IP: *.flash-net.pl 31.07.11, 21:19
Kto spi....ył rondo obok szpitala ,że nie wyrabiają tam autobusy, nie mówiąc o tirach np.i kto poniesie konsekwencje.Wczoraj autobus jechał po wybrukowanym środku,osobówki muszą powoli bo jest ciasno.Nagroda dla projektanta, oraz odbiorców,takimi osłami polska stoi....
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca Re: Rondo IP: *.tktelekom.pl 31.07.11, 21:45
      to rondo koło szpitala to nic w porównaniu z rondem na ul.Targowej z ul. Piłsudskiego , to rondo jest tak nachylone że zimą jak będzie ślisko to wszystkie autka będą lądowały na okazałym murowanym ogrodzeniu oj twarde i nie miłe będzie spotkanie....
      • Gość: olo Re: Rondo IP: *.smsiarkowiec.pl 31.07.11, 22:52
        Jakoś odebrali. Natomiast "mgr inż" budownictwa Dyzma trzeci raz nie odbiera stadionu , bo np. uważa, że krawężniki są za wysokie . I tego typu problemy chłop ma.
    • e-ftalo Re: Rondo 31.07.11, 23:05
      Ja myślę że to rondo jest tak skonstruowane,aby ci co nie wyrabiają mogli je po prostu rozjechać i nie będzie śladu.Dowodem na to jest zewnętrzny krąg z kostek brukowych nisko położonych.Właściwie mogliby to całkiem zrównać z jezdnią,jednak dla ładnego wyglądu jest nieco ponad
      • Gość: Mnich Re: Rondo IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.07.11, 23:33
        Oj Wojtuś, Wojtuś....Za każdym razem kiedy tylko ktoś "zahaczy" o prezydenta i to obojętnie w jakiej sprawie, pojawiasz sie natychmiast! e-ftalo.....
    • Gość: dino Re: Rondo IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.07.11, 23:49
      Jakimi osłami? Ktoś nie przejechał? Po to jest tak zrobione by przejechał. Masz problem?
      • Gość: -.- Re: Rondo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 16:21
        To jest rondo najazdowe - nie ma jeszcze ostatniej warstwy asfaltu, która ma być nadlewana.
    • Gość: nareszcie Re: Rondo IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.08.11, 17:01
      Już myślałem, że dyżurni idioci do niczego się nie przyczepią. Myliłem się, obserwator pewnie wrócił z urlopu i furmanka mu się wygła na rondzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka