Dodaj do ulubionych

Za dużo zwrócono ?

IP: *.tktelekom.pl 06.05.11, 08:51
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Jak-ograbiono-Kosciol,wid,13380311,wiadomosc_prasa.html
Tym wszystkim którym przeszkadza zwrot zagrabionego !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: DJK Re: Za dużo zwrócono ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.11, 08:55
      A kogo to obchodzi frustracie? Po co kosciołowi majątek i jak kosciół zdobył majątek? inwestując na giełdzie?, produkując coś, czy moze dostał go z nieba ?
      • Gość: katolik Re: Za dużo zwrócono ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.05.11, 11:18
        No nie, tego za wiele, nawet niewiem jak Cie oceniac, bo chce mi sie klnac na Twoja glupote. Kosciol to tez ja, i ja oraz miliony mi podobnych ten kosciol buduja i nic ci do tego. Pozwol przycielu ze ja o swojej sprawie bede decydowal.
        • Gość: rea Re: Za dużo zwrócono ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.05.11, 12:26
          Nikt Ci katoliku nie zabrania inwestować w Twój Kościół. Możesz mu dawać ile chcesz z Twojej własnej kieszeni. Ale my, którzy nie utożsamiamy się z Twoim Kościołem nie mamy ochoty inwestować w Twoje urojenia religijne, a niestety to robimy przez nasze podatki. Nie miej złudzeń, bo Kościół z budżetu dostaje miliardy i to nie tylko jego wyznawcy go dotuję, ale też i tacy, którzy tego nie chcą. Dla zdrowych zasad funkcjonowania Kościoła niezbędne jest opodatkowanie wiernych danego Kościoła, wypowiedzenie Konkordatu i zniesienie Funduszu Kościelnego w którym splacono Kościół z nawiązką.
          • Gość: dell Re: Za dużo zwrócono ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.05.11, 13:58
            www.lewica.pl/?id=24326

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka