Gość: ola IP: *.flash-net.pl 16.09.11, 19:51 Czy ktoś może polecić dobrego fryzjera/fryzjerkę ewentualnie stylistę fryzur? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peluca Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 20:07 szczerze polecam!!!!!nie ma takich !!!naprawde uwierz i nie daj sie nabic w butelke pozostaje tylko nic..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.flash-net.pl 18.09.11, 15:34 A co sądzicie o fryzjerce pracującej w salonie obok Sonaty ,Tej w czarnych włosach, chyba ma na imię Iwona?Cz zna się na rzeczy, ktoś coś może powiedzieć na Jej temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba baba Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.tktelekom.pl 18.09.11, 15:40 istnieje podobno w tarnobrzegu salon intymnej pielenacji i tam są najlepsi specjaliści w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.flash-net.pl 19.09.11, 17:39 Czy naprawdę nie ma gdzie w naszym mieście porządnie wymodelować włosów? Ratunkuuu ! Odpowiedz Link Zgłoś
soraya1967 fryzjer 21.09.11, 20:04 Witam, zawsze gdy jestem w Tarnobrzegu idę do fryzjerki na Pl. Bartosza Głowackiego, zaraz po prawej stronie skręcając z Sandomierskiej. Nie wiem czy to jest najlepszy zakład w mieście, ale nigdy się nie zawiodłam, niedrogo i ma dużo klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.flash-net.pl 25.09.11, 18:07 gdzie dokładnie jest ten fryzjer, bo na Placu Czerwonym jest kilka zakładów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.09.11, 19:31 ja polecam p. Ewę - salon Liza obok Żabki przy Zwierzynieckiej (nie wiem czy w adresie jest zwierzyniecka, ale jest to zaraz przy ulicy) - zawsze wychodze zadowolona, jak prosze o podciecie 1 cm to podcina 1 cm a nie jak niektorzy 10. doradzi przy kolorze, odradzi zly wybor, podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.szybszyinternet.pl 28.09.11, 22:34 myślałam że ten zakład to Luiza hehe też polecam, ale raczej do cięcia niż farbowania( jasne pasemka mi sknociła) Odpowiedz Link Zgłoś
soraya1967 Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! 26.09.11, 21:19 Idąc Sandomierską i dochodząc do pl. Bartosza Głowackiego, jest to zaraz po prawej stronie, czyli róg Sandomierskiej i placu, wejście po schodkach od strony placu. Kiedyś obok była słynna "restauracja" Tarnobrzeska, niesamowita mordownia, może niektórzy starsi o niej pamiętają.... To taka dygresja ! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.flash-net.pl 29.09.11, 13:34 Ja polecam panią Wiolę z zakładu Finezja obok ronda przy sądzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 14:51 Polecam Bernadke w salonie na Sienkiewicza w dawnej knajpce Tratoria .Dziewczyna mila i fachowa.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.09.11, 15:10 A ja polecam wlasnie wymieniony wyzej zaklad pana Rawskiego przy Placu B. Glowackiego, mila obsluga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaa Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.10.11, 09:16 Ten zakład to jakaś tragedia. Poprosiłam o ułożenie fajnej fryzury na wesele a ta baba mi tak natapirowała włosy że miałam jedną wielką skorupe na głowie. Nie posiadają żadnych specjalistycznych produktów, tragedia. Ja polecam od siebie Sylwie, nie pamiętam nazwy zakładu, tam obok Muszelki na Serbinowie. Dziewczyna zna się na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 17:01 Czy ułożenie fryzury dla nastolatki rzeczywiście kosztuje aż 7 dych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.11, 19:34 może warto przejść z córką do fryzjera i samej zapytać niż zdawać się na info od cory ktora tylko patrzy jak wydoić z matki kase? w sobote szlam na wesele. za ulożenie wlosow zaplaciłam 30 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 19:49 Dzwoniłam do zakładu i taką cenę mi powiedzieli. Córka nie "doi" ze mnie kasy. Mam do dzieci zaufanie, nie oszukują mnie. Nie znam cen takich usług i dlatego pytam. Dziękuje za informację.Jutro podzwonię po zakładach i popytam.Gdzie zapłaciłaś 3 dychy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.11, 20:01 w takim razie przepraszam, ale po pierwszym poście takie wrażenie można odnieść. mylne więc przepraszam. 30 zł zapłaciłam w salonie Liza o ktorym pisałam już wyżej. tym razem miałam plecionego francuza (najpierw na wałki zeby były podniesione troche itd) i konce pokręcone. ale kilka miesiecy temu robilam wlosy na sprezynki i cena byla taka sama, a jeszcze wczesniej robilam koczek i tez tyle zaplacilam. tylko swoje wsuwki musialam miec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 20:38 Nic sie nie dzieje, dzięki. Mam 3 głowy do zrobienia więc ponad 2 stówy to za dużo. Pozdrawiam. Dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 20:42 Córa chce właśnie francuza, serdeczne dzięki, już znalazła adres i telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.183.251.18.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.11.11, 15:33 najlepsza Pani anetka w byłym framesi Odpowiedz Link Zgłoś
7_majka Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! 11.01.12, 22:01 tak,pani anetka obcina super,ale teraz się przeniosła na 1pietro obok pomnika,tez na placu czerwonym,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Najlepszy fryzjer w Tarnobrzegu !!! IP: *.szybszyinternet.pl 11.01.12, 22:23 wiola Odpowiedz Link Zgłoś