Dodaj do ulubionych

Koszulka z własnym nadrukiem

IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.12, 13:36
Szukam w Tarnobrzegu firmy która profesjonalnie wydrukuje własny projekt na koszulce .
Macie możne namiary na takową.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Koszulka z własnym nadrukiem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.04.12, 15:18
      Polecam szczerze firmę MEGANADRUKI mają sklep internetowy pod adresem www.meganadruki.pl zamawiałam u nich parę razy mają dobrą jakość i dosyć niską cenę.
      • Gość: wiola Re: Koszulka z własnym nadrukiem IP: *.ip.netia.com.pl 01.04.14, 11:04
        Nie polecam.

Cena może i nie wysoka, ale jakość nadruku fatalna. Ja na pewno nigdy więcej nie zamówię tam żadnej koszulki.
        • karolina090909 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 26.10.14, 20:28
          Hej. Zapraszam was do odwiedzenia mojego sklepu internetowego z ubraniami z oryginalnymi napisami i nadrukami.
          skytshirt.cupsell.pl/ . Ubrania jak i wykonane nadruki są bardzo wysokiej jakości, nie spierają się po pierwszym praniu. Zachęcam was do kupowania i polecania innym.
          Dodatkowo jeśli macie specjalne życzenia co do nadruku, piszcie na priv, na pewno się dogadamy.
          Polecam wam także założenie własnego sklepu korzystając z mojego linka polecającego cupsell.pl/polecam/skyTshirt . Jeśli macie ciekawe pomysły, projektujcie i sprzedajcie
    • Gość: tbg Re: Koszulka z własnym nadrukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 22:35
      W Tarnobrzegu robiłam koszulki z własnymi nadrukami w firmie Efekt (mieści się niedaleko komendy policji w budynku gdzie kiedyś było Tesco). Za nie wielkie pieniądze, ale za to prezent był znakomity :)
      • Gość: ala Re: Koszulka z własnym nadrukiem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.04.12, 09:48
        zapytaj drukarni znajdujacej sie w budynku Tygodnika Nadwislanskiego.
      • Gość: sharek Re: Koszulka z własnym nadrukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 23:00
        Moze zamow jakos online np. w Dimlab w Gdyni
        • Gość: ana Re: Koszulka z własnym nadrukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.14, 22:21
          Bardzo fajan rzecz na prezent. Ja chlopakowi robilam w Dimlab, dobre ceny tego maja jak sie orientowalam
          • Gość: ala Re: Koszulka z własnym nadrukiem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.03.14, 22:26
            ja puzle ze zdeciem dziecka robilam w drukarni w budynku gdzie miesci sie Tygodnik Nadwislanski, wyszly ekstra, koszulki z nadrukiem pewnie tez robia popytaj

• karolina090909 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 26.10.14, 20:29
              Hej. Zapraszam was do odwiedzenia mojego sklepu internetowego z ubraniami z oryginalnymi napisami i nadrukami.
              skytshirt.cupsell.pl/ . Ubrania jak i wykonane nadruki są bardzo wysokiej jakości, nie spierają się po pierwszym praniu. Zachęcam was do kupowania i polecania innym.
              Dodatkowo jeśli macie specjalne życzenia co do nadruku, piszcie na priv, na pewno się dogadamy.
              Polecam wam także założenie własnego sklepu korzystając z mojego linka polecającego cupsell.pl/polecam/skyTshirt . Jeśli macie ciekawe pomysły, projektujcie i sprzedajcie.,.
    • Gość: as Re: Koszulka z własnym nadrukiem IP: *.smsiarkowiec.pl 26.04.14, 14:00
      iprof popytaj u nich!
    • Gość: gość Re: Koszulka z własnym nadrukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.14, 15:01
      tutaj : wooligator_smiesznekoszulki.cupsell.pl/ są naprawdę zajefajne wzory, mam dwie koszulki z tego sklepu
      • Gość: klient Re: Koszulka z własnym nadrukiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.14, 10:50
        Polecam Lifestudio w dawnym urzędzie stanu cywilnego na Mickiewicza na górze
        • Gość: Sąsiadka Re: Koszulka z własnym nadrukiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.14, 13:54
          Nie polecam "Lifestudio". Świeżynki bez praktyki są. Tylko Neiko!
    • Gość: Eliza Re: Koszulka z własnym nadrukiem IP: *.eaw.com.pl 30.04.14, 11:55
      Ja zamawiałam online u zobaczsam.pl i wyszły na prawdę świetnie, realizacja i dostawa przebiegły sprawnie i szybko więc można spokojnie zamówić nie wychodząc z domu:)
    • blogger75 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 15.05.14, 09:09
      W profesjonalnych drukarniach będzie drogo, lepiej poszukać małych firm np:
      pixel-projekt.pl/nadruki-na-odziezy-krakow/
      • Gość: Kaczin Re: Koszulka z własnym nadrukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.14, 15:42
        ale dimlab nie jest jakas masowa drukarnia i mi np zawsze drukuja na czas. Maja jeden adres jedna siedzibe, wiec nie jest to jakas sieciowka;)
        • Gość: foto Re: Koszulka z własnym nadrukiem IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.08.14, 07:14
          a jak z kosztami takiej koszulki?
          • w_e_r_o_n_i_k_a Re: Koszulka z własnym nadrukiem 23.10.14, 11:23
            Ja jestem wielką fanką zobaczsam - ich ceny są naprawdę konkurencyjne. Zajmują się produkcją koszulek z nadrukami i bez. Polecam:)
            • karolina090909 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 26.10.14, 20:25
              Polecam wam także założenie własnego sklepu korzystając z mojego linka polecającego cupsell.pl/polecam/skyTshirt . Jeśli macie ciekawe pomysły, projektujcie i sprzedajcie.
            • karolina090909 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 26.10.14, 20:33
              Polecam wam także założenie własnego sklepu korzystając z mojego linka polecającego cupsell.pl/polecam/skyTshirt . Jeśli macie ciekawe pomysły, projektujcie i sprzedajcie'
            • karolina090909 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 31.10.14, 18:20

Hej, chciałam was zaprosić do mojego nowego sklepu internetowego z ubraniami feelings.cupsell.pl/ . Wiele nowych wzorów, a wkrótce jeszcze więcej.
              Wybierajcie, kupujcie, polecajcie
            • ekoszulki.eu Re: Koszulka z własnym nadrukiem 13.12.14, 12:44
              witam kochani jeśli jestescie zainteresowani koszulkami z nadrukami zapraszam na strone www.ekoszulki.eu/ tam znajdziecie mnostwo koszulek, i super wyprzedaze:**** goraco polecam :****
              • mayan666 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 17.12.14, 22:54
                Zajrzyjcie też na szyjemyreklamowe.pl/ gdzie możecie znaleźć przyjaznych ludzi, którzy zrealizują wasze koszulkowe fantazje!
      • adriana7744 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 26.08.15, 23:32
        niedrogo i wysokiej jakości nadruki robi idea shirt :)
    • malinowamaba Re: Koszulka z własnym nadrukiem 04.06.14, 13:22
      Ja zamawiam koszulki i bluzy z nadrukiem w sklepie www.uczarnego.pl/
      • karolina090909 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 26.10.14, 20:27
        Polecam wam także założenie własnego sklepu korzystając z mojego linka polecającego cupsell.pl/polecam/skyTshirt . Jeśli macie ciekawe pomysły, projektujcie i sprzedajcie...
    • ryszardoo1 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 29.08.14, 16:08
      Polecam dobrej jakosci koszulki.To jest sklep z gotowymi koszulkami ale mozna równiez wstawiać własną grafike w zakładce "Generator".
      t-shirtyserialowe.cupsell.pl/
    • karolina090909 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 26.10.14, 20:29
      Polecam wam także założenie własnego sklepu korzystając z mojego linka polecającego cupsell.pl/polecam/skyTshirt . Jeśli macie ciekawe pomysły, projektujcie i sprzedajcie,
    • dzieciol1984 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 26.11.14, 17:30
      ja zamawiałam koszulki już kilka razy (tshirty i polówki) w Multitar www.multistar.pl - moim zdaniem oni robią dobrze odzież reklamową, ale niestety nie są z tarnobrzegu - ale zamawiasz nawet jedną sztukę i też robią nadruk, a jakość ciuchów pierwsza klasa, także na prawdę warto. dobrze i szybko zrobią
      • ekoszulki.eu Re: Koszulka z własnym nadrukiem 13.12.14, 12:45
        witam kochani jeśli jestescie zainteresowani koszulkami z nadrukami zapraszam na strone www.ekoszulki.eu/ tam znajdziecie mnostwo koszulek, i super wyprzedaze:****

goraco polecam :**** ;))
    • lena_80 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 20.12.14, 10:22
      Czy musi to być sklep stacjonarny w Tarnobrzegu? Fajne cenowo oferty znajdziesz na allegro
    • daband Re: Koszulka z własnym nadrukiem 13.03.15, 10:45
      zamawiać dobrej jakości druk warto u sprawdzonych już firmach, które już dłuższy czas tym się zajmują, ja to polecam Dreamtex www.dreamtex.pl/pl/o-firmie.html , robi druki z dobrych materiałów)
    • klaudiuszmarek Re: Koszulka z własnym nadrukiem 25.08.15, 11:34
      Ja wykonałem dla siebie taką koszulkę na ideashirt.pl/wiecej/adres-do-zwrotow-w-krakowie . Fajna sprawa, że możesz sobie nadrukować na niej, co chcesz.
    • lorens55 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 02.10.15, 13:55
      Ja zawsze na różne okazje zamawiam koszulki z nadrukiem z ideashirt.pl Teraz brałam na panieński i byłam bardzo zadowolona z wykonania :)
    • genia50 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 27.12.15, 10:54
      Proponuję koszulke z napisem :I sort i II sort.
      • edekzgredek99 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 27.12.15, 13:15
        I jeszcze koszulke z napisem "Ateistyczna dewotka"
    • nerw-owy Re: Koszulka z własnym nadrukiem 27.12.15, 13:11
      gdzie mogę w Tarnobrzegu wydrukować koszulkę jak niżej:
      2.bp.blogspot.com/-dlT0NrPZ8fo/VnHo0wKpJlI/AAAAAAAAEjo/iV7sVMtYfwk/s1600/nsp.jpg
      • wislocki12 A z Klechowskim? 31.03.16, 21:26
        A z Klechowskim? Może być też z polakiem 1706, że o pamietamy3322 nawet nie wspomnę! ;-))
    • wislocki12 Tylko po domu? 31.03.16, 21:23
      Nie rozumiem tylko, dlaczego jedynie po domu? :-(
      • edekzgredek99 Re: Tylko po domu? 01.04.16, 11:07
        Widocznie panie takie "ladne" te zdjecia i koszulki
    • genia50 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 01.04.16, 11:13
      Co kilka lat trzeba zmieniać nadruk,zeby zdjęcia na koszulkach były aktualne.To kłopot.
    • wislocki12 Po domu... 02.04.16, 21:03
      A twój chłopak "po domu", co by to nie mogło oznaczać, też "lubi czuć się wygodnie i swobodnie"? Tylko co to ma wspólnego z noszeniem koszulki z wizerunkiem ukochanej? ;-))
    • edekzgredek99 Re: Tylko po domu? 04.04.16, 11:26
      Rozumiem ze na ulice preferujesz styl na "balerona" obecnie bardzo modny
    • pro8181 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 18.05.16, 20:26
      Zajrzyj na tomishop.pl tam w generatorze stworzysz sobie koszulkę z dowolnym nadrukiem. Poza tym znajdziesz koszulki muzyczne, imprezowe. Polecam
      • wislocki12 Z Klechowskim też? 18.05.16, 21:05
        Z Klechowskim jako żołnierzem wyklętym też? ;-))
        • genia50 Re: Z Klechowskim też? 18.05.16, 21:32
          Szkoda koszulki na taki nadruk.
          • edekzgredek99 Re: Z Klechowskim też? 19.05.16, 12:03
            Swieta racja pani Geniu. Jaki on tam zolnierz i jaki on tam wyklety ze troche po krzakach ganial? A kto go wie za czym. Ale koszulka z nadrukiem jak lechowski grubasnym i brudnym paluchem kury maca to bedzie hit.
            • genia50 Re: Z Klechowskim też? 19.05.16, 21:43
              Przekonał mnie pan,ale i tak jej nie kupię.
              • edekzgredek99 Re: Z Klechowskim też? 20.05.16, 09:30
                Pani Geniu nie chce pani na swych piersiach nosic tak przystojnego mena?
                • genia50 Re: Z Klechowskim też? 20.05.16, 14:06
                  Jeśli już miałabym nosić na piersiach jakiegoś mena,to wolałabym kogoś innego...
                  P.S.Jeśli chodzi o przystojność ...to są różńę gusta.
                  • edekzgredek99 Re: Z Klechowskim też? 20.05.16, 14:37
                    Pewnikiem ma pani na mysli koszulke z moja fotografia bo ja chociaz zblizam sie do setki to nadal jestem bardzo ladny i przystojny i mam w sobie to magiczne cus.
                    • genia50 Re: Z Klechowskim też? 20.05.16, 15:18
                      Oczywiście,że wolałabym.Na razie noszę z napisami,ale nie mam takiej z napisem:EDEK,niestety,nie mówiąc już o fotografii...
    • szymonwiara Re: Koszulka z własnym nadrukiem 07.06.16, 10:27
      Ja zrobiłem sobie koszulkę na blowart.pl materiał koszulki jest bardzo dobry a wysyłka szybka i bez uszkodzeń.
    • s_niezna Re: Koszulka z własnym nadrukiem 24.07.18, 21:42
      Ja kupowałam tutaj www.facebook.com/koszulkowa/ Mają świetnej jakości koszulki bezszwowe z bawełny. Najlepsze jest to, że nie prześwitują jak te sklepowe. Właściwie to wole kupić u nich coś oryginalnego jak w sieciówce, cenowo wychodzi tak samo a mam unikatowy nadruk :D
    • kuba1982 Re: Koszulka z własnym nadrukiem 15.02.19, 14:39
      W Tarnobrzegu to nie wiem gdzie, ale ja zamawiałem koszulki z własnym nadrukiem na extra-koszulki.pl pracują na bardzo profesjonalnym sprzęcie. Nadruki na koszulkach wychodzą od nich rewelacyjnie. Stosują wiele technologi znakowania a więc mogą nadrukować co tylko sobie zapragniesz na koszulce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka