Gość: katarzyna IP: *.smsiarkowiec.pl 27.10.11, 21:45 Witam! Moze ktos slyszal o aktualnych ofertach pracy? Czy Wam tez nieudolnie idzie szukanie pracy w tarnobrzegu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fisz Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.10.11, 22:45 Po co się przyznawać do nieudolności? Makro się ogłaszało, start niedługo. Widziałem też niedawno ogłoszenia o kucharzu, barmanie, rozwozicielach pizzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olllla Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 19:34 tak makro się ogłaszało i co....jak na razie cisz(w moim przypadku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.play-internet.pl 03.11.11, 19:54 Makro już się koleżanko ( raczej ) nie odezwie, bo dziśbyły rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollla Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 21:14 hmmm.......trudno, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktora Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.11.11, 10:06 znalezienie pracy w tbgie bez znajomosci graniczy z cudem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.play-internet.pl 04.11.11, 13:08 MÓJ CUD SIE SPEŁNIŁ DZIŚ DZIĘKI MAKRO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollla Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 23:30 gratuluję i trochę zazdroszczę....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m18 Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.smsiarkowiec.pl 04.11.11, 15:14 o dokładnie trzeba miec znajomosci by znalezc prace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.11.11, 19:51 a ja pracę znajduję z roku na rok bez znajomości (co prawda na zastępstwo, ale jakoś na razie daję radę) - i to w zawodzie... widać nie zawsze trzeba mieć plecy, wystarczy chcieć i szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.11.11, 20:07 Mój kolega też w ciągu 2 lat pracował w Tarnobrzegu w czterech miejscach. Nie wyrzucali go, tylko ciągle szukał czegoś lepszego i znajdywał. Chodził w różne miejsca i potrafił się sprzedać. Jeśli szukanie pracy ogranicza się do czytania tygodnika nadwiślańskiego i poniedziałkowej wyborczej to trudno spodziewać się jakiś rezulatatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollla Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 23:32 masz rację, ja na ten cud czekam już 10 miesięcy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leasing Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.11.11, 21:13 albo w makdonaldzie za domofon robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.11.11, 21:36 Moja koleżanka była ostatnio w dwóch sklepach - jednym pracowała przez 0.5 roku na czarno( zaro umowy - nic, ani pieniędzy większych z tego tytułu, że składek nie odprowadzali), poszła do do dwóch następnych pytać o pracę - też propozycja na czarno.....CO SIĘ DZIEJE??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak niestety Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.flash-net.pl 09.11.11, 11:57 A to polska własnie...marzenia o szklanych domach już nieaktualne,to se ne wrati,kumoterstwo, korupcja,wyzysk, wróciły czasy przedwojenne o takich mówiła moja babcia,lepiej to już było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.11, 12:56 Weź kredyt, załóż sklep i działaj. Kto Ci broni? Daj mieszkanie rodziców pod zastaw. Oczywiście nikogo przy tym nie wyzyskuj. Daj niskie ceny i płać pracownikom godziwie, dawaj wszystkim na wejście umowy bezterminowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.11.11, 16:27 Głupoty piszesz mika!!!! Jeżeli ktoś decyduje się na założenie sklpu(działalności legalnej) powinien działać i zatrudniac legalnie a nie robić machloje. Może to Ty jesteś właścicielką któregoś z wyżej wymienionych trzech sklepów skoro podzielasz ich tok myślenia???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.11.11, 16:28 W jednym z nich wiem, że już była kontrola skarbówki - ponieważ parogonów również nie dawali..a po co???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susa Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.11.11, 19:02 Na początek otwórz sklep i prowadź go na tzw. ryczałcie, bez kasy fiskalnej. Ciekawe ile dasz za godz. pracownicy, która stale będzie stała za ladą, czytała krzyżówki, albo malowała paznokcie.... Popracuj najpierw solidnie przez rok na umowę zlecenie, zdobądź zaufanie, a potem oczekuj czegoś więcej. W każdej pracy początki są trudne.Proponuję najpierw wyobrazić sobie siebie w roli właściciela (o ile ma się wyobraźnię), a potem mówić; dziwny jest ten świat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.11, 07:57 Nie odnoszę się do zasad zatrudniania. To tylko propozycja dla Ciebie i wszystkich rozgoryczonych. Jeśli to problem żeby znaleźć u kogoś pracę, jeśli ktoś Cię wykorzystuje, to weź pożyczkę hipoteczną, jeśli nie na swoje mieszkanie, to na rodziców, załóż swój sklep i bogać się! Wszystko będzie zależeć od Ciebie. A nauczona doświadczeniem traktuj swoich pracowników po ludzku. Bez sensu jest narzekanie na innych i niesprawiedliwość świata. Zacznij od siebie i zmieniaj świat na lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.11.11, 22:46 jak cie nie stać na sklep i pensje dla pracowników to idx handlować na bazar. myślisz że jak jesteś niby chlebodawca to możesz wyzyskiwac pracowników , że są gorsi od ciebie bo ty jesteś "biznesłómen" z 5 zł w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: Praca w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.11.11, 09:38 po co ta polemika? przypominam ze dziewczyna szuka pracy i chciala pomocy w jej znalezieniu, ja zycze powodzenia w znalezieniu;) Odpowiedz Link Zgłoś