Gość: Monika IP: 81.26.8.* 10.03.12, 19:36 Kto wie jak oglądać X-Factor online nie ściągając żadnego programu?I od razu mówię,że nie chodzi mi by oglądać w tym samym czasie co leci w telewizji,może być nawet na drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolek Re: X-Factor IP: *.tktelekom.pl 10.03.12, 20:34 Jak oglądać online to nie wiem. Ale ściągam odcinki nowe i stare z tego forum, przeszukaj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: X-Factor IP: *.tktelekom.pl 10.03.12, 20:35 Żeby widzieć linki niestety trzeba założyć sobie konto ale przyda się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: X-Factor IP: *.tktelekom.pl 10.03.12, 22:29 Ja ogladam na tvnplayer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: X-Factor IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.03.12, 10:18 ale za granica się nie da oglądać z tvnplayer Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: X-Factor 13.03.12, 00:14 cokolwiek oglądasz w internecie,ściągasz,choć czasem nie na dysk tylko do pamięci ram. Czasem to coś jest ukryte w komputerze,a ty nawet nie wiesz że to ściągnąłeś. Tak czy inaczej transfer idzie. Dlatego nikt nie dzieli stron na takie z których się pobiera i takie na których się ogląda Odpowiedz Link Zgłoś
bart0sh Re: X-Factor 13.03.12, 15:13 kaj żeś sie dziecioku tej ynformatyki uczył, hę? większych głupot nie czytałem - jak film/animację/whatever możesz ściągać do pamięci RAM? może mylisz z plikiem wymiany albo tymczasowym? mało wiesz. są serwery z których filmu nie obejrzysz a tylko ściągniesz. z drugiej strony są takie na których obejrzysz, ale za wuja wafla nie pobierzesz choćbyś w majty na rzadko narobił. doucz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafa Re: X-Factor IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.03.12, 19:17 Eee tam e-ftalo jest najlepszym specjalista we wszelkich dziedzinach nie masz nawet co polemizowac no chyba ze lubisz sobie ze smiecmi bryknac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zegewe Re: X-Factor IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.04.12, 19:57 TUTAJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: X-Factor 27.04.12, 22:56 Do tego ogladnijcie Rozmowy w kroku,poczytajcie Pudelka i posluchajcie Dody i bedziecie wielcy. Odpowiedz Link Zgłoś