IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 16:35
"W ramach kampanii wyborczej jeździ Pan po kraju i opowiada obywatelom co zrobiliście i co zamierzacie zrobić dla ich dobra. Mam do Pana prośbę, niech pojedzie Pan do miejscowości Tokarnia w powiecie myślenickim i wyjaśni Pan mojej żonie i dzieciom, które tam przebywają dlaczego nie maja już ojca i powie im patrząc przy tym głęboko w oczy, że jest to moja wina, a wy zrobiliście wszystko dobrze, zgodnie z prawem oraz poczuciem sprawiedliwości społecznej."
mediowo.salon24.pl/345776,podpalenie-pod-kprm-list-do-tuska
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: List IP: *.play-internet.pl 24.09.11, 16:49
      Jesteś chory człowieku i tragedii ludzkiej chcesz zbić fory!! weź popatrz na siebie same cudeńko -tak?
      • lechowski51 Re: List 24.09.11, 17:06
        Jak zamarzali bezdomni na ulicach w czasie rzadow SLD i PiS,GWprawda i WSI-24 trabily ze winien jest Miler i Kaczynski a teraz salonowe media mowia ze winien jest ....swiatowy kryzys.
    • Gość: eboktyd Re: List IP: *.formlessnetworking.net 24.09.11, 17:23
      A ty to się:
      Prrrrruj PISdzielski frędzlu !

Ludzka złośliwość i głupota nigdy nie będzie miała nic wspólnego z logiką.
      • Gość: miluś Re: List IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.09.11, 17:42
        ten jelizawieta to ciekawy jegomość strasznie bronił ks. Dariusza w wątku myślę, że to on sam i jego jad
        • Gość: miluś Re: List IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.09.11, 17:45
          forum.gazeta.pl/forum/w,329,123424276,123424276,ks_Dariusz.html
          • Gość: Tarzan Re: List IP: *.flash-net.pl 24.09.11, 21:15
            A co ma premier - z jakiej by nie był formacji - do nierównowagi emocjonalnej tego, czy owego?

Który normalny człowiek się zabija, zostawiając na pastwę losu żonę i własne dzieci?

@Lechowski,

Czasem mam wrażenie, że wg Ciebie to nie partie polityczne a znienawidzone przez Ciebie gazety startują w wyborach i premierować chcą ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka