Dodaj do ulubionych

Jezioro Machowskie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 17:41
Hej ! Wybieram sie nad jezioro Machowskie i mam takie pytanie : Czy jest takie miejsce nad jeziorem gdzie mozna przechowac cenniejsze rzeczy , mam na mysli telefon , pieniadze itp. ?????? Z Gory dziekuje za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Jezioro Machowskie IP: *.smsiarkowiec.pl 10.07.11, 17:44
      Nie ma Jeziora Machowskiego. Jest Jezioro Tarnobrzeskie...
    • Gość: Aga Re: Jezioro Machowskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 18:13
      Yhym to super, dzieki ,ze mi powiedzialas/es :) Tylko moje pytanie bylo troche inne :) A wiec czy ktos zna odpowiedz na nie ? Bede wdzieczna
      • Gość: Wieśka Re: Jezioro Machowskie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.07.11, 19:14
        Niestety nie ma. Co gorsza problem jest nawet z samym zaparkowaniem. Płacisz 5 zeta za wjazd ale niestety nie masz pewności, że auto gdzieś zaparkujesz. No chyba, że po prawej stronie, ale tam stoi znak zakazu postoju, zatem będziesz musiał dopłacić do interesu jak wlepią ci mandat.
        Ciekawa jestem czy szefo miasta lub jego służby wiedzą ile mniej więcej samochodów może wjechać na ten teren i czy ktoś to monitoruje - tak nawet ze względów bezpieczeństwa.
        Swoją drogą nie mam nic przeciwko opłatom za postój samochodu, jednakże prezydent zanim wpadł na tak genialny pomysł najpierw powinien przygotować infrastrukturę a nie robić taką partyzantkę. Choć w zasadzie nie powinno mnie to dziwić, bo prezydent jak mówi, że zrobi to mówi, na medialnym SHOW się kończy.
        • Gość: pisojad Re: Jezioro Machowskie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.07.11, 19:56
          mieściło by się więcej aut, gdyby parkujący myśleli a nie stawiali swoje wypasione golfy trójki zajmując 1,5 miejsca, a gdyby mogli to parkowaliby na trzech.
          • Gość: Wieśka Re: Jezioro Machowskie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.07.11, 20:05
            to prawda, też to zauważyłam
            ale niestety nie tylko nad zalewem Machowskim tak jest...
        • Gość: jaska Re: Jezioro Machowskie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.07.11, 20:08
          Co sie dziwisz Wieska, kase wzial to co bedzie sie Toba przejmowal. Przeciez wiedzial ile ludzi przyjedza i nic nie zrobil, a ile wywiadow, co naobiecywal. I tak bedzie, bo kto duzo gada, malo robi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka