Dodaj do ulubionych

Odtwarzacz mp3 do samochodu

17.05.02, 12:48
Zamierzam sobie kupic i stad
moje pytanie czy dostane w ogole takie cos do 1000 zl?
Obserwuj wątek
    • Gość: cc Re: Odtwarzacz mp3 do samochodu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 13:41
      Do 1000 zł:
      a) używany
      b) niefirmowy
      c) może trafisz na Aiwa CDC-R317 (był niedawno w promocji za 999 zł)
      d) kradziony, lub importowany z Niemiec (z ogłoszenia)
      • dlugopis Re: Odtwarzacz mp3 do samochodu 17.05.02, 17:46
        Musi ktos Ci przywiezie z Niemiec.
        Na szybko sprawdzilem i znalazlem np Aiwa CDC-MP3 za 225 €.
        Przegladnij sobie ceny w Niemczech za pomoca np:
        www.pricecontrast.com/
        www.evendi.de/
        www.guenstiger.de/
        www.idealo.com/
        www.shoppingscout24.de/

Pozdrawiam

PS: Niektore sklepy wysylaja rowniez do Polski, tylko przewaznie trzeba placic
        wtedy karta w necie i te pare € doplacic za przesylke.
    • Gość: Marek Re: Odtwarzacz mp3 do samochodu IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 17.05.02, 17:56
      www.crutchfield.com/cgi-bin/S-yXn1dfcIyhY/ProdGroup.asp?c=3&s=0&g=62700

Ja widac, Aiwa CDC-MP3 jest za $199, czyli sie miesci w Twoich wymaganiach.
      Jest tez Aiwa CDC-MP32, takze za $199. Jest takze Blaupunkt MP3000 za $259.
      Jest Jensen MP3510 za $199 i Jensen MP5010K za $249. Jest JVC KD-SX980 za $229.
      Jest Panasonic CQ-DP171U za $249. Jest Sony CDX-MP30 za $249. Wybierac i
      przebierac...

• jelonki Re: Odtwarzacz mp3 do samochodu 22.07.02, 16:06
        Witam,

Pamietaj tylko iz do tych cen musisz doliczyc transport
        do Polski co moze stac sie nieoplacalne.
    • Gość: is300 Ebay.com, Ebay.com,Ebay.com IP: *.dyn.optonline.net 17.05.02, 19:23
    • Gość: AK Re: Odtwarzacz mp3 do samochodu IP: 195.117.159.* 23.07.02, 08:54
      Za 1000 PLN kupisz np. JVC KD LH7r (to chyba jedna z lepszych propozycji w tym
      przedziale cenowym), ale na giełdzie (np. www.allegro.pl - są tam
      sprawdzeni i poważni sprzedawcy, którym można zaufać) lub w Niemczech. Jeżeli
      chcesz coś z nieco wyższej półki (np. PIONEER DEH-P7400MP, JVC KD-SH 99R, czy
      nowszy JVC KD-SH 909R) to trzeba się przygotować na 1500-1600 PLN (też giełda
      lub Niemcy).

Nie polccam importu z USA (możliwe kłopoty z tunerem).

Pozdrowienia,
      AK
    • debou Re: Odtwarzacz mp3 do samochodu 23.07.02, 09:57
      jarmush napisał(a):

> Zamierzam sobie kupic i stad
      > moje pytanie czy dostane w ogole takie cos do 1000 zl?

Za 1000 zeta moge ci zalatwic dowolny model, tyle ze bez
      orginalnego panela.
      Jak jestes chetny to daj znac na forum.
      • jelonki Re: Odtwarzacz mp3 do samochodu 23.07.02, 14:59
        czyzby kradzoiny?
      • jelonki Re: Odtwarzacz mp3 do samochodu 23.07.02, 15:04
        czyzby kradziony?
    • Gość: Szon Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! IP: 213.17.165.* 23.07.02, 10:39
      nie warto. I tak ci wyciagna, chyba że zrobisz kieszeń i bedziesz wszędzie
      wlókł ze sobą cały sprzęcik. Na super sprzęcie w samochodzie przestało mi
      zależeć od kiedy rąbneli mi dwa markowe radia (jedno z panelem drugie bez-
      został mi tylko panel na pamiątkę).

Ale jest sposób na złodziei!!!!

Kupiłem sobie przenośny odtwarzacz mp3 (koszt do 700 zł.) i do tego radio firmy
      Alta (czy coś takiego - koszt 80 zł:). W każdym razie wyglądało ochydnie i nikt
      nie chciał go ukraść. Jedyna zaleta tego radio-magnetofonu to wejście CD na
      jack. Kupiłem kabelek, wsadziłem na stałe. Przenośny odtwarzacz mp3 chodził na
      akumulatorki lub pod gniazdo zapalniczki. Podłączenie go do samochodu gdy
      wsiadasz i odłączenie pochłania tyle samo czasu co zdjęcie panela. Jest dużo
      mniejszy od zwykłego radia samochodowego ,więc spokojnie wchodzi do kieszeni
      kurtki. Poza tym możesz słuchać mp3 nie tylko w samochodzie.

Teraz mam radiomagnet. fabryczny w samochodzie, więc nie ma wejścia CD na jack.
      Kupiłem sobie specjalną kasetę magnetofonową którą podłączasz do przenośnego
      odtwarzacza i wkładasz do magnetu jak normalną taśmę. Jakość jest prawie taka
      sama jak przez normalny jack.

Nigdy więcej nie dam się wrobić w drogi sprzęt samochodowy. Nie warto dorabiać
      złodziei!!!!!!

Pzdr. Szon
      • jelonki Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! 23.07.02, 14:33
        Tak, to fakt. Niestety złodzieje mogą popsuć najlepsze
        marzenia. Ale nie tylko w samochodzie. W mieszkaniu
        również. Kolekcjonujesz płyty swoich ulubionych
        wykonawcó, kupujesz na aukacjach polskich i
        zagranicznych. Az tu pewnego razu wracasz z pracy i
        widzisz splądrowane mieszkanie.........

Troche nie na temat. Nie dajmy sie. Żaden to kłopot w
        wyjmowaniem i wkładaniem radia samochodowego.

Jest i drugie pytanie gdzie chowasz przenośny odtwarzacz
        MP3 w trakcie jazdy - tak aby nie spadł np: podczas
        ostrego hamowania?
        • Gość: Gradus Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! IP: *.eemagine.com 23.07.02, 15:09
          Lepiej poczekaj troche to niedlugo wszystkie samochodowe odtwarzacze CD beda
          mogly odtwarzac mp3. Teraz juz nawet najbardziej badziewiaste przenosne
          radiomagnetofony to potrafia (potrzebny jest w zasadzie tylko jeden tani uklad
          scalony) wiec wystarczy, ze jeden producent wypusci odtwarzacz samochodowy z
          mp3 i wszyscy to szybko zrobia.
          • jelonki Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! 23.07.02, 15:20
            Ja już tak czekam od prawie roku. i na razie wszystko
            kosztuje ponad 1200 zł.
            • gradus_ Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! 23.07.02, 16:00
              Ty mowisz chyba o specjalnych odtwarzaczach mp3 a ja mowie o zwyklych
              odtwarzaczach CD z mozliwoscia odtwarzania mp3. Powinny sie pojawic takie
              niedlugo i wtedy za male pieniadza (okolo 800 zl) bedziesz mial radio + CD +
              mp3 player. Chociaz taki mp3 player to jest raczej chyba malo wygodny ze
              wzgledu na trudnosci z opanowaniem takiej ilosci piosenek na jednej plycie CD.
              • Gość: AK Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! IP: 213.192.80.* 24.07.02, 08:54
                Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że "mp3 player" jest przynajmniej tak
                samo wygodny jak zmieniacz płyt CD w bagażniku.

Pozdrowienia,
                AK
              • jelonki Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! 25.07.02, 15:41
                Ja mam na mysli odtwarzacze CD/MP3 samochodowe. Zwykłe
                "walkman" CD/MP3 na rynku już są i czasami kosztują mniej
                niż 600 zł
                • Gość: CzPW Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.07.02, 18:16
                  W sklepie Wirtualnej Polski (www.wp.pl/sklep) kupicie przenośny CD/MP3 Player
                  za 349 zł + przesyłka ok. 10 zł poczta. Kłopoty mogą być ze znalezieniem
                  kasetki.
        • Gość: Szon Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! IP: 213.17.165.* 24.07.02, 10:18
          jelonki napisał:

> Jest i drugie pytanie gdzie chowasz przenośny odtwarzacz
          > MP3 w trakcie jazdy - tak aby nie spadł np: podczas
          > ostrego hamowania?

na półce, albo na siedzeniu pasażera jak jadę sam, ale wtedy kładę moją teczkę
          przed odtwarzaczem albo coś ciężkiego. Z tym nie ma problemu. Kabel jest długi
          i można nawet położyć na podłodze
          • jelonki Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! 25.07.02, 15:40
            A jak nie masz teczki? Na wertepach zacznie podskakiwać i
            niewiele bedzie ze słuchania.
            • Gość: Szon Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! IP: 213.17.165.* 25.07.02, 16:17
              40 sek. skip protection i po problemie. Nigdy nie miałem zakłóceń. Wszystko
              zależy od klasy mp3 playera
            • Gość: CzPW Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.07.02, 18:20
              Tu jest miejsce do popisu dla majsterkowiczów. Myślę, że dobrze byłoby wykonać
              specjalny "uchwyt" czy pudełko wyłożone odpowiedniej twardości gąbką (antishock
              nie zawsze pomaga) i dobrze przymocowane np. między przednimi fotelami. Nic
              tylko myśleć, robić i próbować.
            • Gość: CzPW Re: Odtwarzacz mp3 którego nie ukradną!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.07.02, 18:22
              Tu jest pole do popisu dla majsterkowiczów. Trzeba zrobić (nawet uszyć)
              odpowiednie mocowanko.
    • Gość: lupo Re: Odtwarzacz mp3 do samochodu IP: 141.39.41.* 25.07.02, 16:37
      jarmush napisał(a):

> Zamierzam sobie kupic i stad
      > moje pytanie czy dostane w ogole takie cos do 1000 zl?

W "D" mozna kupic CD Diskman "Dual" MP3 za 79 Euro ( w Schauland ),
      do tego radio z wejsciem na wzmacniacz i juz masz problem z glowy.
      Taniej juz sie nie da.

• Gość: CzPW Re: Odtwarzacz mp3 do samochodu IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.07.02, 18:24
        Da się. W Wirtualnej Polsce za 349 zł jest discman z MP3.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka