Dodaj do ulubionych

Prośba o telewizor

IP: *.sistbg.net / 10.10.1.* 07.12.10, 10:27
Zwracam sie z prośba do ludzi dobrej woli...Jesli ktos ma tv zbedny juz dla niego a w dobrym stanie i chciałby oddać to prosze pisac na meila karolka6@poczta.onet.eu dziekuje lub do sprzedania 14cal za rozsadna cene.DZIEKUJE
Obserwuj wątek
    • Gość: Lili Re: Prośba o telewizor IP: 178.159.170.* 07.12.10, 10:59
      Rozumiem że jest Pani powodzianką ?
      • Gość: Do Lili Re: Prośba o telewizor IP: *.sand.pl / 192.168.1.* 07.12.10, 11:23
        Nie wiem skąd taki wniosek??? czy uważasz że człowieka jak "nie zaleje", to nie ma prawa potrzebowac pomocy????? Jezu.... na tym forum to sami idoci, spadam na dobre!!!!!!!
        • Gość: Lili Re: Prośba o telewizor IP: 178.159.170.* 07.12.10, 11:33
          Spadaj na dobre :) sam jesteś idiotą.
          Jeżeli już mam komuś oddac telewizor to chiała bym wiedziec komu .Nawet jeśli zadałam głupie pytanie bo pewnie tak jest ,to mam prawo wiedziec cokolwiek o osobie która prosi o pomoc. Powinna napisac....nie pracuję i mam dzieci,zalało mnie i cały mój dobytek itp. Może inni oddają w niewiadome ręce sprzęty tego typu ale nie ja.
          • Gość: Kama Re: Prośba o telewizor IP: 80.48.35.* 07.12.10, 14:27
            Lili masz rację, ja nawet mam taki telewizor ale po takim wpisie napewno bym nie oddała, niewiem czym się tak uniosłaś
            • Gość: Lili Re: Prośba o telewizor IP: 178.159.170.* 07.12.10, 15:01
              Ja też mam taki telewizor ,dlatego chciałam dowiedziec się czegoś więcej o potrzebującej. Przyznam że może moje pytanie do mądrych i przemyślanych nie należało,ale to nie jest powodem aby nazywano mnie czy innych idiotami.Dlatego się uniosłam. Pozdro
              • Gość: gwoli wyjasnienia Re: Prośba o telewizor IP: 178.159.168.* 07.12.10, 16:29
                osoba potrzebująca pomocy podała Wam emaila, na którym możecie z nią korespondować, i tam zadawać pytania, skoro taką dziwna potrzebę macie..... po co zmuszac tę osobe do uzewnętrzniania sie ze swoich problemów na forum?? a może dla niej jest to trudne?? szukacie taniej sensacji?? dlatego nazwalam co poniektórych idiotami. Ja !!!!! a nie ta Pani, która prosiła o pomoc. Trochę bystrości, wystarczy sprawdzić ip z którgo szedł post....... od autora:) Pozdrawiam
    • Gość: Karolka Re: Prośba o telewizor IP: *.sistbg.net / 10.10.1.* 07.12.10, 21:01
      Witam!!I Bardzo przepraszam Was że nie wyjasniłam sytuacjii jak mi sie wydarzyła ale uwieżcie Państwo że Ciężko mi mówić o tym BARDZO PRZEPRASZAM..pozdrawiam
      • Gość: znajoma Re: Prośba o telewizor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 21:47
        Karolina, za co przepraszasz? Prosisz o pomoc. Jeśli ktos będzie chciał pomóc, to nie będzie wnikał w to, dlaczego? Napisałam po południu do Ciebie maila, zerknij na pocztę. Potrzebujesz telewizora. Ludzie na święta kupują nowe sprzęty, może ktoś Ci odda niepotrzebny, sprawny telewizor. Mam do czynienia z osobami, które pomagają za moim pośrednictwem. Nikt nigdy nie zapytał o szczegóły, nawet nie wiedzą, do jakiej miejscowości są zawożone podarowane meble, czy sprzet agd. Szczególnie jestem wdzięczna pani za podarowane ładne łóżko sypialniane z materacem. Nie widziała mnie na oczy, podesłałam do niej kierowcę, który odebrał łóżko i zawiózł do Sokolnik. Do mnie na podwórko też przyjechało dwóch chłopakow i zawiezli meble, dywan i kuchenkę i też ich pierwszy raz na oczy widziałam.Trzeba ufać ludziom, bo inaczej co ten świat będzie wart? Pozdrawiam
      • Gość: kubuś Re: Prośba o telewizor IP: 80.48.174.* 07.12.10, 21:49
        oczywiście wszyscy mają , ale jak zwykle nie dadzą ale co się przy tym sensacji dzieje -czyli wszystko postaremu
      • Gość: samorządowiec Re: Prośba o telewizor IP: *.smsiarkowiec.pl 07.12.10, 22:02
        Karolka jeśli nie jesteś powodzianką, to telewizor masz jak w banku, jeśli zaś twoja prośba wynika z powodu strat powodziowych - to może być problem :)
        A tak na poważnie (nie mam nic do ciebie Karolka nawet jeśli jesteś to nieszczęsną powodzianką), to co niektórzy nich naprawdę ostro przeginają już pałkę. Dla przykładu zalana rodzina kupuje mieszkanie w Tarnobrzegu - za całkiem spore pieniądze (to co dał rząd z naszych podatków plus jeszcze sporo własnej gotówki) - ok, przyjmijmy że to im się należy, ale dochód w tej rodzinie na 4 osoby wynosi ok. 9.000 zł miesięcznie (netto) i co robią ci wielce pokrzywdzeni, aby oszczędzić dodatkowo na kosztach notarialnych? Oczywiste - wnoszą do sądu o zwolnienie ich z tych kosztów. I kto za to płaci - Pan płaci, pani płaci, społeczeństwo. Tak dla wyjaśnienia - notariusz i tak swoje otrzyma - po prostu opłatę sfinansuje mu budżet państwa - czyli my. Niektórzy to mają tupet. Na szczęście sądy rzadko kiedy puszczają takie kawiatki.
        Reasumując - jeśli nie jesteś powodzianką telewizor należy ci się jak psu buda, jeśli zaś taki status ci przysługuje - masz prawo ubiegać się o dwa telewizory, plus zwolnienie z abonamentu radiowo - telewizyjnego na rok :)))
        pozdr.
        Sorry za O.T. ale jak tylko gdzieś widzę wpis o powodzianach to dostaję gęsiej skórki.
        • Gość: znajoma Re: Prośba o telewizor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 22:05
          Do Samorządowca- a nie masz problemu z zaśnięciem po takim wpisie?
          • Gość: Lili Re: Prośba o telewizor IP: 178.159.170.* 08.12.10, 15:17
            Samorządowiec ma rację w 100% !!!! Mam znajomych co się pięknie nachapali dzięki tej powodzi. Nie mówię że każdy ...też miałam okazję pomóc ludziom naprawdę pokrzywdzonym.
      • Gość: Karolka Re: Prośba o telewizor IP: *.sistbg.net / 10.10.1.* 08.12.10, 08:26
        Witam!!!Dziękuje bardzo Wam..chce zaznaczyć że powodzianką nie jestem..ale jeśli kogoś naprawde uroziłam moją prośbą to jeszcze raz PRZEPRASZAM
        • Gość: znajoma Re: Prośba o telewizor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 14:33
          Załatwimy ten telewizor wspólnymi siłami?
          Mogę przewieźć do Karoliny. Niech dzieciak Karoliny ogląda bajki, bo dorosłe życie to już nie jest bajka! Popytajcie sąsiadów, może ktos ma i chętnie da?
          Miłego dnia. znajoma
          Ps. Myślę, że do świąt się wyrobimy i radość dziecku sprawimy!!!
          • Gość: ?? Re: Prośba o telewizor IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 10.12.10, 11:53
            www.ogloszenia.tarnobrzeg.info/sprzedam_tv_oraz_drukarke,20101210113852.html może tą osobę warto by zapytać? może sprawny ?
            • nom73 Re: Prośba o telewizor 11.12.10, 10:32
              ale to jest 29", strasznie duży. Ja mam Sony 25" sprawny, ale po 18 latach kineskop już siada więc nie polecam. Koleżanka ma 17" kolorowy z pilotem to zapytam, czy jeszcze nie wyrzuciła.
    • Gość: ssss Re: Prośba o telewizor IP: *.tktelekom.pl 11.12.10, 12:44
      Karolka otrzymała już telewizor. Wątek nieaktualny
    • e-ftalo Re: Prośba o telewizor 12.12.10, 03:58
      mam taki 28 cali ,ale do lekkiej naprawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka