Dodaj do ulubionych

Sprzedam fiata 126p

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 15:36
Sprzedam fiat 126p. Kolor ciemny turkusowy.
Rocznik: 1993r.
Ubezpieczenie OC do konca roku 2011
Przeglad wazny do 23.10.11
Garazowany, jeden wlasciciel od poczatku uzytkowania
Wymieniona pompa paliwowa oraz tlumik.
Mankament to brak zatyczki/korka wlewu paliwa oraz oswietlenia wewnetrznego.
Samochod odrdzewiony.

Tel. 661 634 515
Miejsce: Jasienica, gmina Loniow, przy krajowej drodze nr.9
Obserwuj wątek
    • Gość: ja maluch Re: Sprzedam fiata 126p IP: *.flash-net.pl 23.05.11, 21:23
      jaka cena bo właśnie szukam malucha>???
      • Gość: Bronek z wąsem Re: Sprzedam fiata 126p IP: *.flash-net.pl 23.05.11, 21:42
        Fiat 126p ?
        To był mój pierwszy i dotąd najlepszy samochód. Od niego zaczynałem by w końcu przejść na DAFA XF 95. Łezka się w oku kręci gdy wspominam te piękne chwilę.
        Ale zachęcam młodych by zaczynali swoją przygodę motoryzacyjną z tym jakże kultowym modelem Fiata.
        Z chęcią bym kupił od ciebie, by poszusować po bezdrożach, ale pewnie nie było by mnie stać.

pozdówka
        Bronek z wąsem
        • Gość: Dawid Re: Sprzedam fiata 126p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 14:21
          Dzieki za zainteresowanie. Opisze troche wiecej...

Remontow wewnetrznych nie bylo.
          Silnik jest jeden i ten sam od poczatku i......no nie jest jak nowka, teraz latem zapala od razu.
          Zima po 2-3 czasem 4-rech odpaleniach (jesliby stal gdzies na zewnatrz)
          Nie chodzi glosno, wymienilem pol roku temu wydech totez brzmienie przypomina typowy odglos fiata
          Jesli dobrze rozkolysac maszyne to 80km/h pociagnie, ale to rocznik 93 totez prosze sie nie spodziewac zbyt wiele

Skrzynka takze bez zarzutu. Moim zdaniem to ona akurat nie ma jakichkolwiek usterek.

Opony letnie coz...sa na wewnetrznej stronie prawie lyse - czyt. wytarte
          Zimowe ok, ale musze sie jeszcze zastanowic czy tez je upchne, gdyz mamy jeszcze drugiego malucha, nieco nowszego i...do niego chcialbym ich uzyc.

Zdjecia przesle zainteresowanym poprzez poczte elektroniczna, ale...:) zrobilem je jesienia, wtedy wyglancowalem auto, odrdzewilem itp...totez wyglada naprawde super.

A ze sprzedac sie nie udalo, a ja wyjechalem za granice...rdza poszla jednak dalej. Teraz kontynuuje sprawe ze sprzedaza...
          Tym razem nie bede tego odnawiac. Po prostu szkoda mi juz wkladu i pisze o tym wprost.

Akumulator - roku kupna nie pamietam, ale wczoraj po kilku dniach czy 2 tygodniach nie uzywania zapalil za 2-3 razem.
          Podladowany uruchomil sie za pierwszym.

Cena: jako ze zalezy mi na upchnieciu (pisze wprost - zalezy mi na sprzedazy bo zajmuje miejsce w garazu).
          Ja rzuce kwote 1000pln aby bylo z czego zbijac :) Ale oczywscie czekam na sugestie.

Powyzej tego nie stawie widelek gornych, ale jako ze odnowienie, czesci i oplaty troooooooooche kosztowaly totez....
          No za polowe tej ceny nie sprzedam (to juz znacie widelki dolne).

• Gość: zx Re: Sprzedam fiata 126p IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.05.11, 08:37
            a ma wspomaganie i ABS????
            • majdan79 Re: Sprzedam fiata 126p 27.05.11, 09:48

> a ma wspomaganie i ABS????

abs pewno ma ale wspomagania w tym modelu jeszcze nie bylo, dopiero od pozniejszych wersji w wersjach GHIA w latach 2000-2003

hihi
        • Gość: DawidS Re: Sprzedam fiata 126p IP: *.internetdsl.tpnet.pl.200.13.83.in-addr.arpa 31.05.11, 14:19
          Dzien dobry,

Pisze w sprawie malucha.
          Jesli rzeczywiście chcialby Pan kupić to prosze zasugerować cenę.
          A noż się dogadamy? :)
          • Gość: maniek Re: Sprzedam fiata 126p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 21:21
            250zł?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka