lechowski51 15.01.11, 12:58 www.youtube.com/watch?v=b9vs1IeG7Co Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris Re: Z dedykacja dla benkopodobnych IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.01.11, 13:06 Kto to jest Elton Dżon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polglota Re: Z dedykacja dla benkopodobnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 13:11 Gość portalu: kris napisał(a): > Kto to jest Elton Dżon? po naszemu Jaasiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Z dedykacja dla benkopodobnych IP: *.tktelekom.pl 15.01.11, 13:15 "kris" to nie Elton Dżon to nasz bezdzietny katabas ps. pajaccw... Lechoś51 bu ha ha bardzo lubi dzieci a najlepiej tylną część ciała menów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Z dedykacja dla benkopodobnych IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.01.11, 13:11 Nie szukaj takich prostackich naiwności w sieci. Spróbuj poszperać w głowie. Może coś mądrzejszego znajdziesz. Wiem, że stać Cię. Tym wpisem mnie rozczarowałeś. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Z dedykacja dla benkopodobnych 15.01.11, 13:31 Dla Ciebie kris i tych bardziej wysublimowanych forumowiczow www.youtube.com/watch?v=1Igkqb7ALJM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Z dedykacja dla benkopodobnych IP: *.smsiarkowiec.pl 15.01.11, 13:41 To żeś Lechowski wstawił gwiazdę - sukcesy polityczne tego błazna też pamiętamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Z dedykacja dla benkopodobnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 15:08 Przypomnij sobie plagi Kaczyńskich i politykę śmieszności za rządów PiS. Na szczęście te czasy minęły. Oskarżacie Tuska o powódź, katastrofę w Smoleńsku? Pojeb***ło was całkowicie??????? Kretyni z PiSuaru rodem. Ja tam się cieszę, że PiS nie ma nic do powiedzenia, tak w Rządzie w Polsce jak i w naszym mieście!!!! PiSs of shit! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Z dedykacja dla benkopodobnych 15.01.11, 16:17 Ciesza sie tez zlodzieje i bandyci.W wiezieniach i aresztach sledczych PO ma ponad 80% glosow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były solidaruch Re: Z dedykacja dla benkopodobnych IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.11, 16:38 lechowski51, wy za komuny mieliście w pierdlach 100% głosów i dlatego teraz mamy bagno takie jakie mamy bo rządzą wasi bandyci i złodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Z dedykacja dla benkopodobnych IP: *.smsiarkowiec.pl 15.01.11, 19:25 Ty naprawde jesteś taki poku...ony czy tylko udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gegangen Re: Z dedykacja dla benkopodobnych IP: 46.113.184.* 15.01.11, 16:18 Przypominam wszystkim czytającym ten topic, że był on w latach PRLu tajnym donosicielem milicyjnym o pseudonimie operacyjnym TW Pajac, obecnie pozostał Pajacem jednak już bez TW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Do Lechowskiego IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.01.11, 17:44 Rozczarowujesz mnie strasznie! To co piszesz teraz jest płytkie,prymitywne, płaskie. Stać Cię na skok na parę poziomów wyżej. Wiem, że możesz! Zrelaksuj się, skup się, myśl! Wierzę w Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: Do Lechowskiego IP: 178.159.173.* 15.01.11, 18:12 Lechosiu palnij coś nowego,oryginalnego to już jest nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Do Lechowskiego IP: *.tktelekom.pl 15.01.11, 19:21 jakoś mnie pajacu nie ubodłeś - widać cię "bodę" - a to znaczy że boli i celnie trafiam - czy mnie uważasz za prostaka ,chama , komucha ,zyda , cyklistę , ruska , ukraińca - to twój problem - dla mnie jesteś małym ,przegranym człowieczkiem - "jak wam nic nie mogę zrobic to wam naszczam do kawy" - wklep to sobie miast tych dyrdymałów o rybarskim ,obowiązkach czy wyborach i po - jestem poza tym wręcz dumny z powodu użytego zwrotu "benkopodobni" - to mnie wręcz nobilituje ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Do Lechowskiego IP: 178.159.168.* 15.01.11, 19:50 Benku, coś mi się wydaje że pochodzisz od rozbitka z bezludnej wyspy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gegangen Do Lechowskiego IP: 46.113.91.* 15.01.11, 21:31 Pacan (dawniej szpicel TW Pajac) lubi jak co jakiś czas mu się pluje w gębe grupowo i w tym celu używa forum gazety. To taka dweiacja, która powraca falowo. Uważam, że zamiast polemizować z tym sekciarzem należy go poprostu ignorować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak Re: Do Lechowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.11, 22:40 Lechowski to taki tarnobrzeski Czopek. Za komuny był donosicielem a dzisiaj świętego udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Do Lechowskiego 16.01.11, 11:46 No i odezwaly sie benkopodobne myslace tak; Przypuszczalnie duża część działających dziś w Polsce użytecznych idiotów uznałaby za oburzające próby przekupywania ich przez ościenne mocarstwo. Nie, oni tę robotę robią nieomal ideowo, powodowani swoimi urazami, idiosynkrazjami czy odruchami wywołanymi tresurą ze strony ośrodków opiniotwórczych III RP. A nawet wśród dyrygentów owych ośrodków jakkolwiek z pewnością funkcjonują moskiewscy agenci wpływu, to nie oni dominują. Przeważają środowiskowe interesy, kompleksy i fobie. Dlatego sprawa jest poważniejsza. Taka jest zresztą również polska tradycja. Nawet wśród targowiczan większość stanowili nie świadomi swoich intencji zdrajcy, ale wrogowie "familii" Czartoryskich i króla Stanisława Augusta, zafiksowani na fetyszach "złotej wolności", po obronę której potrafiliby zwrócić się nawet do carycy. U wielu z tych, którzy afirmatywnie zareagowali na raport MAK głównym motywem było działanie przeciw PiS. Wprawdzie przyjęcie, że katastrofa spowodowana była przez stronę polską obciąża rząd, który odpowiada za wszystkie zaniedbania (niewłaściwe wyszkolenie pilotów czy brak przygotowania wizyty prezydenta; warto pamiętać, że nie było "prezydenckiego" samolotu, a wyłącznie oddany przez rząd do jego dyspozycji) — ale wszystko to wymaga refleksji, a antypisizm jest odruchem. W tym wypadku zresztą wspomaganym niczym nieumotywowaną wiarą, że prezydent Kaczyński doprowadził do samobójczego lądowania. wiecej;www.rp.pl/artykul/592852,594487-Wildstein--Skad-sie-biora-renegaci-.html Wiem ze sie zmeczylisci czytaniem.To w nagroide piosenka; www.youtube.com/watch?v=654qyDZtUZM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 12:27 Dawno nie słuchałam tej piosenki. Smutne i prawdziwe. Miłej niedzieli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Do Lechowskiego IP: *.tktelekom.pl 16.01.11, 12:28 ty lechowski nie uznajesz jednej prawdy - świat jest kolorowy ,a nie czarno biały - i wszystkie twoje wywody są na tym oparte - skoro nasi fachowcy orzekli że jednak cos u nas zapierdzielono w tym feralnym locie, to bicie piany nawet w tvn tego nie zmienia - wy wszyscy -zwolennicy spisków - twierdzicie że to ruscy zapierdzielili - jesteś klinicznym przedstawicielem naszej rasy - "co nasza wina? - nigdy - po moim trupie" w tym jako zywo przypominasz władze rosyjskie i amerykańskie - one tez zawsze widziały ,widzą i będą widziały winę wszędzie - tylko nie u siebie - duży może więcej i co ty im możesz zrobić ? możesz im naskoczyć tak jak my wszyscy , nie wliczaj mnie do tych "oburzonych" raportem MAK , bo ja oburzony nie jestem, tak jak amerykański departament stanu tym że zabito xxx arabów - co do twoich insynuacji o przekupstwie - niby czym kogo i kto ma przekupić ? nie twórz mitów że rosjanie chcą nas ( rząd,polaków,nie wiem kogo jeszcze) przekupić - po co? my i tak musimy z nimi w większym ,mniejszym stopniu współpracowac i to czy to zrobi tusk ,kaczyński czy inny polityk - dla nich nie ma znaczenia - a jeżeli juz to tak jak za kaczyńskiego w 2006 ,2007 roku - przykręcą srubę - i jarus przez ministra jasińskiego - prosił putina o audiencję w sprawie ropy ,gazu i węgla ( tak tak !!!!) ,a jasiński w moskiwe "stał na wycieraczce" na kremlu 4 godziny zanim nie przyjął go jakiś putinowski kapciowy - ".....Według Pawła Poncyljusza (41 l.), byłego wiceministra gospodarki, Jasiński został postawiony pod ścianą. - Kontrakt gazowy był podpisywany pod presją Rosjan, którzy szantażowali nas wstrzymaniem dostaw. Z braku czasu minister nie miał możliwości rzetelnej oceny treści umowy. W dodatku nie dysponował odpowiednimi komórkami merytorycznymi - twierdzi Poncyljusz. Przypomnijmy: wczoraj ujawniliśmy, że na skutek porozumienia gazowego z Rosją z 2006 roku Polska straciła blisko 3 miliardy złotych, a ceny gazu wzrosły o 10 procent. Pikanterii sprawie dodaje fakt, że Jasiński wyraził zgodę na zawarcie niekorzystnej umowy, choć sam przyznał, że... nie miał czasu na jej analizę.Więcej www.se.pl/wydarzenia/kraj/ukarac-jasinskiego_131290.html?p=2 ...." - ty i kilku innych oszołomów tworzycie mit "szeryfów Kaczyńskich" i ich pomagierów z PIS - otóż prawda jest inna - jak ruscy tupnęli - to PIS iory się "orżnęły" i podpisały wszystko bez przeglądania kwitów - reasumując i nawiązując do katastrofy gów...o można ruskim zrobić - suma polskich błędów jest na tyle duża że swoje naszymi przykryli 3 razy - i co im zrobisz " szeryfie" lechowski? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Do Lechowskiego 16.01.11, 14:29 Znow mnie benus nie zawiodles.Jako kapciowy Tuska doskonale wypelniasz role Pazia na dworze Slonca Peru.W nagrode benus za kolejne rewelacje o jarusiu i pisiorach-motylek www.youtube.com/watch?v=hwiCoVAuYAU&NR=1 ....acha!.O zamachach pleciesz TY a nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Do Lechowskiego IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.01.11, 14:48 Tak jak myślałem, jesteś człowieku milimetry od dna. Ktoś kto w takim medium jak internet rozpowszechnia takie filmiki jest zwykłym prymitywem. Odpowiedz Link Zgłoś