jarmush 17.05.02, 12:48 Zamierzam sobie kupic i stad moje pytanie czy dostane w ogole takie cos do 1000 zl? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: cc Re: Odtwarzacz mp3 do samochodu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 13:41 Do 1000 zł: a) używany b) niefirmowy c) może trafisz na Aiwa CDC-R317 (był niedawno w promocji za 999 zł) d) kradziony, lub importowany z Niemiec (z ogłoszenia) Link Zgłoś
dlugopis Re: Odtwarzacz mp3 do samochodu 17.05.02, 17:46 Musi ktos Ci przywiezie z Niemiec. Na szybko sprawdzilem i znalazlem np Aiwa CDC-MP3 za 225 €. Przegladnij sobie ceny w Niemczech za pomoca np: www.pricecontrast.com/ www.evendi.de/ www.guenstiger.de/ www.idealo.com/ www.shoppingscout24.de/ Pozdrawiam PS: Niektore sklepy wysylaja rowniez do Polski, tylko przewaznie trzeba placic wtedy karta w necie i te pare € doplacic za przesylke. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Odtwarzacz mp3 do samochodu IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 17.05.02, 17:56 www.crutchfield.com/cgi-bin/S-yXn1dfcIyhY/ProdGroup.asp?c=3&s=0&g=62700 Ja widac, Aiwa CDC-MP3 jest za $199, czyli sie miesci w Twoich wymaganiach. Jest tez Aiwa CDC-MP32, takze za $199. Jest takze Blaupunkt MP3000 za $259. Jest Jensen MP3510 za $199 i Jensen MP5010K za $249. Jest JVC KD-SX980 za $229. Jest Panasonic CQ-DP171U za $249. Jest Sony CDX-MP30 za $249. Wybierac i przebierac... Link Zgłoś
jelonki Re: Odtwarzacz mp3 do samochodu 22.07.02, 16:06 Witam, Pamietaj tylko iz do tych cen musisz doliczyc transport do Polski co moze stac sie nieoplacalne. Link Zgłoś
Gość: AK Re: Odtwarzacz mp3 do samochodu IP: 195.117.159.* 23.07.02, 08:54 Za 1000 PLN kupisz np. JVC KD LH7r (to chyba jedna z lepszych propozycji w tym przedziale cenowym), ale na giełdzie (np. www.allegro.pl - są tam sprawdzeni i poważni sprzedawcy, którym można zaufać) lub w Niemczech. Jeżeli chcesz coś z nieco wyższej półki (np. PIONEER DEH-P7400MP, JVC KD-SH 99R, czy nowszy JVC KD-SH 909R) to trzeba się przygotować na 1500-1600 PLN (też giełda lub Niemcy). Nie polccam importu z USA (możliwe kłopoty z tunerem). Pozdrowienia, AK Link Zgłoś
debou Re: Odtwarzacz mp3 do samochodu 23.07.02, 09:57 jarmush napisał(a): > Zamierzam sobie kupic i stad > moje pytanie czy dostane w ogole takie cos do 1000 zl? Za 1000 zeta moge ci zalatwic dowolny model, tyle ze bez orginalnego panela. Jak jestes chetny to daj znac na forum. Link Zgłoś
Gość: Szon Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! IP: 213.17.165.* 23.07.02, 10:39 nie warto. I tak ci wyciagna, chyba że zrobisz kieszeń i bedziesz wszędzie wlókł ze sobą cały sprzęcik. Na super sprzęcie w samochodzie przestało mi zależeć od kiedy rąbneli mi dwa markowe radia (jedno z panelem drugie bez- został mi tylko panel na pamiątkę). Ale jest sposób na złodziei!!!! Kupiłem sobie przenośny odtwarzacz mp3 (koszt do 700 zł.) i do tego radio firmy Alta (czy coś takiego - koszt 80 zł:). W każdym razie wyglądało ochydnie i nikt nie chciał go ukraść. Jedyna zaleta tego radio-magnetofonu to wejście CD na jack. Kupiłem kabelek, wsadziłem na stałe. Przenośny odtwarzacz mp3 chodził na akumulatorki lub pod gniazdo zapalniczki. Podłączenie go do samochodu gdy wsiadasz i odłączenie pochłania tyle samo czasu co zdjęcie panela. Jest dużo mniejszy od zwykłego radia samochodowego ,więc spokojnie wchodzi do kieszeni kurtki. Poza tym możesz słuchać mp3 nie tylko w samochodzie. Teraz mam radiomagnet. fabryczny w samochodzie, więc nie ma wejścia CD na jack. Kupiłem sobie specjalną kasetę magnetofonową którą podłączasz do przenośnego odtwarzacza i wkładasz do magnetu jak normalną taśmę. Jakość jest prawie taka sama jak przez normalny jack. Nigdy więcej nie dam się wrobić w drogi sprzęt samochodowy. Nie warto dorabiać złodziei!!!!!! Pzdr. Szon Link Zgłoś
jelonki Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! 23.07.02, 14:33 Tak, to fakt. Niestety złodzieje mogą popsuć najlepsze marzenia. Ale nie tylko w samochodzie. W mieszkaniu również. Kolekcjonujesz płyty swoich ulubionych wykonawcó, kupujesz na aukacjach polskich i zagranicznych. Az tu pewnego razu wracasz z pracy i widzisz splądrowane mieszkanie......... Troche nie na temat. Nie dajmy sie. Żaden to kłopot w wyjmowaniem i wkładaniem radia samochodowego. Jest i drugie pytanie gdzie chowasz przenośny odtwarzacz MP3 w trakcie jazdy - tak aby nie spadł np: podczas ostrego hamowania? Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! IP: *.eemagine.com 23.07.02, 15:09 Lepiej poczekaj troche to niedlugo wszystkie samochodowe odtwarzacze CD beda mogly odtwarzac mp3. Teraz juz nawet najbardziej badziewiaste przenosne radiomagnetofony to potrafia (potrzebny jest w zasadzie tylko jeden tani uklad scalony) wiec wystarczy, ze jeden producent wypusci odtwarzacz samochodowy z mp3 i wszyscy to szybko zrobia. Link Zgłoś
jelonki Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! 23.07.02, 15:20 Ja już tak czekam od prawie roku. i na razie wszystko kosztuje ponad 1200 zł. Link Zgłoś
gradus_ Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! 23.07.02, 16:00 Ty mowisz chyba o specjalnych odtwarzaczach mp3 a ja mowie o zwyklych odtwarzaczach CD z mozliwoscia odtwarzania mp3. Powinny sie pojawic takie niedlugo i wtedy za male pieniadza (okolo 800 zl) bedziesz mial radio + CD + mp3 player. Chociaz taki mp3 player to jest raczej chyba malo wygodny ze wzgledu na trudnosci z opanowaniem takiej ilosci piosenek na jednej plycie CD. Link Zgłoś
Gość: AK Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! IP: 213.192.80.* 24.07.02, 08:54 Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że "mp3 player" jest przynajmniej tak samo wygodny jak zmieniacz płyt CD w bagażniku. Pozdrowienia, AK Link Zgłoś
jelonki Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! 25.07.02, 15:41 Ja mam na mysli odtwarzacze CD/MP3 samochodowe. Zwykłe "walkman" CD/MP3 na rynku już są i czasami kosztują mniej niż 600 zł Link Zgłoś
Gość: CzPW Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.07.02, 18:16 W sklepie Wirtualnej Polski (www.wp.pl/sklep) kupicie przenośny CD/MP3 Player za 349 zł + przesyłka ok. 10 zł poczta. Kłopoty mogą być ze znalezieniem kasetki. Link Zgłoś
Gość: Szon Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! IP: 213.17.165.* 24.07.02, 10:18 jelonki napisał: > Jest i drugie pytanie gdzie chowasz przenośny odtwarzacz > MP3 w trakcie jazdy - tak aby nie spadł np: podczas > ostrego hamowania? na półce, albo na siedzeniu pasażera jak jadę sam, ale wtedy kładę moją teczkę przed odtwarzaczem albo coś ciężkiego. Z tym nie ma problemu. Kabel jest długi i można nawet położyć na podłodze Link Zgłoś
jelonki Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! 25.07.02, 15:40 A jak nie masz teczki? Na wertepach zacznie podskakiwać i niewiele bedzie ze słuchania. Link Zgłoś
Gość: Szon Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! IP: 213.17.165.* 25.07.02, 16:17 40 sek. skip protection i po problemie. Nigdy nie miałem zakłóceń. Wszystko zależy od klasy mp3 playera Link Zgłoś
Gość: CzPW Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.07.02, 18:20 Tu jest miejsce do popisu dla majsterkowiczów. Myślę, że dobrze byłoby wykonać specjalny "uchwyt" czy pudełko wyłożone odpowiedniej twardości gąbką (antishock nie zawsze pomaga) i dobrze przymocowane np. między przednimi fotelami. Nic tylko myśleć, robić i próbować. Link Zgłoś
Gość: CzPW Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.07.02, 18:22 Tu jest pole do popisu dla majsterkowiczów. Trzeba zrobić (nawet uszyć) odpowiednie mocowanko. Link Zgłoś
Gość: lupo Re: Odtwarzacz mp3 do samochodu IP: 141.39.41.* 25.07.02, 16:37 jarmush napisał(a): > Zamierzam sobie kupic i stad > moje pytanie czy dostane w ogole takie cos do 1000 zl? W "D" mozna kupic CD Diskman "Dual" MP3 za 79 Euro ( w Schauland ), do tego radio z wejsciem na wzmacniacz i juz masz problem z glowy. Taniej juz sie nie da. Link Zgłoś
Gość: CzPW Re: Odtwarzacz mp3 do samochodu IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.07.02, 18:24 Da się. W Wirtualnej Polsce za 349 zł jest discman z MP3. Link Zgłoś