Dodaj do ulubionych

Cudowna TV

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.12.11, 18:56
jak radzą sobie panie tv.tarnobrzeg.pl/about/zaloga/
oraz przewodnicząca rady nadzorczej pani Czub?
wśród produkcji pojawił się nowy program z panią prezes w roli głównej, coś o zdrowiu o ile się nie mylę.

Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Cudowna TV IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.12.11, 20:32
      Oglądanie tej "telewizji" to strata czasu, nic ciekawego ani wartościowego.
      • Gość: Gruba Re: Cudowna TV IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.12.11, 21:54
        Bardzo dobra rozrywka .Prawie tak dobra jak nasze lokalne radio. Najlepiej gdyby wszyscy widzowie i słuchacze byli ślepi i głusi.
      • Gość: ja Re: Cudowna TV IP: *.204.57.198.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.12.11, 19:04
        Najgorzej wypadają prezenterzy, nudni jak flaki z olejem, usypiający głosem. Każdy jeden. Juz abstrahuje od formy z jaką chcą przekazać wiadomości. Eh daleko im jeszcze do Sianeckiego :)
    • Gość: gbur0 Re: Cudowna TV IP: 80.51.96.* 15.12.11, 07:24
      Nie narzekać na lokalne radio. Ono już jest jak RMF i Zet!
      Całość programu to blok reklamowy przerywany niekiedy muzyką.
      • Gość: józek Re: Cudowna TV IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.11, 10:33
        muzyką nazywasz te kwiki zapętlone w winampie?
    • Gość: krzych Re: Cudowna TV IP: *.smsiarkowiec.pl 15.12.11, 21:13
      Przecież tej telewizji nie da się oglądać!!!Co rusz to inny prowadzący-szczegół ze nie umiejący dobrze czytać,wiadomości trwające raptem 5 minut-szczegół,ze nic w nich nie ma ciekawego,a pani prezes to niech się wezmie do pracy bo jej poprzednika było widać jak biega z kamerą a teraz pani prezes pewnie grzeje tylko fotelik a kaska leci.Jak tak dalej pójdzie to nasze miasto i telewizji nie będzie miało,bo koniec jej bliski oj bliski.
      • Gość: proboszcz Re: Cudowna TV IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.12.11, 21:28
        amen
        • Gość: Zenon Re: Cudowna TV IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.12.11, 05:17
          ile kosztuje tam reklama? korzystał ktoś. Warto? Przynosi jakiś efekty?
    • Gość: elka Re: Cudowna TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.11, 09:18
      Gdzie ta obiecana prywatyzacja?
      • Gość: tarnobrzeżanka Re: Cudowna TV IP: *.centertel.pl 16.12.11, 18:35
        nowy program pt. Zdrowie i uroda. Realizacja pani prezes. Tak marny program, że brak słów. Pani prezes radzę aby lepiej nie pokazywała się na wizji, a jeżeli już tak pani chce pokazać, że pani coś tam robi proszę się lepiej przygotować. Czy pani ma pojęcie co to zmiana planów jeżeli operator o tym nie wie proszę mu zwrócić uwagę. Jeżeli nie potrafi wysterować kamery to proszę też mu o tym powiedzieć, bo na pani wypaloną "buźkę" nie da się patrzeć, chyba że PANI tego nie widzi. U fryzjera co pani myśli że kobiety są tak "durne", że będą zakładać czapę na głowę po wyjściu od niego? Bo przecież o to pani pytała, a pani to radzę przypięcie treski bo ma pani krótkie włosy a przecież tegoroczne trendy to długie. Chcę przez to pani uświadomić jak dużo ten materiał WNOSI. Pani poprzednik to był przynajmniej fachowiec najlepszy w tej telewizji, potrafił profesjonalnie nagrywać i montować. Jak się oglądało to od razu było widać czyja to produkcja. Widać było jak pracuje w terenie, jak operuje kamerą. Bardzo go brakuje. Obecnie to typowa amatorszczyzna.
        • Gość: krzych Re: Cudowna TV IP: *.smsiarkowiec.pl 16.12.11, 21:02
          Popieram w 100% wypowiedź Tarnobrzeżanki.Jeśli wróci poprzedni prezes to może jest szansa na uratowanie telewizji bo to był naprawdę świetny fachowiec!!!
          • Gość: Szef Re: Cudowna TV IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.11, 23:55

Cudowna nie jest. Medialna też nie . Ale złakniona władzy. Dostała władzę i wie od kogo. A program . To rzecz wtórna , Najważniejsz e, aby wódz dobrze wypadał w programie . Ma być super i jest super. Może dożyjemy chwili upadku tej personalnej telewizji.
            • Gość: Nie Telewizji NM Re: Cudowna TV IP: *.szybszyinternet.pl 17.12.11, 00:06
              Obecna Prezes Pyłka ze swoim programem to totalne dno. Słyszałam wiele razy to nazwisko, ale po raz pierwszy ją zobaczyłam w akcji. Pani Katarzyno proszę już więcej nie kompromitować tej i tak już przydeptanej przez Mastalerza telewizji. Zapewne poprzedni Prezes leczy wrzody jak widzi to co się wyprawia z Jego "dzieckiem".
              • Gość: w Re: Cudowna TV IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.12.11, 07:46
                najlepsze jest to cudo. z sekretarki na prokurentkę - kariera szybka i głośna swego czasu:) no chyba, że ma kwalifikacje...
                a co do programu
                kiedyś jeszcze te programy się oglądało, były ciekawsze - dziś tylko można w każdym programie usłyszeć Mastalerz to Mastalerz tamto - propaganda, bo efektów ja specjalnych nie widzę z tego ciągłego gadania i gadania.
                Kiedyś jakieś reportaże były, teledyski, z artystami rozmawiano, z muzykami, chyba też i gotowanie było, o ile się nie mylę - a dziś?
                • Gość: obiektywny Re: Cudowna TV IP: *.smsiarkowiec.pl 17.12.11, 09:41
                  CUDOwna jeszcze na sekretarkę to i owszem, ale prokurent jakie ona ma pojęcie o telewizji, o sprzęcie, jakie decyzje mogłaby sama podjąć bez wszechwładnego, bo chyba dzięki niemu ten awansik! Ale jaka prezes taki i prokurent.KPINY!!
                  • Gość: rysiu Re: Cudowna TV IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.11, 15:37
                    Dopóki to miasto popycha lansiarz spod Radomia, co nawet tarnobrzeskiego liceum nie potrafił skończyć, dopóty tę telewizję będą niszczyć amatorzy kłaniający się w pas swojemu mocodawcy. Kompromitacja!
                    • Gość: zorientowana Re: Cudowna TV IP: *.centertel.pl 17.12.11, 18:32
                      Zbliżają się święta. Telewizja przyzwyczaiła nas do pięknego programu świątecznego, który był autorstwa niepracującej już Moniki Zając. Jak na warunki telewizji Tarnobrzeg był bogaty i bardzo dobrze zrobiony. Ciekawa jestem co mtvt przygotuje nam w tym roku. Bardzo często "niezdrowo" krytykowano Monikę, a dziewczyna tak dużo robiła dobrych materiałów. Tam pracowały osoby które poświęcały się dla telewizji bardzo często kosztem swoich rodzin. Monika swego czasu naraziła się włodarzowi niewygodnym pytaniem jak nasz mściwy był przez krótki czas prezesem TSM. Dlatego musiała odejść z telewizji. Zrobił to w "białych rękawiczkach". To jest gorzka prawda. Szkoda tylko, że nikt o tym nie mówi głośno. Przykro, że nie ma koleżeńskiej solidarności.
                      • Gość: Kryśka Re: Cudowna TV IP: *.smsiarkowiec.pl 17.12.11, 18:58
                        A czy poprzedni prezes też naraził się naszemu "ukochanemu"prezydentowi?Bo chyba to on załozył ta telewizje z nieżyjacym Panem Golikiem który pewnie teraz się w grobie przewraca jak na to patrzy.
                        • Gość: zorientowana Re: Cudowna TV IP: *.centertel.pl 17.12.11, 19:25
                          Nie wiem czy się naraził, ale pewnym jest, że wylali go z roboty. Ja jako zaprzyjaźniona osoba często bywałam w siedzibie jeszcze na Sandomierskiej i wiem w jakich trudach to wszystko robili, ile nocek pozarywali. Później jak do nowej siedziby się przenosili na Sienkiewicza ile z tym wszystkim było roboty. Panu Wojtkowi to nawet nikt nie podziękował za to co zrobił dla miasta bo to chyba jest "jakieś osiągnięcie".
                          • Gość: Kryska Re: Cudowna TV IP: *.smsiarkowiec.pl 17.12.11, 19:59
                            No racja pani Monice podziękowali ładnie robiąc o niej krótki materiał.pożegnali również w telewizji pana Jarka ale o panu Wojtku ani słówka.Ale ta nowa dumna prezeska długo nie będzie grzała tego fotela bo się do tego po prostu nie nadaje!!!!!!!Może to do niej dotrze jak poczyta co o niej ludzie myślą.
                            • Gość: anetka Re: Cudowna TV IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 18.12.11, 13:16
                              Co wy chcecie od MTVT, ja się np w piatek dowiedziałam że kierownikiem oddziału kardiologii szpitala w Tarnobrzegu nie jest już lek. Jacek Biernacki bo zastąpił go Jacek Hynowski
                      • Gość: sm Re: Cudowna TV IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.12.11, 15:11
                        o lampy zdaje się, ze go pytała o ile pamiętam, bo potem w TSM afera się zrobiła i to jaka!
                        grzmiał tak, że hej
                        ale też chodzą słuchy, że ponoć któraś z pracownic TV chciała stanowiska, chciała awansować i MZ to stanowisko dla niej miała a raczej chyba musiała zwolnić.
                        • Gość: młody Bóg Re: Cudowna TV IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.12.11, 01:21
                          czy to jest nasza nasza nasza młodzież? dobrze wiem o co w tym chodzi, czego tbg budowany rękami naszych rodziców taki jest? znam odpowiedź na pytanie lampa, wiem kto kim jest na tym forum, tylko czemu młodzi segregują śmieci w anglii ? młodzi zdolni? czyżby niedoceniani?jak to się mówi nie docenisz zaraz, to przyjdzie za wczas naraz, jeżeli nadal będzie jak będzie, to światło ujrzy cel, młodzi emigrują i sami wiedzą czemu, tbg to dla mnie teraz wypidówa gdzie emerytowane urzędniczki parzą kawę do emerytury a młodzi czekają, czekają? na co? i emigrują!otwórzcie oczy i dajcie do cholery doświadczenie młodym! oni czekają!!!!
                          • Gość: ??? Re: Cudowna TV IP: *.smsiarkowiec.pl 21.12.11, 13:11
                            czy ten wpis tyczy sie "Cudownej TV" ???
                            akurat Prezesa Kozieła zastąpiła starsza! Pani
                            bywałem tam więc wiem, .........było dużo ciekawych produkcji, transmisje na żywo (to się akurat dopiero rozwijało), wiele ciekawych i dobrze zrobionych programów, no i prezenterzy wraz z lektorami potrafili czytać! a teraz??? dno!!!
        • Gość: Marysia Re: Cudowna TV IP: *.play-internet.pl 18.12.11, 20:20
          tarnobrzeżanka ma 100% racji, poprzedni prezes był w 100% profesjonalistą... w nagrywaniu wesele, komunii i studniówek firmowym sprzętem, szkoda że tej "wiedzy" i zapału nie przekładał na niwę tv, tylko ciągle zajmował się prywatą. Profesjonalizmem wykazał się także w pozyskiwaniu pieniędzy, oczywiście nie dla mtvt, bo tą zostawił z olbrzymim długiem, nie dla pracowników, bo ci zarabiali grosze lecz dla siebie...

• Gość: Widz Re: Cudowna TV IP: *.szybszyinternet.pl 19.12.11, 09:12
            Za poprzedniego Prezesa MTV przynosiła zyski a teraz potężna strata. Rujnujecie z tym Mastalerzem tyle lat tworzoną ciężką pracą telewizję !
      • Gość: prywatny przedsięb Re: Cudowna TV IP: *.smsiarkowiec.pl 18.12.11, 18:39
        ja chcę kupic udziały od miasta
        zwrócę się do Zarządu
        ale pewnie prawo pierwokupu???? obowiązuje
    • Gość: no i Re: Cudowna TV IP: 209.73.132.* 19.12.11, 08:36
      Pytanie ,dlaczego ta załoga korzysta z niemieckiego serwera,chdzi o strone internetową I-P address : 176.9.50.21 ?????łone som jakie bojące czy co.
      • Gość: serwer Re: Cudowna TV IP: *.smsiarkowiec.pl 19.12.11, 08:58
        .....nie pytaj bo nikt nie wie! no chyba, że Pani Prezes
        • Gość: reklamodawca Re: Cudowna TV IP: *.smsiarkowiec.pl 19.12.11, 13:23
          chciałem zapoznać się z ofertą!!!!!
          tv.tarnobrzeg.pl/oferta/
          • Gość: ja Re: Cudowna TV IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.12.11, 07:36
            Czy P. Duma współpracuje z tv, czy podobnie jak część załogi poszedł na zieloną trawkę? Kiedyś prowadził wszystkie miejskie imprezy za Dziubińskiego, teraz jakoś go nie widać.
            fajne programy robił, muzyczne.
          • Gość: ogladacz Re: Cudowna TV IP: *.smsiarkowiec.pl 26.12.11, 11:28
            ogladam TV i oczom nie wierzę
            jedna plansza bez głosu!!!!
            szok
            taki pomysł na program świąteczny ma pani prezes ):
            porażka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka