Dodaj do ulubionych

Negral "uzdrawia"

IP: *.tktelekom.pl 08.10.11, 11:30
www.fakt.pl/Tak-uzdrawia-Nergal,artykuly,132738,1.html
Cóż po tym "artystycznym" wygłupie idola wykształciuchów maja do powiedzenia jego niedawni zażarci obrońcy. Wygląda ,że pochowali sie w jaskiniach wstydu.Nieprawdaż ?
Obserwuj wątek
    • Gość: nie sekciarz Re: Negral "uzdrawia" IP: *.208-100-36.static.steadfast.net 08.10.11, 12:36
      mają tyle do powiedzenia co Ty kaziuk66 po udziale w ceremonii z udziałem ubranego w kieckę pederasty, karciarza, mamononiarza i koorwiarza , nie widać Cię w jaskini wstydu
      • Gość: maly pikus Re: Negral "uzdrawia" IP: *.cyberghostvpn.com 08.10.11, 15:01
        no i co na to lechowski51 czy jak tam sie nickujesz
    • Gość: Tarzan Re: Negral "uzdrawia" IP: *.flash-net.pl 08.10.11, 16:46
      Może się wstydzą, a może nie chce im się komentować w koło Macieju tego samego nieistotnego "zjawiska"... które im zwisa i powiewa ;)
      • Gość: rea Re: Negral "uzdrawia" IP: *.toya.net.pl 08.10.11, 19:40
        Ponieważ Kaziuk jest zdumiony, że nikomu się nie chce komentować " wygłupów " Nergala, to ja dorzucę swoje trzy grosze. Śmieszą mnie te kabaretowe reakcje i ataki środowisk katolickich na Nergala, które Nergalowi przysparzają popularności, a ośmieszają fundamentalistów religijnych. Moim zdaniem religia swoją ludyczną obrzędowością sama siebie ośmiesza bardziej niż jakikolwiek tzw. bezbożnik. Biskupom przeszkadzają nergalowe popisy, ale już zupełnie im nie przeszkadzają np. przekręty w Komisji Majątkowej czy pedofilskie afery. Ciężar gatunkowy " przestępstwa " Nergala i księdza-pedofila jest niewspółmierny. No, tak... ksiądz, to urzędnik pana B., jemu wolno więcej.
        Na zakończenie przytoczę fragment listu św. Augustyna z którego wnioski wyciągnijcie sami: " Jest prześladowanie niesprawiedliwe, to, którym bezbożni nękają kościół chrystusowy i jest prześladowanie sprawiedliwe, to, którym Kościół nęka bezbożnych. Kościół prześladuje z milości, bezbożni z nienawiści". Amen.
        • mar1mar1 Re: Negral "uzdrawia" 09.10.11, 01:38
          Czyżbyś miała jakieś dane dotyczące wzrostu sprzedaży jego krążków że twierdzisz iż nergalinie bardzo wzrasta popularność? Podziel się wiedzą, chyba że jak zwykle lejesz wodę po próżnicy :)
    • Gość: prawdziwy Polak Re: Negral "uzdrawia" IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.11, 20:02
      no cóż kaziuk66 vel lechowski51 vel ma1mar1 itp.: temat nie wypalił i pogrążył taliba nie Polaka
      • Gość: kaziuk66 Re: Negral "uzdrawia" IP: *.tktelekom.pl 08.10.11, 23:03
        Pseudo prawdziwy polak na widok nick kaziuk66 dostaje zwidów widząc mnie w trzech osobach choć średnio rozgarnięty gimnazjalista stwierdzi co innego. Rozumiem ,że w ocenie politycznej rzeczywistości różnimy sie zasadniczo to nie spodziewałem sie,że przejdziecie obojętnie obok zdarzenia gdzie człowiek którego niektórzy prominentni politycy uważają za swojego ziomala inni za wybitnego artyste przynoszacego chwałę Polsce szydzi z człowieka niepełnosprawnego.Czy Wy posiadacie dar empatii czy na słowo kaziuk66,lechowski51 dostajecie białej gorączki.Sadziłem,ze akurat w takich sprawach będziemy mówić jednym głosem.Dziwny jest ten świat :(
        • Gość: rapsod żałobny Re: Negral "uzdrawia" IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.11, 23:25
          on uzdrowił niepełnosprawnego a nie szydził z niego talibie
          • Gość: emeryt Re: Negral "uzdrawia" IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.10.11, 23:33
            ...."Próżno wygrażasz Mi husycie srogi, próżno diabelskie na pomoc wzywasz moce, nic nie pomogą ni ogień ni męże bo Ja zwycięże!".......Konstancja.
        • mar1mar1 Re: Negral "uzdrawia" 09.10.11, 01:47
          Ten @prawdziwy polak pewnie nie wziął wieczornych proszków no i ma troiste halucynacje.Nawiasem mówiąc też mi "prawdziwy polak"?!
          Nergalek nie z wszystkich szydzi. Panicznie boi się muzułmanów i żydów. Nie pamiętam żeby w jego wypowiedziach czy "dokonaniach" były jakieś odnośniki do w/w. Jak pisałem to zwykły "dupek" i nie warto poświęcać mu więcej niż to jest konieczne!
          • Gość: Miki Re: Negral "uzdrawia" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.11, 11:36
            A mnie to szkoda tych "kaziuków, lechowskich". Ich podejście do życia oznacza, iż Polska powinna być krajem w wiecznej żałobie. A to katastrofa smoleńska, a to jakieś "patriotyczne" wydarzenie historyczne itp itd. Większość ludzi chce żyć w normalnym kraju i Panom o tak specyficznym poczuciu humoru już dziękujemy. I jeszcze jedno, proponuję czytać inne gazety niż brukowce typu Fakt .
            • mar1mar1 Re: Negral "uzdrawia" 09.10.11, 13:25
              Nie przesadzaj z tą żałobą. Polska to nie tylko kraj ludzi których gó..o wszystko obchodzi i na wszystko się wypinają. Są w tym kraju na szczęście i jeszcze ludzie którym nie jest obojętny los ich własnej Ojczyzny i tego co się z nią dzieje. Nie każdy "łyka" kłamstwa i brednie serwowane w TV i innych mediach. Jak wnioskuję tobie odpowiada styl życia bez żadnej odpowiedzialności za wspólne dobro, po prostu tu i teraz a resztę pie..ć. To smutne bo coraz więcej ludzi tak myśli a póżniej płaczą że sytuacja w Polsce jest taka a nie inna!
    • mar1mar1 Re: Negral "uzdrawia" 09.10.11, 01:35
      Zawsze uważałem że ten gość to pajac przez duże P. To co robi tylko dobitnie o tym świadczy.
      Ciekawy był wywiad z nim w którym na pytanie o stosunek do islamu czy judaizmu wykręcił się sianem, krótko mówiąc strach mu nie pozwolił na inną odpowiedź, chociaż wszem i wobec głosi że jest człowiekiem wyzwolonym i nikogo ani niczego się nie boi! Żałosny frędzel z przerośniętym ego.
      • Gość: rea Re: Negral "uzdrawia" IP: *.toya.net.pl 09.10.11, 13:14
        Tylko radykalni katolicy mają problem z innymi, uważają, że tylko oni posiadają prawdę i czują się ofiarami tych, którzy ich prawdy nie podzielają. Oni tak mają, że muszą się czuć ofiarami, to ich podnieca i nadaje sens ich życiu, bo wierzą, że dzięki tej ofierze znajdą szczęśliwe życie po życiu.
        Ad vocem Nergala - zarzucacie mu, że nie ma odwagi sponiewierać tzw. świętych ksiąg innych wyznań. A po co? Przecież on żyje w naszym kręgu kulturowym, które przez wieki przelało morze krwi, by wywalczyć sobie podstawowe prawa człowieka wbrew religii. Marzy wam się islamskie prawo szariatu? Stawiacie je za przykład katolickim radykałom? Zazdrościcie muzułmanom, że nie mieli tyle sily i odwagi, aby zrzucić jarzmo religijnych kajdan? Nergal zyskał na popularności, bo ja sama, mimo, że nie oglądam tego typu programów, zaczęłam oglądać program z jego udzialem, żeby zobaczyć, jak wygląda ten piętnowany szatan. I co zobaczylam? Normalnego faceta, sympatycznego, z poczuciem humoru i dystansem do siebie. Czyli diabeł nie taki straszny, jak go malują.
        • mar1mar1 Re: Negral "uzdrawia" 09.10.11, 13:31
          Biblię zniszczył! Po co? To twoim tokiem monologu.
          No, no, nie myślałem że twoje zainteresowanie kolesiem ma taki duży wpływ na wzrost jego popularności. Niesamowite!
          Reszta elaboratu jałowa jak gó..o po gorączce.
    • Gość: zatkany Re: Negral "uzdrawia" IP: *.flash-net.pl 09.10.11, 13:11
      porąbany głupol
      • Gość: rea Re: Negral "uzdrawia" IP: *.toya.net.pl 09.10.11, 14:21

"To już nawet nie jest śmieszne, to jest żenujące."
        www.youtube.com/watch?v=xEZIgqWoJXI&feature=related
        • mar1mar1 Re: Negral "uzdrawia" 09.10.11, 14:58
          Tak na początek
          www.youtube.com/watch?v=Dx_JapQ5f8M&feature=related
          Ikona ateizmu Anthony Flew w końcu przyznał rację i stwierdził to co zwykły szary człowiek wie a raczej przeczuwa kiedy ogląda piękno, logikę i sens świata, kiedy patrzy na drugiego człowieka i widzi w nim odbicie nieskończonej mądrości Stwórcy a nie tylko @rea, małpią przeszłość po waszemu! Flewowi dojście do tych oczywistych wniosków zajęło prawie całe życie.Nigdy się nie dowiemy ile stracił przez swoją "głupotę" jak sam stwierdził!
          • Gość: Tarzan Re: Negral "uzdrawia" IP: *.flash-net.pl 09.10.11, 16:32
            Nic nie stracił myśląc, samemu dochodząc do wniosków, mając własne poglądy, czy nawet je zmieniając.
            Tylko i wyłącznie zyskał.

• mar1mar1 Re: Negral "uzdrawia" 09.10.11, 16:47
              Szkoda że tak późno! Pewnie więcej mógłby zyskać gdyby wcześniej przestał błądzić.
              • Gość: Tarzan Re: Negral "uzdrawia" do mar1mara1 IP: *.flash-net.pl 10.10.11, 21:13
                Ten zyskał bo zwrócił się ku religii, tamten bo zaufał bardziej "racjonalnemu" myśleniu...
          • Gość: rea Re: Negral "uzdrawia" IP: *.toya.net.pl 09.10.11, 18:59

A. Flew nie jest najlepszym przykładem, bo ponoć pod koniec życia dopadła go choroba psychiczna, a więc jego nawrócenie nie jest wiarygodne. Nergal w obliczu śmierci jakoś się nie nawrócił, ale on pozostał przy pelni władz umysłowych.
            • Gość: emeryt Re: Negral "uzdrawia" IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.10.11, 19:41
              Bywa żałoba(katastrofa smoleńska to ewenement w skali świata).Bywa radość,dzisiaj 401 rocznica zdobycia Kremla przez Polaków.To si9ę niewielu udawało!
              • Gość: Tarzan Re: Negral "uzdrawia" do emeryta IP: *.flash-net.pl 10.10.11, 21:13
                Radość z podboju, zwycięstwa (czytaj: zabicia wielu "wrogów") to dość watpliwe szczęście w punktu widzenia osoby wierzącej ;)
            • mar1mar1 Re: Negral "uzdrawia" 09.10.11, 23:24
              Dobre! Chyba sama nie wierzysz w to co piszesz! Zresztą czego można się spodziewać!
              Największa ikona, były papież że tak napiszę, ateizmu chory psychicznie!? Gdzie to wyczytałaś?! Dawaj źródło, chyba że jak zwykle pleciesz od siebie!
              Jeżeli istotnie gdzieś wyczytałaś że Flew sfiksował BO SIĘ NAWRÓCIŁ to tylko czekać jak wszystkich swoich największych piewców waszego wyimaginowanego światopoglądu uczynicie wcześniej czy póżniej wariatami o ile przestaną wierzyć w brednie które wcześniej głosili!
              @rea napiszę politycznie - bujasz kobieto (o ile nią rzeczywiście jesteś) w oparach absurdu!
              No i czekam na żródło o idiotyzmie Flewa. Pytanie tylko czy jesteś w stanie podać coś sensownego albo w ogóle coś co poprze twoje rewelacje?
              • Gość: prorok Re: Negral "uzdrawia" IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.11, 23:31
                lechowski51 ale jesteś opętany, przydałyby ci siem egzorcyzmy
                • mar1mar1 Re: Negral "uzdrawia" 10.10.11, 02:38
                  A ty znow leków proszków nie wziąłeś?!
                  I przydałby ci "siem" jeden login a nie występujesz pod różnymi @nieprawdziwy polaku.
                  • Gość: rea Re: Negral "uzdrawia" IP: *.toya.net.pl 10.10.11, 09:55
                    Nie pamiętam już, gdzie to wyczytałam, ale wyczytałam. Jeśli uda mi się jeszcze znaleźć źródło, to podam, ale nie obiecuję, bo nie wiem czy mi się to jeszcze uda.
                    A swoją drogą, to co Ty robisz w środku nocy, zamiast spać? Przeżywałeś wynik Palikota? Pewnie masz absmak, że sekularyzacja staje się faktem? Kraj JPII staje się krajem JP. Przecież to zgroza, że w kraju 96% katolików Ruch Palikota osiągnął taki wynik.
                    • mar1mar1 Re: Negral "uzdrawia" 10.10.11, 15:08
                      No tak! Załóżmy że rzeczywiście wyczytałaś gdzieś takie rewelacje! Wierzysz w to? @rea traktujmy się poważnie. Dobrze wiesz że to zwykłe bzdury!
                      Taka praca niestety że czasami trzeba i w nocy popracować kiedy inni smacznie pochrapują.
                      Nie przeżywam orgiastycznie jak niektórzy na tym forum polityki, naród dokonał wyboru i będzie ponosił tego konsekwencje przez następne lata.
                      Palikot w normalnym kraju dawno byłby na śmietniku historii, tylko chyba w Polsce jest jakaś nienormalna sytuacja, kiedy człowiek który potrzebuje pomocy specjalisty może dalej robić karierę polityczną a co gorsza jeszcze mieć udział w rządzeniu nie małym przecież krajem!
                      Chyba nic dobrego z tego nie wyniknie wg. mnie. Pożyjemy, zobaczymy. Zresztą uważam że Palikot dostał takie poparci dzięki przede wszystkim młodzieży, której naobiecywał w sprawie tzw. miękkich narkotyków, sprytnie wykorzystując również nastroje antykościelne niektórych grup społecznych. Wynik Palikota uważam za wielki wstyd dla Polski, już lepszy byłby Napieralski, człowiek poważniejszy i mający jakąś kulturę polityczną a nie ten klaun co się "politykiem" zowie! Ale jak pisałem to wola narodu chociaż wydaje mi się że górna granica dla wyborców powinna zostać podniesiona przynajmniej o trzy oczka.
                      • Gość: prawdziwy Polak Re: Negral "uzdrawia" IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.11, 23:11
                        Wynik Palikota uważam za wi
                        > elki wstyd dla Polski, już lepszy byłby Napieralski, człowiek poważniejszy i ma
                        > jący jakąś kulturę polityczną a nie ten klaun co się "politykiem" zowie!

słusznie lechowski51 prawisz: SLD już Wam tyle razy mieściło się w doopie i głaskało was po uszkach, że wreszcie większość ich wyborców przejrzała na oczy i doszła do wniosku, że Palikot, w następnych wyborach zdeklasuje wszystkich jak go nie wykończycie (Opus Dei) jak dyrektora Banko Ambrosiano i dopiero wtedy ustawi Was na właściwych pozycjach - państwo będzie wreszcie neutralne światopoglądowo. A przed lokalem wyborczym nasłuchiwałem opinii wyrażanych przez młodzież: głosowali,bo Palikot obiecywał wyprowadzić czarnych ze szkół i z dziedzin państwa a nie że będą ćpali (choć niewątpliwie część na pewno).
                        • Gość: myślący Polak Re: Negral "uzdrawia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 01:42
                          Jestem w tych 10 % którzy zagłosowali na partię Palikota bo cenię światłe umysły.
                          • mar1mar1 Re: Negral "uzdrawia" 13.10.11, 11:24
                            Szkoda że swojego nie doceniasz.
                          • Gość: emeryt Re: Negral "uzdrawia" IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.10.11, 18:03
                            A przysłowie mów...."głupich nie sieją sami się rodzą" i mają czynne i bierne prawo wyborcze!
                            • Gość: Tarzan Re: Negral "uzdrawia" IP: *.flash-net.pl 16.10.11, 18:21
                              Chcesz powiedzieć, że ktokolwiek podejmuje decyzję w wyborach parlamentarnych na podstawie stosunku polityka do sprawy Nergala?
                              ...żartujesz albo skrótów myślowych używasz ;)
                        • Gość: pytacz Re: Negral "uzdrawia" IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.11, 02:32
                          Co to znaczy prawdziwy polak? Sprawdziłeś DNA? matka pewna ale ojciec to nigdy nie wiadomo.
                          • Gość: prawdziwy Polak Re: Negral "uzdrawia" IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.11, 10:56
                            prawdziwy Polak to taki co promotorów @lechowski51 i @nikita ma w doopie, coś jeszcze nie wiesz pytacz? Kto pyta nie błądzi ;)
                            • mar1mar1 Re: Negral "uzdrawia" 13.10.11, 11:22
                              To też taki który co trochę zmienia nick, sam sobie odpisuje i dyskutuje o tym o czym nie ma pojęcia albo ma bardzo mgliste! Dzięki za takiego "polaka"!
                              • Gość: prawdziwy Polak Re: Negral "uzdrawia" IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.11, 11:25
                                nie ma za co , lechowski51
                                • Gość: kaziuk66 Re: Negral "uzdrawia" IP: *.tktelekom.pl 13.10.11, 21:44
                                  wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,10463698,TVP_rozstaje_sie_z_Nergalem___Zatrudnienie_go_bylo.html
                                  Zmądrzeli co prawda dosyć późno ale dobre i to. Jak znam życie teraz spece od ogłupiania ze szkoły Tymochowicza będą z niego robić męczennika i ofiarę prześladowań ciemnogrodu.
                                  • Gość: prawdziwy Polak Re: Negral "uzdrawia" IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.11, 14:07
                                    "jak znam życie teraz spece od ogłupiania ze szkoły Tymochowicza będą z niego robić męczennika i ofiarę prześladowań ciemnogrodu."

A może tak nie jest? Palikot wyraźnie demaskuje takie postawy i dlatego zdobywa poparcie ale Ty lechowski tego nie pojmiesz.
                                    • Gość: kaziuk66 Re: Negral "uzdrawia" IP: *.tktelekom.pl 14.10.11, 15:34
                                      Powiem nieskromnie ,ze nie spodziewałem się w ,ze będę przez niektórych mylony z Lechowskim. Znaczy rozwijam się choć przyznaje,że do Lechowskiego mi daleko oj daleko. Prawdziwemu polakowi najwyraźniej trudno przyjąć do wiadomości,ze poglądy Lechowskiego są bliskie wielu z nas choć może nie potrafimy je wyrażać tak barwnie jak .Lechowski. Jak po sposobie pisania,używanych argumentów nie potrafisz nas rozróżnić to z Ciebie taki prawdziwy polak jak ze mnie Lechowski .Pozdro :):):).Dziękuję za wyróżnienie bo mnie tu tylko czołgają choć nie wszyscy
                                      • Gość: juzwa Re: Negral "uzdrawia" IP: *.tktelekom.pl 14.10.11, 15:44
                                        "kaziuk66" Lechowski51 nie usprawiedliwiaj się !
                                        "Prawdziwemu polakowi najwyraźniej trudno przyjąć do wiadomości,ze poglądy Lechowskiego są bliskie wielu z nas choć może nie potrafimy je wyrażać tak barwnie jak Lechowski" barwnie Lechowski51 to potrafi pluć i opluwać innych bo jego wiara w nie wiem co ? tak mu nakazuje?
                                  • Gość: Tarzan Re: Negral "uzdrawia" IP: *.flash-net.pl 14.10.11, 20:11
                                    Zmądrzeli?

W jaki sposób? Że zrobili coś pod dyktando tych niezadowolonych ... co to ani Behemotha, ani Voice of Poland nie oglądają?

Nergal w tym programie jest dużym plusem. Porównując do idiotycznego zachowania się "blondynek" pokroju Foremniak, czy innych celebrytów co to w różnych "programach misji TVP" się pojawiają uważam decyzję za złą.

Większość ludzi nie ma czasu protestować po 3 tygodnie pod krzyżem, czy przed gmachem TVP, pisać i słać petycje ... bo pracują, a mają na głowie pewne problemy, znacznie poważniejsze niż taki "problem" i chyba dlatego nie są Prawdziwymi Polakami, którzy sie z tej decyzji cieszą ;)

• Gość: emeryt Re: Negral "uzdrawia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 01:10
      Dla wszystkich nienawidzących Pana Nergala radzę by nie oglądali programów w których On występuje.
      Ja nie wyzywam tych którzy plotą idiotyzmy w Tv Trwam .
      Po prostu nie włączam tej stacji .
      W moich oczach Pan Nergal jest wielkim artystą.Często słyszę krzyki że zostały obrażone czyjeś uczucia , teraz ja nie życzę sobie by obrażane były moje.

Na tym polega demokracja!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka