Dodaj do ulubionych

Dziubiński jak Real Madryt - Mastalerz jak Radomia

IP: *.impaq.com.pl 19.11.10, 16:31
Dziubiński jak Real Madryt - Mastalerz jak Radomiak Radom.

Praktycznie żadnych szans już dzisiaj bukmacherzy nie dają Mastalerzowi. Ogólnie olałbym temat, ale kiedyś Mastalerz tak się tym chwalił na blogu, że wśród bukmacherów ma większe szanse od Dziubińskiego. Teraz sytuacja jest zgoła odmienna i zapowiada się dramatyczna porażka Mastalerza.

No jak pan to teraz wyjaśni ? Chyba kampania ciągłego obrażania i krytykowania nie zdała egzaminu? Chyba kury i cukierki też nie zdały egzaminu? Chyba jednak poparcie liderów PO i PSL pomogło kontrkandydatowi? Teraz mieszkańcy wiedzą, że Dziubiński to kandydat ponadpartyjny jednoczący wiele środowisk w Tarnobrzegu a pan jest jedynie kłótliwym krzykaczem, który przykleił się resztek tarnobrzeskiej lewicy jak rzep i dzieli a nie łączy ludzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: henryk Re: Dziubiński jak Real Madryt - Mastalerz jak Ra IP: 83.1.123.* 19.11.10, 16:41
      Jan Dziubiński - członek PiS, popierany przez marszałka, przechrztę - byłego członka PiS-u i byłego posła, członka SLD - kandydującego z PSL = Ponadpartyjny kandydat?

To jest taka sama prawda, jak to, że Jarosław Kaczyński po śmierci brata się zmienił. Stał innym człowiekiem i chciał zakończyć wojnę polską-polską.

Ksiądz Tischner nazwał by to po imieniu: g.... prawda.

Dlaczego Was, PiS-iaków nigdy nic nie przekona, że "białe jest białe, a czarne czarne" (cytat z Jarosława Kaczyńskiego)

• Gość: stieua Re: Dziubiński jak Real Madryt - Mastalerz jak Ra IP: 83.1.121.* 19.11.10, 16:44
      Real-królewski klub,to by się zgadzało.Pewien brodaty koziołek wracał do domu na Dzików,odlewając się przy zamkowym murze bełkotał-jestem królem Tarnobrzega.
      • Gość: Rocky21 Re: Dziubiński jak Real Madryt - Mastalerz jak Ra IP: *.impaq.com.pl 19.11.10, 16:49
        Powyższy wpis to jest poziom Mastalerza, jego bloga, jego programu i jego aktywności raz na 4 lata. Nerwy chyba puszczają - dużo kasy popłynęło?
        • Gość: on Re: Dziubiński jak Real Madryt - Mastalerz jak Ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 18:05

rocky to pewnie z rodziny pana prezydeta
      • Gość: Anka Re: Dziubiński jak Real Madryt - Mastalerz jak Ra IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 19.11.10, 17:15
        prezydentdziubinski.pl/2010/11/sondaze-jan-dziubinski-faworytem/
        faworyt jest jeden
        • Gość: Ola g.wno prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 17:46
          Niech sobie sondują co chcą, i tak nie zagłosuje na Dziubińskiego !

Zobaczymy,
          pamiętam że w Tarnobrzegu wybory wygrał Komorowski. choć miało być jak zwykle.
          • Gość: wyborca Re: g.wno prawda IP: *.tktelekom.pl 19.11.10, 17:51
            oj tam oj tam ola jakoś to przeżyjesz
          • Gość: po owocach ich Re: g.wno prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 18:15
            >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: Ola napisał(a):
            > Niech sobie sondują co chcą, i tak nie zagłosuje na Dziubińskiego !
            >
            > Zobaczymy,
            > pamiętam że w Tarnobrzegu wybory wygrał Komorowski. choć miało być jak zwykle.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Słusznie piszesz Olu. Niezapomniany Jarema Stępowski śpiewał kiedyś w piosence o zawodach konnych taki tekst: Bo na torze, zawsze może .................strzelić fuks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Zobaczymy po ogłoszeniu wyników. Po owocach ich poznacie mówi pismo święte!
        • Gość: wyborca Re: Dziubiński jak Real Madryt - Mastalerz jak Ra IP: *.tktelekom.pl 19.11.10, 17:46
          stieua i henryk skąd u was tyle jadu,przecież to było do przewidzenia,brawo Panie Janku!
          • Gość: henryk Re: Dziubiński jak Real Madryt - Mastalerz jak Ra IP: 83.1.123.* 19.11.10, 18:03
            U mnie nie ma jadu. U mnie są fakty i cytaty.
            A u Was kłamstwa.

Bo Pan Janek jest takim ponadpartyjnym kandydatem na Prezydenta TBG, jak Pan Jarek jest przystojnym, dobrodusznym i wysokim brunetem.

• Gość: Kibic Re: Dziubiński jak Real Madryt - Mastalerz jak Ra IP: 83.1.115.* 19.11.10, 18:11
      Chyba jak Stal Kraśnik (IV liga) - kontra Radomiak (III liga), od razu widać kto prezentuje wyższy poziom ...
    • Gość: Mieszkaniec Wielow Re: Dziubiński jak Real Madryt - Mastalerz jak Ra IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.10, 23:37
      My mieszkańcy Wielowsi będziemy wspierać pana Dziubińskiego tak jak on nas wspierał podczas pierwszej i drugiej powodzi.
      • Gość: BójciesięBoga Re: Dziubiński jak Real Madryt - Mastalerz jak Ra IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.11.10, 00:49
        Panie Janku. Pan ma lans. Szacun:-). Nor.M. Za 4lata znów atakuj. Choć nie wiem czy już dostaniesz kredyt.
        • Gość: Ola A nie mówiłam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 06:14
          W Tarnobrzegu po przeliczeniu głosów w 31 z 32 obwodowych komisji wyborczych prowadzi Norbert Mastalerz z przewagą 7834 głosy - 42% w nad Janem Dziubińskim - 6438 głosów - 35%.
    • Gość: gosc Re: Dziubiński jak Real Madryt - Mastalerz jak Ra IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 09:30
      wszystkie przydupasy dziubinskiego pospadaja ze stolkow i dobrze;P kler przestannie rzadzic miastem
      • Gość: xxx Re: Dziubiński jak Real Madryt - Mastalerz jak Ra IP: 80.48.174.* 22.11.10, 10:15
        tak , koniec z pisorami lebiodami !
        czas przewietrzyc zagrzybiałe korytrze
        ps. ci co opluwali M. to ci ktorzy się o stołeczki boją - biedaczyska - tak im się dobrze siedziało...myslel,i że ne do ruszenia są ...hehe
        • Gość: Obserwator Re: Dziubiński jak Real Madryt - Mastalerz jak Ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 20:20
          Kto śledzi to forum od lat pewnie pamięta moją dyskusję z niejakim kaziukiem66
          Obaliłem jego argumentację nt. prowadzenia Jana w sondażach.
          Niestety dla kaziuka wyszło na moje. Wszystkie zakłady , sondaże przepowiednie zostały zmienione w przeciągu jednego dnia , a może kilku godzin !!!

Mastalerz w sondażach prowadził od kilku tygodni aż tu nagle zmiana lidera we wszystkich mediach.
          Chyba tylko jeden kaziuk nie wierzył w machlojkę sonadżową..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka