Dodaj do ulubionych

kasa dla nauczycieli

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 13:56
Czy może ktoś wie za co biedni tarnobrzescy nauczyciele dostali nadprogramowo w ostatnich dniach sporą kasę. Na pewno nie była to "13" bo ta będzie później. A tak psioczą na nowego prezydenta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nauczyciel. Re: kasa dla nauczycieli IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.11, 14:05
      Jak jesteś ciekawy to wybierz się do któregoś z dyrektorów szkoły i może się dowiesz.
    • Gość: gosc Re: kasa dla nauczycieli IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.11, 14:18
      zalegle pieniadze okradali nauczycieli caly rok to teraz wyrownali
      • Gość: znajoma Re: kasa dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 14:19
        dostałam już 13
        • Gość: Michaś Re: kasa dla nauczycieli IP: *.flash-net.pl 04.02.11, 14:39
          Za co powodzianie dostali kasę od Dziubińskiego?
          Za co nauczyciele dostali kasę od Mastalerza?
          Wyjaśni TVNExpress.
          W najbliższym programie.
          NajświeSZSe informacje z regJonu i kraju.
    • Gość: xyz Re: kasa dla nauczycieli IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.11, 15:03
      dostali za ciężką pracy !!!!!! kto pracuje ten bierze kasę, normalne !!!!! czy to nauczyciel, czy urzędnik, czy jakikolwiek inny zawód. I właśnie tak być powinno!!!! Zgroza, gdy pracuje i nie dostaje - tylko współczuć, bo to jest dla wszystkich szkodliwe!!!!!!!!! jak ludzie zarabiają to i wydają, i tak sie gospodarka nakręca... a jak nie zarabiają to wszyscy mamy "bidę z nędzą" I popatrzcie mili Państwo, zaraz jutro jakaś Pani lub Pan zatrudniony w oświacie wybierze się na zakupy, moze nawet do któregoś ze sklepów Pana lub Pani postującej na tym forum... a może nawet fachowca będzie potrzebować!!!! bo za tę kasę zechce podnieść komfort we własnym domu, i zastuka do Twych drzwi? Miłego dnia !!! i oby kasy nam przybywało w portfelu - wszystkim !!!!!!!
    • Gość: gbur Re: kasa dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 18:11
      Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> Czy może ktoś wie za co biedni tarnobrzescy nauczyciele dostali nadprogramowo w
      > ostatnich dniach sporą kasę. Na pewno nie była to "13" bo ta będzie później. A
      > tak psioczą na nowego prezydenta.

nie wiem jak inni, ale moja zona wypelnila deklaracje, ze glosowala na nowego prezydenta i za to dostala kase;
      ty, @ciekawy, pewnie nie glosowales, wiec pretensje mij do siebie ;D
      • Gość: ooo Re: kasa dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 19:51
        A można jeszcze wypełniać, powiedz gdzie to już biegnę, może uda mi się więcej niż jedną, byłoby więcej kasy no nie????
        • Gość: Dla Belfrów Re: kasa dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 21:30
          Piosenka - gratis od matki, może uczycie moje dziatki?

www.youtube.com/watch?v=MjCm0aW1vMQ
          Dobranoc
        • Gość: gbur Re: kasa dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 21:55
          Gość portalu: ooo napisał(a):
          > A można jeszcze wypełniać, powiedz gdzie to już biegnę, może uda mi się więcej
          > niż jedną, byłoby więcej kasy no nie????

mozna, ale trzeba sie okazac zaswiadczeniem, ze nie jest sie nosicielem nienawistnika pospolitego, jątrznika plamistego, zazdrosnika wredowatego i paru jeszcze chorob, a z tym niektorzy moga miec problemy;

• Gość: nauczycielka Re: kasa dla nauczycieli IP: *.xdsl.centertel.pl 05.02.11, 13:50
            A w której szkole dawali dodatkową kasę? Bo na pewno nie w tej, w której ja pracuję.
            • Gość: sprostowanie Re: kasa dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 19:40
              To nie była trzynastka, tylko wyrównanie. Za wprowadzenie w błąd przepraszam. znajoma
              • Gość: gbur Re: kasa dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 20:36
                oj, @znajoma, znajoma, chyba za duzo kasy masz, ze sie nie mozesz polapac, co i jak :D
                dobrze, ze forumowi zazdrosnicy nie doczytali, zanim sprostowalas, bo bys sie miala z pyszna :)
                aaaaaaaa... i o dodatku wiejskim pewnie jeszcze nie wiedza :D /no to juz wiedza... tlumacz sie, ze nie jestes wielbladem :D/
                • Gość: znajoma Re: kasa dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 20:47
                  Nie rozumiem Cię Gbur, mam dodatek wiejski, a w sumie to nauczyciele z miasta powinni mieć dodatek. Nie przykładam wagi do pieniędzy, nie są one dla mnie żadną wartością, poza tym, że są potrzebne do życia do zaspokojenia podstawowych potrzeb.Są ciekawsze rzeczy w życiu niż liczenie czy posiadanie pieniędzy. Sprostowałam z uczciwosci, bo myslałam, że to trzynastka. Miłego wieczoru.
                  Ps.A znaczki z PCk były w ubiegłym roku po 2 złote.
                  • Gość: hihi Re: kasa dla nauczycieli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.02.11, 21:19
                    Jak masz tak dużo pieniędzy to podziel się z biednymi. ps. mam nadzieje, że nie uczysz mojego dziecka
                    • Gość: znajoma Re: kasa dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 21:39
                      Nie rozumiem Twojej złośliwości.
                      • Gość: gbur Re: kasa dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 21:46
                        @znajoma, wiecej luzu, poczucia humoru i dystansu do zycia, samej siebie i takich tam :)
                        ps skoro rozumiesz 'Oratora', ktorego ja nie rozumiem, to tym bardziej powinnas zrozumiec moj poprzedni post;

ps2 sorry za offa... zamykam personalne pogaduchy:)
                        • Gość: hihi Re: kasa dla nauczycieli IP: *.flash-net.pl 10.02.11, 16:00
                          znajoma przepraszam ale nie miałem zamiaru Cię obrażic. Tylko poprostu nie zgadzam się w jednej kwesti z Tobą odnośnie pięniedzy. Masz rację - nie są one najważniejsze ale nie będziesz miała pięniązków na życie to wtedy inaczej byś powiedziała.
                          ps. pozdrawiam i przepraszam jak Cię zdenerwowałem
                          • Gość: Do Hi Hi Re: kasa dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 17:55
                            Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pomocy, to napisz do mnie na pocztę, a spróbuję pomóc.
                            maria94w@wp.pl. Pozdrawiam. Miłego wieczoru. znajoma
                            • Gość: hihi Re: kasa dla nauczycieli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.11, 22:15
                              Dziękuje ''znajoma'' ale obecnie nie potrzebuje pomocy. Mówiłem o swojej sytuacji sprzed około 10 lat, kiedy było mi ciężko. Obecnie dzięki Bogu mam dobrą prace i nie potrzebuje tej pomocy a jednocześnie myślę, że są inne osoby, które bardziej potrzebują tej pomocy. ps. "znajoma" co ty robisz na tym forum?. Tu każdy-każdego opluwa a ty chcesz pomagać. Czyżby coś się zmieniło na tym forum? pozdrawiam
                              • Gość: znajoma Re: kasa dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 22:18
                                Chcę zmieniać świat na lepszy, ale mi się to nie udaje niestety.
                                • Gość: eire Re: kasa dla nauczycieli IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.11, 12:43
                                  Niestety nie wiele już można zmienić. Właśnie dojrzało nam już odmóżdżone pokolenie dla którego jedyną wartością jest kasa i zabawa, pokolenie wychowane w duchu kosmopolityzmu bez ojczyzny bez przyszłości. Proces ten niestety postępuje zastraszającym tempie. Smutne to ale prawdziwe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka