IP: *.smsiarkowiec.pl 28.03.11, 22:57
Pytanie kieruję szczególnie do znajomej.Sądzę,że ona doradzi co i jak.Pomóż mi proszę podpowiadając jaki strój założyć na triduum.Spódnica czy spodnie a jeśli spodnie to jakie i do tego jakie buty?A płaszcz jaki pasuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: znajoma Re: Strój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 08:13
      Nie ubieraj "wystrzałowych" kolorów", jaskrawych, jasnych czy błyszczących.Ubierz się schludnie i skromnie. Mogą być spodnie ale nie dżinsy czy leginsy. Mają być eleganckie. Jak masz czarne czy szare ubrania, to możesz się w tych kolorach ubrać albo ciemny fiolet. Moje córki ubierają sie na czarno i w spódnicach, chyba , że jest bardzo zimno, to pozwalam im ubrać spodnie(czarne) lub ciemno granatowe). Ubieram się tak,jak na pogrzeb,bez kwiecistych, kraciastych strojów. Nie bierz jakiejś błyszczącej torebki ,nie rób ostrego makijażu czy fryzury jak na wesele. Jeżeli nie masz jednokolorowych ubrań,to niech będzie np.krata, ale "stonowane" kolory. Pozdrawiam.
      • Gość: znajoma Re: Strój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 08:16
        płaszcz prosty, klasyczny bez "bajerów" typu nie wiem,dwa rzędy wielkich złotych guzików, sterczący kołnierz jak na wybiegu itp.Sama musisz ocenić,które ubranie jest skromne i pasuje na te dni. Pozdro.
        • Gość: monika Re: Strój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 22:15
          ...ripostując najlepsza będzie burka lub ostatecznie habit może by się nadał
        • Gość: luna Re: Strój IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.03.11, 22:19
          Znajoma jesteś stylistka?Doradzasz osobiście jak się ubrać?Chętnie skorzystala bym z uslug takiej osoby.
      • Gość: Justyna Re: Strój IP: *.smsiarkowiec.pl 31.03.11, 11:51
        Doradź mi jeszcze jaką konkretnie tę spódnicę założyć i jakie buty.Pozdrawiam
        • Gość: znajoma Re: Strój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 17:44
          Justysia, możemy pogadać poza forum ? Podaj gg albo maila. Pozdrawiam
        • Gość: proboszcz Re: Strój IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.03.11, 22:05
          no super! forum o modzie. ciekawe kiedy ktoś zapyta czy na swoje wesele lepiej założyć szorty czy stringi.
          • Gość: cieknąca Re: Strój do okresu IP: *.tktelekom.pl 31.03.11, 22:35
            w okresie lepsze są tampony czy podpaski ? a może zwitek papieru toaletowego ? albo pampers dla dorosłych ?
            • Gość: Do Justyny Re: Strój do okresu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.11, 12:11
              Masz coś w takim fasonie?
              sklep.cropp.com/odziez-damska_5/spodnice_32/spodnica_34313.html/s/pcreateddate
              www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damskie/tradycyjnie/spodnice/spodnica_damska/10/0/58/SSD0246
              www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damskie/tradycyjnie/plaszcze/plaszcz_damski/8/0/14/SPZ0171
              www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damskie/tradycyjnie/kurtki/kurtki_damskie_34/6/0/40/SKD0031
              zobacz na kurtki z Inez studio, dobrze się noszą, albo Karen.Dziewczyny mają z tej firmy płaszcze i kurtki wełniane, super się noszą.Możnakupić na targu w Tbg-u lub Stalowej,wesoły pan:-).Potrafi zachęcić do kupna!
              Jest dobry sklep w Mielcu z butami skórzanymi za wiaduktem, z lewej strony, duży wybór skórzanych, ładnych butów. Patrzę na plan miasta, chyba się pozmieniały nazwy ulic i to będzie Aleja Niepodległości,tak z mapy mi pasuje.Jak się wjeżdża do Mielca,to skręca się koło cmentarza w lewo. Trudno mi doradzać, jak nie znam wieku, figury itp. Pozdrawiam. znajoma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka