Dodaj do ulubionych

Przychodnia 3

IP: *.smsiarkowiec.pl 28.12.10, 11:37
Proszę mi polecić najlepszego lekarza rodzinnego z w/w przychodni.Ten do którego teraz chodzę w ogóle mi nie odpowiada z czym bym nie poszedł to zawsze diagnoza:robaki.Chciałbym kontynuować leczenie u kogoś innego,dobrego.Za wszystkie opinie z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: miska Re: Przychodnia 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 19:32
      A może diagnoza słuszna?
    • Gość: gość Re: Przychodnia 3 IP: 178.159.167.* 28.12.10, 20:31
      Zamiast jeść ziemię z doniczek kup sobie jakiś suplement diety.
      Może lekarz ma rację, że masz robaki w d...e, skoro co raz to wklejasz głupawe wątki, których nikt nie chce komentować.
      • Gość: friko Re: Przychodnia 3 IP: *.smsiarkowiec.pl 28.12.10, 21:08
        Czy mnie boli głowa czy noga to diagnoza zawsze ta sama-robaki.
    • Gość: z Re: Przychodnia 3 IP: 178.159.166.* 29.12.10, 18:22
      Co do tej przychodni to z "Familii" spośród 3 lekarek wybrałabym dr Karytę, a jeśli chodzi o "Nasze zdrowie" to odradziłabym jedynie dr Szatan, pozostałych- dr Pasierb, dr Kłoda i dr Pawlak- o tej trójce slyszałam wiele pozytywnych opinii. Osobiście jestem zapisana do dr Pawlak- polecam- bez problemu daje skierowania do lekarzy specjalistów.
      • Gość: 123 Re: Przychodnia 3 IP: *.tktelekom.pl 29.12.10, 20:28
        Wytruj robaki bo to może byc prawda.Osobiscie miałam takie podejrzenia i nie mogłam doprosic się leczenia.Raz dostałam receptę, a należało pwtorzyc i łaska, więc sama sobie musiałam poradzic.
        • Gość: koko Re: Przychodnia 3 IP: *.tktelekom.pl 29.12.10, 21:42
          Kupujemy nowalijki różne zieleniny rzodkiewki szczypiorek itd. hodowcy tych roślin robią wszystko żeby jego warzywa i nowalijki wyglądały ładnie wybujałe itd. zamiast nawozów używają do podlewania fekali wystarczy że dokładnie nie wymyjesz tej zieleniny i masz z głowy robactwo zapewnione w 100 %. Pani dok. przyjmuje dużo pacjentów i wie ilu chorych boryka się z trudnościami usunięcia tego robactwa .W wikipedii wpisz hasło glista ludzka poczytaj i zobaczysz jak to obrzydlistwo wygląda . Ja miałem to świństwo leczenie jest nie drogie po 2 tyg. masz problem z głowy . Badanie kału na robaki to kosztuje bez recepty 6 zł + pojemnik 1,50 zł.
      • Gość: Ups Re: Przychodnia 3 IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.10, 00:44
        nie polecam! Trzeba walczyć o jakiekolwiek skierowanie do specjalisty. Najczęściej kończy się to prywatna wizytą. Rodzinni z 3-ki to "ręce które leczą" :) rentgeny mają w oczach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka