Dodaj do ulubionych

Ewidencja Sierot Po Mleczarzu

IP: 31.60.75.* 18.03.11, 19:06
ROZPOCZYNAMY ZAPISY DO BAZY ODERWANYCH OD CYCKA
Jeśli jesteś sfrustrowanym pieniaczem, nieudacznikiem i tęsknisz za niedawny cycem władzy Dziubala to dobrze trafiłeś, to miejsce dla ciebie.
Dla pierwszych stu osób czekają atrakcyjne nagrody:
1. Przyznanie licencji na rewir przeszukiwaczy kontenerów *100
2. Plakat z Ferdynandem kiepskim *200
oraz wiele ciekawych nagród pocieszenia
ZAPISZ SIĘ JUŻ DZIŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gbur0 Re: Ewidencja Sierot Po Mleczarzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 19:18
      Nie należałem do tej trupy, ale to ani śmieszne ani zabawne. Urągiwanie z ludzi którzy jak by nie spojrzeć są w trudnej sytuacji życiowej jest co najmniej podłe. Tylko szmata, kibol, sbek
      i zbok kopie leżącego. Masz wybór.
    • Gość: myszka Miki Re: Ewidencja Sierot Po Mleczarzu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.03.11, 19:53
      Nie karmić trolla!
    • Gość: OOOO Re: Ewidencja Sierot Po Mleczarzu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.03.11, 20:02
      ...jedne sieroty oderwane od cycka, a drugie w to miejsce się przyssały, czy aby o to w tym wszystkim chodziło?
      • Gość: Leon Re: Ewidencja Sierot Po Mleczarzu IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 20:20
        "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
        - Stanisław Lem
    • e-ftalo Re: Ewidencja Sierot Po Mleczarzu 18.03.11, 21:23
      a na koniec konkurs wytrzymałości-zakopanie pod ziemią na 40 dni?Też oglądałem ten film,no i tak właśnie wygląda przeciętny młody Tarnobrzeżanin,normalnie z życia wzięte
    • Gość: Szybkaraczka Re: Ewidencja Sierot Po Mleczarzu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.03.11, 07:25
      To ja sfrustrowany pieniacz Mastalerz powinienem byc na 1 miejsu tej listy.
      Prosze dajcie mi 1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka