Dodaj do ulubionych

znaleziono młodego czarnego psa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 19:08
16.09.2011 na ulicy Zwierzynieckiej w okolicach ronda znaleziono młodego, czarnego, średniej wielkości psa. Piesek był widziany na ulicy Zwierzynieckiej od kilku dni.Właściciela prosimy o kontak z Tarnobrzeskim Stowarzyszeniem Przyjaciół Zwierząt tel.509 25 74 04
Obserwuj wątek
    • Gość: gap Re: znaleziono młodego czarnego psa IP: *.tktelekom.pl 16.09.11, 19:43
      ten piesek ma koleżankę brązową średniej wielkości , ta para piesków jest na rondzie i obok od ok. 1- miesiąca , wydaje mi się że te psinki są własnością pani która została wysiedloną z belwederu ( budynku który został wyburzony pod wiadukt) , do Mokrzyszowa . Może się mylę ale takie mam skojarzenie z psiaczkami .Szkoda zwierzaków bo ruch aut na rondzie jest duży , i być może zostanie któryś z piesków rozjechanych przez zawsze spieszących się kierowców.
      • Gość: tspz Re: znaleziono młodego czarnego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 11:30
        Dziękujemy za informację, ale te pieski nie są p, Chmielewskiej. Nam chodzi o nowego pieska, który pojawił się na ul, Zwierzynieckiej 3-4 dni temu. Jest to młody psiaczek, zadbany, dobrze wyglądający.Napewno ma właściciela. Chodzi za dziećmi, więc przypuszczamy, że w jego domu były dzieci. W tej chwili psiak jest pod opieką Tarnobrzeskiego Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt ale bardzo prosimy jeżeli ktoś kojarzy tego pieska o kontakt z nami, bo może komuś się zagubił i właściciel czeka, że może sam wróci. Tel. 509 25 74 04
    • Gość: Lili Re: znaleziono młodego czarnego psa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.09.11, 12:19
      Jak ktoś ma kojarzyc psa z opisu? Nie lepiej wkleic zdjęcie ? Wtedy na pewno ktoś rozpozna zwierzaka.
    • e-ftalo Re: znaleziono młodego czarnego psa 17.09.11, 14:00
      No właśnie gdzie zdjęcie? Każdy szczeniak chodzi za dziećmi.Również pies bezdomny przebywający na placu zabaw długi czas niezależnie czy w domu były dzieci czy nie. Co zrobić,teraz sezon na wyrzucanie psów,to ciągle się pojawia jakiś nowy na mieście.Ciekawe co z nimi będzie jak przyjdzie Zima,schroniska jak nie było tak nie ma.Wstyd żeby tak duże miasto nie było w stanie tego załatwić,ciągle jakieś idiotyczne spory administracyjne.
      • Gość: ja Re: znaleziono młodego czarnego psa IP: *.tktelekom.pl 17.09.11, 21:04
        CZY TEN PIESEK MA CZRWONĄ OBROŻE ????
        • Gość: tspz Re: znaleziono młodego czarnego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 13:17
          Nie miał obroży, ale ma wyraźnie odgniecioną sierść na szyi po obroży,więc mógł mu ktoś ją zdjąć , Piesek jest ufny i do każdego podchodzi. Chętnie też bawi się z innymi psami. Jest szczupły, ale nie wychudzony ma krótką czarną lśniącą sierść, długi ogon, zwisające uszy, między przednimi łapkami białą plamkę. Jeżeli zaginął Ci pies a ten opis odpowiada jego wyglądowi, to proszę nie sugerować się brakiem obroży. Proszę skontaktować się z Tarnobrzeskim Stowarzyszeniem Przyjaciół Zwierząt tel. 509 25 74 04
    • e-ftalo Re: znaleziono młodego czarnego psa 18.09.11, 16:10
      taa,ale zdjęcia to nie łaska-to się nazywa dialog z tarnobrzeskim tpsz,można gadać,a oni jakby rozumieli po chińsku
      • Gość: ja Re: znaleziono młodego czarnego psa IP: *.tktelekom.pl 19.09.11, 22:00
        popieram prosimy jednak o zdięcie
        • Gość: tspz Re: znaleziono młodego czarnego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 13:10
          Pies ciągle czeka na swojego właściciela. Może dzięki tym zdjęciom ktoś go rozpozna. Prosimy pomóżcie temu psu i nam, aby mógł wrócić do swojego domu.
          www.ogloszenia.tarnobrzeg.info/znaleziono_psa,20110921075824.html
          • Gość: obserwator Re: znaleziono młodego czarnego psa IP: *.tktelekom.pl 21.09.11, 14:18
            ale ładna psinka , ludzie to są zwyrodnialce wyrzucić takie pięknego psiaka.
    • e-ftalo Re: znaleziono młodego czarnego psa 21.09.11, 15:55
      dobrze że ma gładką sierść bo już myślałem że to ten ode mnie,4 miesięczny,ale by było...
      • Gość: kora Re: znaleziono młodego czarnego psa IP: *.smsiarkowiec.pl 21.09.11, 17:35
        Dziś rano na rondzie- Zwierzyniecka koło dawnej Biedronki- widziałam dwa pieski czarny podpalany- średniej wielkości i mały beżowy. Myślę, że nie mają domu i warto, jeżeli ktoś ma możliwości, aby się nimi zaopiekował. To jest ogromny problem, że w naszym mieście nie ma porządnego schroniska. Idzie zima! Ludzie, nie wyrzucajcie psów na ulicę!!! Jesteście odpowiedzialni za zwierzę, które się do Was przywiązało!
        • Gość: tspz Re: znaleziono młodego czarnego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 10:34
          Piesek ciągle czeka i tęskni.
          • Gość: Lili Re: znaleziono młodego czarnego psa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.09.11, 06:48
            Ja myślę że kochający właściciel szukał by swojego pupila. Tu najwyraźniej pieska ktoś się pozbył....a szkoda.
            • Gość: tspz Re: znaleziono młodego czarnego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 11:59
              Jest to możliwe co pisze Lili .Ale ciągle mamy nadzieję, że może znajdzie się właściciel. Czasem ludzie nie wiedzą jak i gdzie szukać. Plakaty z jego zdjęciem są rozwieszone na ulicy Zwierzynieckiej w okolicach ronda, gdyż tam został znaleziony i tam się wałęsał przez kilka dni. Prosimy, ąby w przypadku zeginięcia psa zgłaszać to do Straży Miejskiej, z którą nasze Stowarzyszenie jest w stałym kontakcie, lub właśnie do nas. Przypominam - Tarnobrzeskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt tel.509257404
              A wracając do tematu - to może znalazł by się ktoś chętny do zaadoptowania tego pieska. Jest zadbany, chętny do zabaw i bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem.W kojcu, gdzie jest trzymany zachowuje czystość, więc przypuszczamy, że w domu również.. Został odpchlony i odrobaczony. Pomóżmy wspólnie tym zwierzakom- zwłaszcza teraz przed zimą.
        • Gość: Lili Re: znaleziono młodego czarnego psa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.09.11, 20:37
          Te dwa pieski też dzisiaj widziałam. Siedziały sobie na rondzie. Od razu pomyślałam że to te same o których pisała kora.
          • Gość: tspz Re: znaleziono młodego czarnego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 09:39
            Przypominamy pieska, bo ciągle czeka na właściciela.
    • e-ftalo Re: znaleziono młodego czarnego psa 28.09.11, 15:26
      no przykre,tym bardziej że teraz nie ma chętnych do adopcji,pewnie za 2 miesiące będzie dopiero jakaś szansa na nowy dom,bo tak jakoś jest. Tarnobrzeg jest na tyle mały,że pies nie mógłby zgubić domu,znalazł by właściciela prędzej czy później. Ja mam niestety 6 i nie mam możliwości finansowych utrzymać więcej psów,ale gdyby nie to,to przygarnął bym takiego psa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka