IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.11, 11:57
Szukam pracy na cały etat, ¾ etatu, ½ etatu. Chodzi o to żebym z pracy wychodziła najpóźniej o 15.30. Szukam pracy bo od prawie 10 lat siedzę w domu i teraz prawie już wariuje. Dzieci poszły do szkół a ja całe dnie spędzam sama. Jeszcze trochę a popadnę w jakąś depresję.
Posiadam wykształcenie wyższe.
Doświadczenie jakie posiadam to prawie rok stażu w Urzędzie Skarbowym w Tarnobrzegu, pół roku stażu na Poczcie Polskiej. Doświadczenie zdobyte w trakcie pracy w sprawiło, że jestem komunikatywna i posiadam umiejętność przekazywania informacji w jasny i precyzyjny sposób.

Poza doświadczeniem i znajomością specyfiki pracy referenta, posiadam szereg cech niezbędnych do pracy na tym stanowisku. Cechuje mnie perfekcyjna umiejętność organizacji pracy i określania priorytetów. Łatwo nawiązuję kontakty, jestem uważana za osobę bezkonfliktową. Atutami, przemawiającymi za moją kandydaturą są również takie cechy jak asertywność, silna motywacja do pracy oraz konsekwencja w dążeniu do wyznaczonego celu. Jestem osobą dynamiczną, rzetelną i odpowiedzialną. Na bieżąco zdobywam nowe wiadomości, rozwijam swoje umiejętności biorąc udział w szkoleniach i kursach.
Obecnie wychowuję dwójkę dzieci i zajmuję się domem , jednak podjęłam decyzję o podjęciu pracy zawodowej. Pragnę od razu rozwiać ewentualne wątpliwości z tym związane – dzieci uczęszczają do placówek oświatowych będę więc w pełni dyspozycyjna
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Praca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.11, 12:33
      Nie napracowałaś sie w życiu, masz spore wymagania i nic do zaoferowania.

To co napisałaś to jakieś pierdoly z zdarte z internetu. Nikt nie potrzebuje jakiegoś referenta.

Zapewne jesteś świetną matką i miłą osobą i to wszystko.
      Życie jest brutalne, jeśli tu napisałas to znaczy, że chciałaś poznać czyjąś opinię, no to masz.
      • nom73 Re: Praca 13.10.11, 21:22
        Gość portalu: gość napisał(a):

> Nie napracowałaś sie w życiu, masz spore wymagania i nic do zaoferowania.

Chyba gościu nie masz dzieci, bo nie masz zielonego pojęcia ile czasu i energii wymaga wychowanie dzieci.
    • Gość: Kotuliński Re: Praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.11, 14:13
      "Na bieżąco zdobywam nowe wiadomości, rozwijam swoje umiejętności biorąc udział w szkoleniach i kursach. "
      Rozwiń może ten fragment. W jaki sposób na bieżąco zdobywasz wiadomości? W jakich szkoleniach i kursach brałaś udział?
      • Gość: małorycy Re: Praca IP: *.tktelekom.pl 13.10.11, 14:40
        "meggi" jak możesz Ty otrzymać pracę jak zatrudnia się starych tryków będących na emeryturach. Sąd przywraca starego Lubellasa na stanowisko nie patrząc na skutki tego wyroku bo PiSiaki to ludzie bardzo bardzo prawi jak sam prezio , który wysłał braszka widomo gdzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka