Gość: F. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.10.11, 16:40 no i kiedy będzie ta obiecana prywatyzacja? Czyżby wszystko skończyło się na obsadzeniu stołków nową radą nadzorczą i nową panią prezes i starą sekretarką a nową panią prokurent? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widz Re: Telewizja Tarnobrzeg IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.11, 19:52 I natym będzie koniec. Zeby zrobić prywatyzację trzeba mieć pomysł. A kto to wykona. Prawnicy urzędu. śmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokuta Re: Telewizja Tarnobrzeg IP: 176.31.198.* 20.10.11, 20:03 podczas mszy spowiedż i na pokutę 10 wpisów obrażających bliżnich i przyjaciół do roboty oszołomy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczekujący Re: Telewizja Tarnobrzeg IP: *.smsiarkowiec.pl 22.10.11, 14:33 witam.... oczekuje tych zmian na lepsze narazie dno www.youtube.com/watch?v=a909QftlkoI&feature=youtube_gdata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczekujący Re: Telewizja Tarnobrzeg IP: *.smsiarkowiec.pl 26.10.11, 17:05 to jakieś jaja!!! co to ma być ??? czyzby krok doPRYWATY......zacji ????????? zobaczcie www.youtube.com/watch?v=zVS6zo3HeHo&feature=youtube_gdata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Telewizja Tarnobrzeg IP: *.smsiarkowiec.pl 26.10.11, 17:31 hej "oczekujacy" nie doczekasz się bo jest coraz gorzej zobacz materiał telewizji tarnobrzeg z niedzieli "FITNES..." ciekawe kto go robił bez sensu natomiast zrealizowany przez Piotra Morawskiego jednym aparatem z przyjemnością obejrzałem! nadwisla24.pl/newspost/w-tarnobrzegu-wybrano-krolowa-model-fitness-poland-fotoreportaz-oraz-video-hd/ tak przecietnego materiału jak *telewizyjny FITNES...* dawno nie ogladałem - dziennikarz czy montażysta ? poczytaj troche zanim zabierzesz sie za cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Telewizja Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.10.11, 08:20 lepszego żartu nie słyszałem. Czy ty telewidzu masz w ogóle pojęcie o kadrowaniu, stabilizacji obrazu i montażu? z ciekawości obejrzałem materiał na TR 24 - i muszę przyznać, że porównywanie TV z tym co jest u p. Morawskiego to tak jak porównać "malucha" do średniej klasy BMW. Niestety NW24 - nie mają pojęcia o montażu, na temat jakości nagrań nawet nie będę się wypowiadać. Aczkolwiek wcale nie jestem przeciwny TW 24 - niech istnieją, uczą się i rozwijają swoja działalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Telewizja Tarnobrzeg IP: *.smsiarkowiec.pl 28.10.11, 15:18 czytaj ze zrozumieniem nie krytykowałem operatorów ale osobę odpowiedzialną za merytoryczna i montażową stronę za przekazane treści z materiału p. Morawskiego dowiedziałem się wiele a z telewizyjnego mogłem pooglądac "przeginające " się panienki na podkładzie muzycznym......no i oczywiście nikt się nie podpisał hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VETO Re: Telewizja Tarnobrzeg IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 17:58 Po co nam ta niby telewizja, ja mam satelitę i pełny komfort........a to kręcenie w telewizjio podobnej to jak wyrób czekoladopodobny> Ot taka dygresja......... " Można być zabawnym, ale nie należy być śmiesznym"- Magdalena Samozwaniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: Telewizja Tarnobrzeg IP: *.smsiarkowiec.pl 28.10.11, 23:36 właśnie oglądam sobie INFORMACJE z 28.10.2011 - czy Ktoś mi może napisać kto czytał pierwszą inf. o Sesji Rady Miasta??? dramat - niedopuszczajcie tej Pani do głosu!!! ..............a może to sekretarka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Telewizja Tarnobrzeg IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.11, 23:18 Zal tej telewizji. Miasto sprzedaje udziały. Kto teraz będzie filmował tylko Przezydenta i jego pełne upojenia przez siebie wywiady, podczas których rączki chodzą wokół osi własnej. Oj , chyba że kupi sam zainteresowany lub Przewodniczący Bezradny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linda Re: Telewizja Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 12:10 Nikt nie kupi tych udziałów.Będzie przez kolejne lata opowiadał,że sprzedaje.Taki pr zabieg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygłupek Re: Telewizja Tarnobrzeg IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.11, 12:49 wpadnij tam Linda na nie zapowiadaną wizytę jak to czyniłeś w DPS na Dekutowskiego, może coś wyjaśnisz Odpowiedz Link Zgłoś