IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 14:59
Komorowski pojechał do Wielkiej Brytanii. Pyta królową: "Jak to u was jest, że
wszędzie taki porządek?"
Królowa odpowiada: "Mam inteligentnych podwładnych. Pokażę na przykładzie." Dzowni do
Camerona: "Dawid, proszę o szybką odpowiedź. Kto to jest? Jest dzieckiem Twoich rodziców, a nie jest to ani Twój brat, ani Twoja siostra". Cameron, po chwili: "To ja królowo". Królowa:
"Dobrze." rozłącza się. Komorowski: "Będę to musiał wypróbować u nas.
Dzwoni do Tuska: "Posłuchaj i szybko odpowiedz. Kto to jest? Jest dzieckiem Twoich rodziców, a nie jest to ani Twój brat, ani Twoja siostra". Tusk myśli... myśli.
"Zaczekaj. Zwołam rząd i Ci odpowiem". W trakcie posiedzenia rządu przedstawia problem. Nikt nie jest w stanie niczego wymyślić. W końcu Sikorski: "Zadzwońmy do Kaczyńskiego". Tusk dzwoni i przedstawia problem. Kaczyński po chwili zastanowienia: "To ja".
Zadowolony Tusk dzwoni do Komorowskiego:
"Już wiem. To Kaczyński !!!". Komorowski na to:
"Nie matole. To Dawid Cameron". HEHEHHEHEHEHHE
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: Kawał IP: *.flash-net.pl 14.04.12, 17:50
      Na konferencji medycznej lekarze z całego świata chwalą się osiągnięciami; żydowski lekarz mówi że przeszczepili facetowi jaja i po sześciu tygodniach biegał i szukał pracy na to rosyjski lekarz mówi o tym jak to przeszczepili facetowi mózg i po czterech tygodniach mógł biegać i szukać pracy na to wszystko polski lekarz stwierdził że są to wielkie osiągnięcia ale w Polsce pięć lat temu znaleźli faceta bez jaj, serca i mózgu zrobili go premierem i teraz cały naród biega i szuka pracy
      • Gość: Tarzan Re: Kawał IP: *.flash-net.pl 14.04.12, 18:47
        Dobre :)
        • Gość: kris Re: Kawał IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.04.12, 19:08
          dobre, bo stare - wczesny Gomółkal.
          • Gość: broda Re: Kawał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.12, 19:23
            oba dobre
            • Gość: bezrobotny Re: Kawał IP: *.tktelekom.pl 14.04.12, 21:25
              W urzędzie pośrednictwa pracy w Tarnobrzegu pojawiła się oferta
              pracy jako "Asystent Ginekologa". Żywo zainteresowany facet pyta
              urzędnika o szczegóły !
              Urzędnik odpowiada, że praca polega na przygotowaniu kobiet do badania tzn:
              - pomóc kobietom rozebrać się, położyć je na łóżku
              - następnie ostrożnie umyć ich "intymne miejsca", zaaplikować krem do
              golenia i ostrożnie ogolić włosy tam na dole
              - i na koniec starannie wmasować olejek w te miejsca które będą badane
              tak, żeby kobieta była gotowa do badania.
              Pensja 5.300 złotych + dodatki, z tym że gdyby był Pan zainteresowany
              tą pracą, to musi Pan pojechać najpierw do Bielska-Białej.
              Facet pyta urzędnika :
              - A wiec praca jest w Bielsku ?
              - Nie - odpowiada urzędnik, praca jest w Tarnobrzegu , natomiast w
              Bielsku-Białej jest koniec kolejki.....
              • Gość: . Re: Kawał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.12, 21:48
                zajebisty!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka