Dodaj do ulubionych

dieta Tukana....

11.04.11, 15:36
Tukany to rodzina ptaków z rzędu dzięciołowych obejmuje gatunki leśne
pl.wikipedia.org/wiki/Tukany
Dieta Tukana przyszła do nas z Ameryki Środkowej i Południowej ,gdzie coraz więcej ludzi stara się naśladować sposób odżywiania się tych pięknych ptaków oraz zdobyć ich sylwetkę.Tukany żywią się głównie owocami, jednak jedzą także owady, ptasie jaja, jaszczurki czy nadrzewne żaby. Ptaki te wiele owoców połykają w całości, bez uprzedniego rozdrabniania.
Obserwuj wątek
    • Gość: znajoma Re: dieta Tukana.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 16:11
      Aleś mnie rozbawił! Pozdro
      • Gość: makumpa Re: dieta Tukana.... IP: *.tktelekom.pl 11.04.11, 16:24
        połykaj kasztany, orzechy itp to jak pierdniesz to "nabój" jak strzeli z d... to portki rozerwie i może kogostrafić, najgorzej jak taka diete sastosuje laska w mini b będzi przed nami szła po schodach do góry...
    • Gość: ura Re: dieta Tukana.... IP: *.flash-net.pl 12.04.11, 22:08
      dobre efekty
    • Gość: lewa-tywa Re: dieta Tuskana.... udoskonalona IP: *.tktelekom.pl 14.04.11, 07:52
      jakby tak dobra lewatywa odkurzaczem, wsadzic rure w d... i włączyć zeby wszystko z flaków wyciągnęło, następnie wypić 10 litrów wody ( wiadro) i wsadzić se kompresor do gęby ciśnienie 8-10 atmosfer i wszystko ładnie przepłuka i przedmucha, i człowiek jest wtedy świeży bo mu z d... nie śmierdzi i brzuch ma płaski
    • Gość: kaczor Re: dieta Donalda.... IP: *.lunariffic.com 14.04.11, 07:58
      obniżyć pensje minimalną, podnieść ppodatki, żwiększyć cła na wszystko, podnieść akcyzę na alkohol, papierosy i paliwo, i problem pasibrzuchów znika, nie jak w ameryce że dobrze się im żyja u się turlają grubasy po ulicach

z minimalki jak za gaz, prąd i telefon oraz tv i internet zapłaci + ogrzewanie to niewiele zostaje do tego ubezpieczenie mieszkania i samochodu, coś do ubrania się też trzeba kupić, zatankować auto, to na jedzenie już niewiele zostaje i problem otyłości znika
    • Gość: '; Re: dieta Tukana.... IP: *.tktelekom.pl 14.04.11, 08:45
      dreamlinerpilot.wrzuta.pl/film/aISwJLynkor
      kryminalne zagadki jedzenia
    • Gość: liściojad Re: dieta Donalda.... IP: *.tktelekom.pl 14.04.11, 10:08
      demotywatory.pl/2928470/NIE-STAC-MNIE
      zostaje 60 zl na jedzenie, kilo kiełbasy, 10 chlebów, 3 kilo pomidorów i 2 margaryny, napewno nie przytyje, będeęw tym czasie pił deszczówkę z liściami
    • Gość: tyo Re: dieta Tukana.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 10:22
      jest ok
      • Gość: mukan Re: dieta Tukana.... IP: 95.154.230.* 17.04.11, 09:01
        co na to Tukan, że ktoś opatentował jego dietę ?
        • Gość: znajoma Re: dieta Tukana.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.11, 10:04
          www.trzymajforme.pl/index/?id=6ea9ab1baa0efb9e19094440c317e21b
          • Gość: ja Re: dieta Tukana.... IP: 80.50.161.* 16.05.11, 11:49
            Stosuję dietę Dukana ale trochę zachwianą .Mianowicie wykluczyłam z diety wszelkie pieczywo, mięsiwo (oprócz drobiu), wędliny i słodycze oczywiście.Jem jaja, ryby i dużo nabiału.Popijam wodą , herbatą, kawą bez cukru. Da się wyżyć . Dodatkowo robię sobie sałatki i sórówki bez żadnych majonezów i olejów, tylko przyprawiam solą, pieprzem i czerwoną ostrą papryką.
            3 kg po 12 dniach mniej.Powodzenia.
            • Gość: znajoma Re: dieta Tukana.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 11:52
              a jesz kolację? O której ostatni posiłek?
              • Gość: ja Re: dieta Tukana.... IP: 62.244.139.* 16.05.11, 18:02
                Ostatni posiłek jem około 15,30 jak wracam do domu.Jest to przeważnie kostka sera białego, lub tuńczyk we własnym sosie lub 1 udko z kurczaka lub 4 jaja na twardo.Nie zapominać o piciu wody czy herbaty.
                • Gość: proboszcz Re: dieta Tukana.... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.05.11, 18:28
                  to bardzo źle

tukany jedzą po 19 jeszcze.
                • Gość: znajoma Re: dieta Tukana.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 19:38
                  Dzięki, spróbuję, jajka lubię, ser i mięso też. Muszę poczytać o tej diecie, bo wcześniej się tym nie interesowałam, boję się efektu jojo. Z tym ostatnim posiłkiem to na pewno nie dam rady:(
    • e-ftalo Re: dieta Tukana.... 16.05.11, 22:24
      Ja dziś też udaję że jestem tukanem i jadłem tylko chlebik z tuńczykiem i sałatką.Czyli nic gotowanego,samo surowe.Nic dziwnego,skoro cały tydzien jadłem makaron.
      • Gość: ja Re: dieta Tukana.... IP: 80.50.161.* 17.05.11, 08:49
        Napewno wytrzymasz, tylko pij dużo wody i herbatki.Powodzenia.
        A co do efektu jo jo to nie wiem, będę się starała ograniczyć jedzenie gdyż wiem ile to wysiłku mnie kosztuje.Teraz to nawet nie jestem głodna, zapominam czasami że mam zjeść.

P.S. Kup sobie fajnego ciucha o jeden rozmiar mniejszy i napewno się zmobilizujesz.
        • Gość: ja Re: dieta Tukana.... IP: 80.50.161.* 20.05.11, 10:01
          Właśnie wczoraj kupiłam sobie ciucha nowego i co ważne rozmiar 40 - szok.Nosiłam zawsze 42.
          Sama jestem zdziwiona postępem.
          • Gość: znajoma Re: dieta Tukana.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 12:04
            Brawo, gratuluję. Z tymi jajkami miałaś rację.Wczoraj zjadłam 3 na twardo na śniadanie (bez chleba) i przez pół dnia nie miałam ochoty na jedzenie (: Jeżdżę dużo rowerem i chudnę. Dzisiaj już zrobiłam 11 km i myślę dobić do 20. Bieganie też jest dobre, pracuje dużo mięśni. Pozdrawiam.
            • Gość: ja Re: dieta Tukana.... IP: 80.50.161.* 20.05.11, 12:28
              Powodzenia.Ważny jest właśnie także ruch.Gratulacje.
              • Gość: znajoma Re: dieta Tukana.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 13:24
                Dla wszystkich, co się odchudzają metodą Tukana:-)

www.youtube.com/watch?v=SCDLvP5hXn8
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka