Dodaj do ulubionych

Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega

IP: *.146.164.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.06.11, 15:39
Witam. Chciałem pochwalić, polecić i jednocześnie podziękować adwokatowi z Tarnobrzega za reprezentowanie mojej osoby w obliczu Sądu. Osoba o której mówię to Pan Piotr Opala. Mecenas godny polecenia. Wiedza którą posiada i rozumienie naszych codziennych problemów życiowych i finansowych, sposób w jaki się wyraża i z jaką powagą podchodzi do problemu daje nam poczucie bezpieczeństwa. Jeszcze raz gratuluje Panie Mecenasie. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: cynik Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.smsiarkowiec.pl 28.06.11, 22:40
      hehe, P. Grabias chyba jest jednak odmiennego zdania :))))
      A swoją drogą nawet jeśli to nie kryptoreklama, to jest tak żenująco bałwochwalcza, że aż niestrawna, facet jak jesteś nadmiernie pobudzony to idź się wyspowiadaj, lub idź się schej do knajpy i tam opowiadaj dyrdymały, a nie na forum głosisz peany na cześć męczynasa, co do osoby którego zdania są łagodnie rzecz ujmując - mocno podzielone.
      • Gość: adwokat Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 02:44
        jak można tak się chwalić. Prawnicy i klienci Pana Opali mają odmienne zdanie. Wiadomości na temat sukcesów tego pana można zasięgnąć na korytarzach sądowych. Oj az wstyd powtarzać.
        • Gość: Alaskanczyk Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.gci.net 29.06.11, 04:10
          A Lechowski to stary komunista
          • Gość: Leopold Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.play-internet.pl 29.06.11, 06:41
            może jest w czymś dobry, ale prawo pracy zapewne nie jest jego silną stroną, mamy okres wakacyjny może nadrobi zaległości i jesienią ruszy do sądu pełen powagi, zrozumienia, a jego fachowość znajdzie wreszcie pokrycie w korzystnych dla klientów wyrokach.
            • Gość: gość Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.06.11, 09:25
              Znam osobiście oraz rodzinę od wielu lat, chociaż nie utrzymujemy w żaden sposób kontaktów.

Nie zajmując stanowiska a jedynie w celu wyjaśnienia. Wyroki wydaje sąd a żaden adwokat nie ma 100% wygranych spraw, no chyba, że jakiś stary wyga znany i za koszmarną kasę. W sprawie strony są dwie i któraś na pewno przegra.

Pan Opala jest adwokatem młodym i przed nim przyszłość.

Na koniec życzę wszystkim aby adwokaci nie byli im potrzebni, podobnie jak lekarze. Budynek sadu lepiej na wszelki wypadek omijać szerokim łukiem ;)
            • Gość: lalala Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.dsl.pipex.com 06.01.12, 16:09
              Tak zgzdzam sie z opinia ludzi. Opala jest do d...... wziasc kase jak najbardziej, zalatwia spray nie tak jak tego oczekujemy nie slucha klijetow tylko udaje ze wie o co chodzi,nie informuje klijetow o przebiegu sprawy to jest facet ktory jest nie na wlasciwym stanowisku niestety ale taka prawda .Apeluje do wszystkich osob ktore beda chcialy korzystac z jego pomocy to jest czlowiek nie na wlasciwym miwjscu.
              • Gość: Karol Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.tvkstella.pl 07.01.12, 16:40
                Do LALALA:
                - po pierwsze,LALALA, naucz się najpierw ortografii zanim zaczniesz się publicznie wypowiadać
                - po drugie adwokat, o którym piszesz jest najbardziej kompetentnym w swojej dziedzinie i najbardziej uczciwym spośród adwokatów z tego terenu. Piotr Opala prowadził moją sprawę dlatego wiem co piszę. Zanim trafiłem do niego byłem u dwóch innych adwokatów. Jeden był ze Stalowej Woli a drugi z Tarnobrzega. Nie pojawiali się nawet na rozprawach tylko brali pieniądze i przysyłali zastępców, którzy nie mieli bladego pojęcia o sprawie.
                -teraz ja apeluję do wszystkich:
                --nie dajcie się manipulować takimi opiniom jak opinia Lalala
                --jeśli chcecie być uczciwie i solidnie obsłużeni to powinniście pójść tylko do pana Piotra Opali
                - najlepiej jednak pójść do pana Opali i samemu przekonać się jaki jest na prawdę
                • Gość: juk Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.tktelekom.pl 07.01.12, 19:06
                  Popieram w całej rozciągłości. To porządny gość i dobry fachowiec
                  Olać szczekanie zazdrośników.
                • Gość: ja Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: 195.93.222.* 10.04.12, 08:11
                  O, Karol.Dawno się tak nie "ubawiłam". To dziwne, zapewne tylko na twojej rozprawie usiedział od początku do końca. Dziwne też, że aż taki dobry. Zastanawiające.
              • Gość: legus Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 10:46
                jak jesteś taki kozak to broń sie sam- po co ci mecenas?
              • Gość: gość Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: 80.50.63.* 27.04.14, 12:20
                Zgadzam się z tą negatywną opinią. Mimo, że do tego specjalisty zgłosiłam się z polecenia, zawód był szokiem. Pierwszy raz miałam do czynienia z adwokatem i nie do pomyślenia dla mnie było, że tak to może wyglądać. Pierw dał mi nadzieję na rozwiązanie sprawy, opłatę pobrał. Zapomniał o mojej sprawie i kiedy się przypomniałam, dostałam mylny przekaz. Po paru miesiącach oczekiwania i zapewnień, że sprawa jest w toku, otrzymałam informacje, które ja sama mu przekazałam. Łaskawie wraz z wypowiedzeniem współpracy dostałam również zwrot pobranej parę miesięcy wcześniej opłaty. Wytłumaczenie - najwyraźniej się nie zrozumieliśmy i byłem zajęty. Dla mnie to SZOK, że tak można potraktować klienta.
                • Gość: internautka Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.LAN3.mega-net.pl 03.05.14, 19:38
                  To ciekawe, że podobno mecenas taki słaby a tyle się o nim pisze...Może ktoś po prostu jest zazdrosny o wiedzę, umiejętności i zadowolonych klientów, których ma mecenas Opala. Gdyby był przeciętny nikt nie pisałby o nim i byłoby o nim cicho tak jak głucha cisza panuje o wielu innych adwokatach (nie tylko z Tarnobrzega). Gratulacje, Panie Mecenasie Opala! Musi Pan być naprawdę dobry. Jeśli kiedyś będę miała potrzebę skorzystać z usług adwokata na pewno przyjdę do Pana. Serdecznie pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
                  • Gość: cytaty i kumaty Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.14, 11:58
                    a ja myślę, że prawdopodobnie mecenasowi potrzebna jest kasa na budowę domu która jest w trakcie i w ten sposób prawdopodobnie nagania się klientów
                    • Gość: śmiech Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: 213.158.222.* 07.05.14, 19:15
                      zawód adwokata to zawód w którym trzeba wykazać sie duża wiedza i kulturą . Żaden szanujący się adwokat nie będzie pozwalał na takie wpisy. A mnie się wydaje ,ze temu Panu o te wpisy chodzi. Niech juz ktos usunie ten żenujący wątek
        • Gość: adwokat diabła Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.11, 18:32
          A po jasną cholerę Wojtek ( czytaj Piotr Opala ) napisał te bzdety ???
          Ten lizusowski wpis wywołał falę komentarzy. Po co one jakiemukolwiek adwokatowi czy radcy ??? Raz się wygrywa, a raz przegrywa. Taki zawód.
    • Gość: Wojtek Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.147.88.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.06.11, 10:33
      Jako klienta Pana Mecenasa Piotra Opali byłem bardzo ciekawy Państwa reakcji. Nie codziennie o kimś piszę się dobrze. Znam adwokatów i wiem jak jest. Widzę że co niektórych boli jak o kimś mówi się dobrze. Konkurencja adwokatów w Tarnobrzegu jest bardzo duża więc można spodziewać się ataków. Ja jeszcze raz gratuluje Panu Piotrowi Opali i Polecam.
      • Gość: znajomy Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.tktelekom.pl 29.06.11, 14:20
        Oj Piotrek nie wychwalaj się, ja coś o tobie napiszę ale się nie obrażaj. Twoja prezencja i wygląd to ocena -3 (w skali do 10), twój chód to jak chód pingwina gibiesz się na boki jak koń cyrkowy ocena -3, twój głos i wygadanie to oceniam na -3 , inteligencję oceniam na -2 (wynosi się ją z domu). Reasumując nigdy nie zlecił bym mu pracy jako obrońcy...
        • Gość: Gość Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.204.81.88.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.06.11, 12:53
          Widzą że "znajomy" to pewnie adwokat który boi się konkurencji. "Znajomy" czepia się bo zazdrości. Nie pisze w czym on jest dobry , tylko krytykuje. Co do Pana Piotra Opali jako adwokata ma dobrą opinie.
          • Gość: adwokat diabła Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.11, 18:40
            Wierutna bzdura !!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: ja Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.centertel.pl 28.07.11, 21:24
              owy Pan chcial 200 zl za napisanie wniosku o mediacje do sadu oraz wniosku o adwokata z urzedu.....dajcie spokoj...co za zdzierstwo .....w necie poczytalam troche i sama napisalam co trzeba ....i dzieki temu sprawa zakonczyla sie na moja korzysc......

a takie wnioski moge wam napisac za darmo ze wskazaniem slow ktore szczegolnie powinny byc zawarte w takim wniosku jako uzasadnienie........

kto idzie pierwszy raz na rozprawe rozwodowa zupelnie ciemny to moge doradzic co trzeba do sadu zlozyc.....by nie czuc jak w jakims skaplikowanym labiryncie...bo w sadach tez nie chca udzielac informacji,wcale.....i tak oto urzedasy zyja z naszych podatkow .....a pomocy zadnej nie wykazuja jak petent idzie do takiej instytucji
              • Gość: wnik Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 11:21
                Nie wiem jak ty sobie to wyobrażałaś - ktoś spędzi godzinę na słuchaniu twoich nudnych spraw- potem godzinę na napisanie pisma, żeby twoje nudy nabrały jakiś sens- i zrobi to za 10 zł ??? Olaboga!!!! - nie wiem czym się zajmujesz (wszystko za 5 zł?czy co?)- ale z pewnością porady adwokackiej od ciebie to bym nie chciał... nawet za darmo.
        • Gość: Viola Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.205.0.199.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.06.11, 12:54
          Cześć Znajomy, przyślij swoje zdjęcie. Chętnie zobaczymy jak ty wyglądasz. Napisz też jakie masz wykształcenie i co w życiu osiągnąłeś. Będziemy mogli porównać. Nie sądzę żebyś się odważył bo nikt nie lubi wychodzić na miernotę.
          Odnośnie Pana Opali: wiem o kim mowa, prowadził sprawę moich znajomych. Byli zachwyceni jego sposobem bycia, wiedzą, umiejętnościami i profesjonalizmem. Polecają go każdemu. Może i tobie kiedyś się przyda taki adwokat więc lepiej nikomu nie przyznawaj się do wpisu, który zrobiłeś na jego temat.
          Pozdrawiam Viola
          • Gość: tadeusz Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.06.11, 15:46
            Piotrek kilka lat temu był wykładowcą na uczelni,więc prawo dobrze zna a prywatnie jest dobrym człowiekiem
            • Gość: Leopold Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.play-internet.pl 30.06.11, 19:51
              He he ciekawe co wykładał... pewną panią dyrektor wypuścił w maliny bo nie wiedział, że jak zwolnić z pracy nauczyciela. No ze był przy tym grzeczny ....
        • Gość: Adwokat diabła Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.11, 18:38
          Do Znajomego
          To co napisałeś jest wstrętne. Dyskutujemy o efektach pracy a nie wyglądzie. Wszak Opala nie jest modelem i nie staje na wybiegu. Skoro jednak umieścił się na forum - to znosić musi również niewybredne wpisy.
        • Gość: gosc Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.nycmny.fios.verizon.net 07.08.11, 00:44
          Pan adwokat Piotr Opala to bardzo dobry profesjonalista,doskonaly czlowiek i ten kto smie go ganic to robi to tylko z zazdrosci .Polecam go kazdemu i zawsze polece.
        • Gość: Magda Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.smsiarkowiec.pl 21.08.11, 22:47
          Witam.
          Pan Piotr Opala jest nie tylko dobrym, profesjonalnym adwokatem, ale przede wszystkim sympatycznym i niesłychanie pomocnym człowiekiem, który rozumie potrzeby swojego klienta
          i dba o jego dobro. Ja trafiłam do Pana Piotra przypadkowo z ciężką dla mnie sprawą, która dzięki temu Panu okazała się do przejścia. Pan Piotr ma w sobie taki spokój, wiarę, pewność swoich racji, czym zaraża swoich klientów. Nie tylko takich adwokatów nam trzeba, ale i takich ludzi.
          • Gość: zzz Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 00:09
            Sądzę, że wyżej wymieniony Pan Piotr na pewno dobrze poznał potrzeby Pani Magdy:D
        • Gość: obwiniony Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 10:51
          Ciekawe czy byś się bardzo cieszył gdyby był adwokatem drugiej strony co? No cóż wtedy już nie myślał byś o jego wyglądzie tylko skupiony był byś na zaciskaniu swoich pośladków żeby broń boże coś się nie wymknęło ze strachu. Prawda niestety brutalna dla ciebie.
    • Gość: Ateista Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 23:42
      Skąd tyle agresji u wielu z was ? Ktoś wyraził swoją opinię że ten adwokat pomógł wygrać sprawę w sądzie a wy oblewa cie go pomyjami . Jeśli ktoś nie zgadza się z opinią zadowolonego klienta to niech uzasadni dlaczego ma odmienne zdanie ?Być może przekona do swojej racji .
      Dlaczego nie wierzycie że ze zwykłej serdeczności ktoś chce wskazać wam dobrego adwokata ?
      Czyżbyście wy sami polecali jedynie tego który wam za to zapłaci ?
      Ja wierzę w dobroć innych i dziękuję Wojtkowi za radę !
      • Gość: ciekawski Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.smsiarkowiec.pl 07.08.11, 08:40
        Wszystko ok, ale do spraw pracowniczych to go lepiej nie bierz :))))
        • Gość: gośc Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.tktelekom.pl 07.01.12, 21:21
          skończcie z tym drewniakiem... bo to ani smaczne ani pyszne.
          • Gość: Wojtek Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.147.76.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.01.12, 22:22
            Kogoś boli że adwokat Piotr Opala jest dobry w tym co robi.
            Złe komentarze świadczą o zazdrości.
            Coraz więcej mówi się o nim jako dobrym adwokacie.

• Gość: Ale! Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.flash-net.pl 08.01.12, 12:37
              Nie polecam!
              • Gość: Gość Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.147.209.36.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.01.12, 09:56
                Polecam !
                • Gość: ? Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.01.12, 10:28
                  nie znam sie
            • Gość: fiu bździu Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: 195.93.222.* 19.03.12, 14:49
              "dobry w tym co robi".Nic dodać, nic ująć. No, to prawda "niezły jest".
            • Gość: creative Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.14, 17:14
              3 moje sprawy kazda wygrana profesjonalnie polecam
    • Gość: jailbird Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 11:12
      Witam
      Pan Piotr Opala reprezentował mnie przed sądem. Tylko dzięki jego determinacji, wiedzy oraz ludzkiego podejścia do rzeczy mogłem uniknąć przykrych konsekwencji złośliwości pewnego człowieka. Proces trwał dwa i pół roku i dopiero zakończył go Sąd okręgowy w Kielcach na rozprawie apelacyjnej. To jak Pan Piotr prowadził sprawę, to jak ze znawstwem oraz wnikliwością pisał wszelkie pisma ( a trochę ich było) sprawiło, że dziś bez wahania powierzam mu wszelkie sprawy mojej firmy. Jednocześnie chciałbym zaznaczyć, że żaden adwokat nie może dać 100% pewności wygranej sprawy. W grę wchodzi zbyt wiele czynników i zmiennych. Tylko dureń albo - no nie wiem- zazdrosna konkurencja lub może osoby, które zaufały konkurencji i przegrały - frustratów jest co niemiara- może szkalować kogoś nie podając konkretnych spraw, lub - o zgrozo!! jakim trzeba być ograniczonym aby czepiać się wyglądu człowieka! Podsumowując- polecam wszystkim których dopadły problemy - i jednocześnie życzę tych problemów jak najmniej.
      • Gość: Magda Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.smsiarkowiec.pl 24.01.12, 18:07
        Nie będę komentować tego, że ktoś ocenia kompetencje zawodowe po wyglądzie osoby - to jakiś nonsens. Tak w ogóle Pan Piotr jest bardzo przystojnym mężczyzną, więc nie rozumiem skąd takie niedorzeczne komentarze.
        • Gość: Paweł Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.12, 20:53

Etyka zawodowa zabrania reklamować się w taki sposób na forum. Zgłosić to Trzreba do rzecznika dyscyplinarnego aby skończyć z reklamą nawet o urodzie mecenasa np. wpis Magdy . Tu chodzi o podsycanie reklamy adwokatowi , co jest sprzeczne z kodeksem etyki. Kończcie już tę żałosną reklame. Czy zauważyliście ,ze o żadnym innym adwokacie tutaj sie nie pisze . O czymś to świadczy.
    • Gość: hh Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: 195.93.222.* 08.03.12, 08:23
      Jak taki dobry i uczciwy to chyba wypada podziękować osobiście . A tak na serio zemdliło mnie od tego "słodzenia".
      • Gość: Adwokat Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.flash-net.pl 10.04.12, 22:53
        Ja wiem że trzeba zrobić sobie reklamę! No ale bez jaj
        • Gość: klyent Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.tktelekom.pl 13.04.12, 06:25
          Bardzo dobry fachowiec i sympatyczny gość. Gdzie tylko mogę, polecam.
          • Gość: ??? Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 15.04.14, 09:28
            Oceniając działania tegoż adwokata należałoby, drodzy forumowicze, wskazać konkretne sprawy
            w jakich on występował jako pełnomocnik i w jaki sposób jego postępowanie, a w szczególności wiedza oraz doświadczenie wpłynęło na rozstrzygnięcie sprawy dla jego mocodawcy. Znam przypadek, że tenże adwokat swoim postępowaniem przekroczył zasady etyki zawodowej, i nie tylko.
            • Gość: bikerful Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.free.aero2.net.pl 15.04.14, 17:22
              ciesze się że moja rodzina nie ma swych korzeni tu u was,

z tego co obserwuję, większość tu piszących to osoby na poważnych stanowiskach tworzących realnie pozory kompetencji, sympatycy lub przeciwnicy obecnej władzy i tych którzy są zagrożeniem dla własnych interesów,

nepotyzm, obłuda, fałsz, złodziejstwo-tak widzimy wasz region na zewnątrz
              • Gość: prawnik Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.31.91.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.04.14, 09:12
                Niech juz ktoś skasuje ten wątek . Żałosna ta reklama samego mecenasa. Dobry mecenas sam się obroni.
                • Gość: zuzia Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.181.43.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.05.14, 18:39
                  Biedny ten mecenas. Chce jak najlepiej a wychodzi tak jakie sa możliwości mecenasa. ZADNE.
                  • Gość: Klient Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.pppoe.covernet.pl 02.05.14, 09:41
                    Witam. Jestem klientem Pana Mecenasa Piotra Opali, a zanim się nim stałem szukałem opinii o innych adwokatach. W przeprowadzonym tzw. moim konkursie wygrał on. Dużo pozytywnych informacji na temat mecenasa Opali pozwoliło mi (jak teraz już wiem) trafić w dobre ręce. Jest konkretny w swoich działaniach. Polecam
                    • Gość: mic Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.free.aero2.net.pl 03.05.14, 09:21
                      łubu-dubu, łubu-dubu.....
    • Gość: aga Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.14, 22:27
      Zdzierca i tyle byłam u niego i powiem jedno .Chwalipięta bez kwalifikacji,
      Cuda na kiju
      • Gość: Zadowolony Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.tvkdiana.pl 06.05.14, 11:26
        A ja jestem bardzo zadowolony. Przyjechałem do niego z polecenia, z Krosna. Wziął stosunkowo niewiele, przygotował sprawę, pojawił się w sądzie i moja żona przegrała z kretesem. Była wściekła a to dla mnie najlepszy dowód, że mecenas Opala jest najlepszy z najlepszych. Będę go polecał z czystym sumieniem.
        • Gość: Andrzej Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.14, 22:07
          Nie będę go chwalił, bo nie znam Opali..:)
        • Gość: klient Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.14, 22:54
          Kokoski lub Wojtowicz to samo zrobi i nie jest droższy.
          Łepsk zrobi to samo za mniejszą kasę i
          • Gość: uważny Re: Adwokat Piotr Opala z Tarnobrzega IP: *.182.162.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.05.14, 09:46
            Słusznie każdy z mecenasów zrobi to samo i tak samo tylko za dużo mniejszą kasę . To dla Tarnobrzeżaninów .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka