Gość: Gość. IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 22:56 Czy już podział zrobiony (stołków oczywiście) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość poranny Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 08:04 a co tam slychać u koleżanki "turystki Joasi" ? w jakiej dzisiaj partii ? Odpowiedz Link Zgłoś
madaszka1 Re: Norbi. 19.04.04, 09:06 Dziś jest w SLD www.echo-dnia.com.pl/?news=8404&mutacja=6&dzial=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacuś Re: Norbi. IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 11:26 Norbert dla Echa : Norbert Mastalerz, wicemarszałek, członek SdPl, koordynator tej partii na Podkarpaciu: - SLD stosuje różne metody, żeby zatrzymać odpływ członków. Po odejściu z Sojuszu grozi mi się nie tylko tym, że stracę posadę wicemarszałka, ale także tym, że nie będę miał pracy w spółce skarbu państwa, jaką jest "Ruch", gdzie pracowałem. Podobne naciski mogą być na innych ludzi. Ciekawe dlaczego N.Mastalerzowi nie przeszkadzały takie metody, gdy SLD dochodziło do władzy i odsuwało wszystkich prawicowców od róznych posadek które następnie oktrzymywali SLD-owcy tacy jak biedny i poszkodowany teraz Norbert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość poranny Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 18:00 a jutro ?a norbi ? nadal chce pozostać marszałkiem?,tak jakby nie wiedział,ze to nie jest funkcja z wyboru,tylko z partyjnego nadania,czyjego to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość poranny Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 23:02 też bym chciała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anzelm Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 21:39 Madaszka,widzę,że jesteś kobita kumata,powiedz zatem do jakiej partii lewicy należała dzisiejszej nocy nasza "turystka" Joanna i jak głosowała nad Oleksym ? Odpowiedz Link Zgłoś
madaszka1 Re: Norbi. 22.04.04, 06:28 ...na razie nic się nie zmieniło,,,za Oleksym, oczywiście. Ciekawa jestem tylko, czy znowu została przewodniczącą SLD w St. Woli. Jaki artykuł tym razem "wysmaży" o niej SZTAFETA. Radni z Tarnobrzega, czy już odnaleźli wodza, czy bidactwo jeszcze nie nie wi co robić? www.sztafeta.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1335 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anzelm Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 07:56 Madaszka,Twoja wiedza poraża,dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
madaszka1 Wstrząs po odejściu i powrocie Joanny Grobel-Prosz 25.04.04, 07:57 Ciekawie zapowiada się sposób, w jaki władze stalowowolskiego Sojuszu Lewicy Demokratycznej zajmą się oceną opuszczenia i powrotu do Sojuszu poseł Joanny Grobel-Proszowskiej, która była przewodniczącą Rady Miejskiej SLD. www.echo-dnia.com.pl/?news=8580&mutacja=6&dzial=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 16:57 Norbuś powinien pamiętać o zasadzie, że "kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie". To na jego polecenia wyrzucano ludzi z pracy. Niech na własnej d... poczuje uderzenie bata. Może coś mu się w tej głowie ułoży - chociaż wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felix Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 07:27 Niech postąpi na wzór marszałka Borowskiego-zrezygnuje,ale wtedy nie byłby "męczennikiem" a i odprawy by chyba nie było,a co na to wszystko Wielki Karciarz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Żeby zrezygnować ze stołka trzeba mieć jaja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 23:06 Nie każdy kto nosi spodnie jak widać je ma. Umizgiwanie się do Deptuły nic nie da. Mam nadzieję, że ludzie nie zapomnieli o zachwycie Norbiego dla tow. Leszka Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Re: Żeby zrezygnować ze stołka trzeba mieć jaja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 07:53 Puszczony bez spodni ?Myślałam,że w skarpetkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tchórze z SDPL Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 10:14 Brak honoru i tchórzostwo to dwie cechy Norberta i tacy mają władzę - coś okropnego!! A fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 20:19 Norbuś popłakał się Welanykowi w "Super Nowościach", jaki jest odważny i bezkompromisowy, niemal bohater! Tylko patrzeć, jak na czworaka wróci do SLD- mateńki i przeprosi za grzechy. W końcu ta cała Socjaldemokracja Polski Ludowej, to lekka mutacja Sojuszu - do wyborów sie pogodzą, ale wcześniej Norbi straci robotę. Czego mu serdecznie życzę, bo sama długo szukałam pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
madaszka1 Re: Norbi. 25.04.04, 08:25 Jak informują "Nowiny"wicemarszałek Norbert Mastalerz jest mistrzem w koszeniu pachołków w jeździe po łuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 10:52 czy robi za pachołka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwo myślący Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 20:12 Co chcecie od tego gościa? Robi karierię ma na to pomysł, realizuje go. Zazdrościcie mu, ale to taka narodowa przypadłość! Norbi jestem z Tobą. Nie jesteś sam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mars Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 21:09 "trzeżwo myślący" hm,czy tak jak dyr Fularz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwo myślący Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 21:27 mars, jak się napijesz to nie odpowiadasz za siebie? Tzn dostajesz małpiego rozumu, Fularz jest w nałogu wiec to dla niego normalka. Norbi nie jesteś sam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość. Re: Norbi. IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 22:18 Z kwiatka na kwiatek , kasa jest a zasady?, kto by je miał , liczy się kasa, kasa ,kasa...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwo myślący Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 20:27 Norbi kombinuj dalej, grunt to być na wozie, a nie pod nim. Trzymaj brachu. Jestem z Tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domyślający się Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:24 Fularz - trzeźwo myślący a to ci numer!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 20:24 No i Norbuś przeżył "trzęsienie ziemi" w sejmiku podkarpackim (niektórzy mówią - burdeliku bieszczadzkim...) i dalej godnie będzie reprezentował nasze miasto w stolicy województwa. On potrafi przeżyć w każdych okolicznościach, prawdziwy komandos - Komu dos? Jemu dom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bj Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 21:36 Co na to wielki Szu, I sekretarz wojewódzkiego SLD, towarzysz Martens? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanta Re: Norbi. IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.04, 00:56 polacy wiecznie nie zadowoleni krytykujący, zlośliwi, zazdrośni,katolicy .Ciekawe kto z osób wypowiadających się na forum i krytykujących wszystkich i wszystko, cokolwiek dobrego zrobił w życi dla innych. macie się czym pochwalić, czy tylko jedyne co potraficie to obsrywać . zamiast marnować czas na forum dla normalnych ludzi wzielibyście sie do roboty. skoro wam tak źle to prosze błyśnijcie pomysłem na uzdrowienie tego chorego miasta. jestem osobą bardzo samodzielną w życiu nie licze na pomoc nikogo i nigdzie może dlatego potrafię spojrzeć na to trzeźwo i postawić końcowy wniosek,że jeśli jest osoba na tyle operatywna że potrafi pomóc temu miastu to nie ważne czy jest z lewa czy z prawa u mnie ma pełne poparcie. a niestety nie możecie zaprzeczyć że Tarnobrzeg nie miał do tej pory takiego zaradnego polityka jakim jest Norbi. Ruszcie dupy a nie narzekajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Norbi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 11:54 jasne, nie znam drugiej tak zaradnej osoby jak Norbi jeżeli chodzi o zabieganie o stołek !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanta Re: Norbi. IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.04, 14:57 ciekawe jaki jest twój stołek i czyją dupe musiałeś lizać lub liżesz aby go mieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość. Re: Norbi. IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 01.05.04, 00:07 Z Twoich podatków finansuje prywatną firmę , ,,kolesia po lini i na bazie", i to nie z Tarnobrzega, bardzo skuteczny jeśli chodzi o własny interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprite Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 08:56 Norbert to wszystko przez to ze pijesz te swinska Fante i dalego ci tak ludzie dokuczaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha Re: Norbi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 19:45 Norbi - zaradny - hamowaty - bez honoru - kumpel wszystkich czerwonych Odpowiedz Link Zgłoś