ,które będę musiała wprowadzić w menu.Chyba będę wspaniale przy tym się bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Re: Raki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 15:07 Ależ Marysiu, nie trzeba tyla razy. Mnie raz wystarczy. Ja jestem STARSZY Gal. Smacznych raków i zadowolonego Pana. Gal Odpowiedz Link Zgłoś