Gość: meggi
IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl
13.10.11, 11:57
Szukam pracy na cały etat, ¾ etatu, ½ etatu. Chodzi o to żebym z pracy wychodziła najpóźniej o 15.30. Szukam pracy bo od prawie 10 lat siedzę w domu i teraz prawie już wariuje. Dzieci poszły do szkół a ja całe dnie spędzam sama. Jeszcze trochę a popadnę w jakąś depresję.
Posiadam wykształcenie wyższe.
Doświadczenie jakie posiadam to prawie rok stażu w Urzędzie Skarbowym w Tarnobrzegu, pół roku stażu na Poczcie Polskiej. Doświadczenie zdobyte w trakcie pracy w sprawiło, że jestem komunikatywna i posiadam umiejętność przekazywania informacji w jasny i precyzyjny sposób.
Poza doświadczeniem i znajomością specyfiki pracy referenta, posiadam szereg cech niezbędnych do pracy na tym stanowisku. Cechuje mnie perfekcyjna umiejętność organizacji pracy i określania priorytetów. Łatwo nawiązuję kontakty, jestem uważana za osobę bezkonfliktową. Atutami, przemawiającymi za moją kandydaturą są również takie cechy jak asertywność, silna motywacja do pracy oraz konsekwencja w dążeniu do wyznaczonego celu. Jestem osobą dynamiczną, rzetelną i odpowiedzialną. Na bieżąco zdobywam nowe wiadomości, rozwijam swoje umiejętności biorąc udział w szkoleniach i kursach.
Obecnie wychowuję dwójkę dzieci i zajmuję się domem , jednak podjęłam decyzję o podjęciu pracy zawodowej. Pragnę od razu rozwiać ewentualne wątpliwości z tym związane – dzieci uczęszczają do placówek oświatowych będę więc w pełni dyspozycyjna