Gość: lena IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.03.11, 11:34 witam, czy ktos wie gdzie mozna skladac podania do Pikingtona zaklad Machow? dzieki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: pilkinkton praca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 11:43 z tego co wiem to jeszcze nie została podpisana umowa między Pilkinktonem a dyr. tej strefy, a co do składania podań to też jestem zainteresowana, moim zdaniem to jeszcze trochę potrwa, słyszałam iż Pilkinkton ma przejąć jakiś budynek w Machowie i ma też budować nowy, więc to tak szybko nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: pilkinkton praca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 11:49 zobacz sobie na stronie Echa Dnia jest artykuł: PILKINGTON AUTOMOTIVE WYBUDUJĄ NOWĄ FABRYKĘ W CHMIELOWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: pilkinkton praca! IP: *.smsiarkowiec.pl 08.03.11, 12:32 Ja składałam w Sandomierzu daje wam mejla rekrutacja@pilkington.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja do ,,gośc,, Re: pilkinkton praca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 14:04 ale składałaś papiery na jakieś konkretne stanowisko czy tak ogólnie, czy wpisywałaś iż chodzi Ci o pracę w Machowie, bo co jak co w Machowie ruszy produkcja nie tak szybko. Z góry dziękuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicha Re: pilkinkton praca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.11, 16:31 nie ludzcie sie na duzo firma przenosi sie do tbg na strefe cala zaloga z sandomierza przechodzi tutaj min.ja czyli kadry i pracownicy fizyczn¡ mysle za jakies 25% zrezygnuje z dojazdow ale to jest pikus bo widzialam projekt strfy i hale i mysle ze kolo 30 osob znajdzie zatrudnienie oczywiscie za marne grosze o to chodzi w strefie ....nie placimy podatkow i wykorzystujemy pracownikow ...mimo wszystko pozdrawiam i .....szkoda gadac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: pilkinkton praca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 19:30 to w końcu w Sandomierzu całkowicie likwidują, to skąd te artykuły iż będzie 400 nowych miejsc pracy, nie rozumiem tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek5015@com.pl Re: pilkinkton praca! IP: *.cdma.centertel.pl 27.07.11, 07:10 Skoro mają likwidować to poco dostawiają nowe linie kture kosztują mase kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witoldo Re: pilkinkton praca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.11, 11:26 które, nie kture. Nie ma takiego słowa - kture! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: pilkinkton praca! IP: *.smsiarkowiec.pl 08.03.11, 20:17 Trzeba wchodzić na stronę firmy- zakładka kariera. Lepiej składać papiery na konkretną ofertę, bo proszą żeby zamieszczać numer referencyjny z oferty. Nie wiem, jak w przypadku pracowników fizycznych, ale najwięcej będzie przyjęć właśnie na te stanowiska i raczej niewiele osób do administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: pilkinkton praca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 21:49 Ja często odwiedzam ich stronę ale jakoś nie trawiłam nigdy na ofertę pracy w administracji, z reguły szukają inżynierów, techników itp. W ostateczności nawet pracownik fizyczny też może być-dyplomy, kursy, szkolenia trzeba schować do szafy może kiedyś się przydadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: pilkinkton praca! IP: *.smsiarkowiec.pl 08.03.11, 22:35 Niedawno był nabór do księgowości-szukano pracownika do obsługi zakładu w Machowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlSiO Re: pilkinkton praca! IP: *.tktelekom.pl 08.03.11, 22:43 PILKINGTON, analfabeto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a do ,,Oli,, Re: pilkinkton praca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 10:17 oj to chyba przeoczyłam, a orientujesz się będą więcej ludzi przyjmować-chodzi mi o kobiety-praca biurowa, fizyczna. Z góry dziękuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: pilkinkton praca! IP: *.smsiarkowiec.pl 09.03.11, 16:17 Tak, będą przyjęcia, ale etapami, tak, jak etapami będzie uruchomiana inwestycja. W Sandomierzu kobiety pracują jako operatorzy, więc pewnie w Machowie też. Natomiast jeśli chodzi o pracowników biurowych na pewno konieczna znajomość angielskiego- sprawdzają to na teście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a do ,,Oli,, Re: pilkinkton praca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 21:08 A jeżeli chodzi o te stanowiska operatorów-to trzeba mieć jakieś uprawnienia czy coś i chyba też będą takie oferty publikowane w internecie, czy np. można już złożyć papiery i zaznaczyć że chodzi mi o prace fizyczną (może być Sandomierz, Machów), a też słyszałam iż kobiety np. myją wyprodukowane szyby na kontroli jakości. Kurcze u mnie z angielskim jest masakra, co jak co 7 lat uczyłam się niemieckiego i rosyjskiego i to na studiach wyższych. Czyli wszyscy pracownicy biurowi muszą umieć angielski-księgowe, kadrowe, pomoce w tych działam........Dzięki za odp.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: pilkinkton praca! IP: *.smsiarkowiec.pl 09.03.11, 22:23 Z tego, co się orientuję z tym angielskim to dotyczy wszystkich pracowników biurowych, natomiast jeśli chodzi o pracowników fizycznych nie wiem dokładnie- ale na pewno stanowiska są zróżnicowane pod względem wymogów. Słyszałam, że kobiety też zajmują się foliowaniem szyb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: pilkinkton praca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 19:44 umowa podpisana, pilkington w chmielowie, więcej na str echa i w radiu leliwa Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: pilkinkton praca! 15.03.11, 22:30 a czy do pracy w Chmielowie potrzeba coś więcej niż 2 nogi i 2 ręce?Bo szkolenia to były w szkole,a teraz to ani pracy ani szkoleń ani nic,za to przydałaby się praca. No to jak to jest,macie jakieś informacje jakie swobodne stanowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek5015@com.pl Re: pilkinkton praca! IP: *.cdma.centertel.pl 27.07.11, 06:53 podania należy składać w Sandomierzu muj numer tel.781120809 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: pilkinkton praca! IP: *.flash-net.pl 27.07.11, 07:50 Czy pan Staszek to szef działu rekrutacji? Muj bul jest ogromny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: górnik Re: pilkinkton praca! IP: *.flash-net.pl 27.07.11, 07:53 Musicie uzbroić się ludzie w cierpliwość bo pierwszeństwo mają ludzie z Kopalni Machów.Już trwają rozmowy.Po 2012 r będą zwolnienia i trochę ludzi przejmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: pilkinkton praca! IP: *.flash-net.pl 27.07.11, 09:14 A pan górnik gdzie fedruje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????????????? Re: pilkinkton praca! IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.11, 20:47 ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Dzien Dobry IP: *.play-internet.pl 10.10.13, 11:30 Jestem zaineterowana pracą Machów Pilkington chodzi o sprzedawcę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes internetu Re: Dzien Dobry IP: *.tbg.edge.wdm.pl 10.10.13, 12:47 Sprzedawać to możesz Aguś pracowników kierownictwu lub swoją p... < Tam probukują i obrabiają . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosienka z okienka Re: pilkinkton praca! IP: *.158.216.116.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.10.13, 13:14 Wątek załozyony w 2011 r....mamy teraz 2013. W ubieglym roku i wstecz w PUP byly co rusz oferty do Pilkingtona...Wielkie halo bylo ze chcą kilkaset osob.Urzedniczki w PUP takie podeeeeeksyyycytowane kazdemu bezrobotnemu wciskaly ulotki z tego pilkingtona...obiecywaly ze napewno sie uda...ze kobiety tez przyjmują,ze bedzie tak fajnie,na bogato i wogole rozowo:) I co? jakoś MI sie nie udało...jakoś liczba bezrobotnych w regionie nie zmalała...Jakby faktycznie wzieli te 400 osob,to by chyba bezrobocie w TBG zmalało do 0? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes internetu Re: pilkinkton praca! IP: *.tbg.edge.wdm.pl 10.10.13, 21:27 Jak miała liczba bezrobotnych zmaleć jak w innych firm upadających w strefie uciekli ludzie pracujący do pilkingtona Odpowiedz Link Zgłoś