IP: 81.26.8.* 10.03.12, 19:36
Kto wie jak oglądać X-Factor online nie ściągając żadnego programu?I od razu mówię,że nie chodzi mi by oglądać w tym samym czasie co leci w telewizji,może być nawet na drugi dzień.
Obserwuj wątek
    • Gość: lolek Re: X-Factor IP: *.tktelekom.pl 10.03.12, 20:34
      Jak oglądać online to nie wiem. Ale ściągam odcinki nowe i stare z tego forum, przeszukaj sobie
      • Gość: lolek Re: X-Factor IP: *.tktelekom.pl 10.03.12, 20:35
        Żeby widzieć linki niestety trzeba założyć sobie konto ale przyda się :)
        • Gość: gosc Re: X-Factor IP: *.tktelekom.pl 10.03.12, 22:29
          Ja ogladam na tvnplayer
          • Gość: zyga Re: X-Factor IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.03.12, 10:18
            ale za granica się nie da oglądać z tvnplayer
    • Gość: ben Re: X-Factor IP: *.flash-net.pl 12.03.12, 21:09
      nie da sie
    • e-ftalo Re: X-Factor 13.03.12, 00:14
      cokolwiek oglądasz w internecie,ściągasz,choć czasem nie na dysk tylko do pamięci ram. Czasem to coś jest ukryte w komputerze,a ty nawet nie wiesz że to ściągnąłeś. Tak czy inaczej transfer idzie. Dlatego nikt nie dzieli stron na takie z których się pobiera i takie na których się ogląda
      • bart0sh Re: X-Factor 13.03.12, 15:13
        kaj żeś sie dziecioku tej ynformatyki uczył, hę?

większych głupot nie czytałem - jak film/animację/whatever możesz ściągać do pamięci RAM? może mylisz z plikiem wymiany albo tymczasowym?

mało wiesz. są serwery z których filmu nie obejrzysz a tylko ściągniesz. z drugiej strony są takie na których obejrzysz, ale za wuja wafla nie pobierzesz choćbyś w majty na rzadko narobił.

doucz się.
        • Gość: fafa Re: X-Factor IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.03.12, 19:17
          Eee tam e-ftalo jest najlepszym specjalista we wszelkich dziedzinach nie masz nawet co polemizowac no chyba ze lubisz sobie ze smiecmi bryknac ;-)
    • nom73 Re: X-Factor 13.03.12, 23:19
      odc.2
      odc.1
      • Gość: Zegewe Re: X-Factor IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.04.12, 19:57
        TUTAJ !!!
        • lechowski51 Re: X-Factor 27.04.12, 22:56
          Do tego ogladnijcie Rozmowy w kroku,poczytajcie Pudelka i posluchajcie Dody i bedziecie wielcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka