lechowski51 29.04.12, 19:39 Z okazji zblizajacego sie 1 maja wszystkim walczacym o Postep z polskim ciemnogrodem skladam proletariackie pozdrowienia. www.youtube.com/watch?v=pwQTHsMSDF8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris Re: Towarzysze IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.05.12, 07:36 Myślisz o towarzyszach z Pisu, o których mówił Jacek Kurski ? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Towarzysze 01.05.12, 07:39 Mysle o przebierancach.... wpolityce.pl/wydarzenia/27673-nasz-wywiad-prof-ryszard-bugaj-w-polsce-swietuja-1-maja-rozmaici-przebierancy-byc-dzisiaj-z-nimi-to-dla-mnie-niewyobrazalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: Towarzyszew Watykanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 09:43 Widzę Lechosiu,że zmieniasz się na lepsze. Potrafisz nawet złożyć życzenia. Mam nadzieję,że przyłączysz się do zabawy jak odbywa się w Dniu Święta Pracy jak odbywa się w Watykanie. Tam sami "towarzysze" bawią sie wesoło i długo. Możesz obejrzeć na żywo przez telewizję RAI 3. A tu sobie poczytaj.polonia.wp.pl/kat,1010223,title,Koncert-zamiast-pochodu-pierwszomajowego-w-Rzymie,wid,14452006,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: Towarzyszew Watykanie IP: *.smsiarkowiec.pl 01.05.12, 10:37 Lechosiowi rupie w dupie, a prócz tego kiełbie we łbie ! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Towarzyszew Watykanie 01.05.12, 11:22 Wicus!.Uspokój sie chlopie.Moriccone dla Ciebie i innych towarzyszy szmaciakow www.youtube.com/watch?v=P9UxgTwo6kc Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Towarzysze 01.05.12, 18:26 Ciekawy reportaz o "najwiekszym polskim robotniku" www.tvp.pl/krakow/reportaz/kontrapunkt/wideo/dzieci-wolnosci/1465672 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś Re: Towarzysze IP: *.tktelekom.pl 01.05.12, 18:38 Lechowski51 twoim idolem jest urojony Józiu cieśla , i dla niego wywiesiłeś flagę Watykańską hieno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: Towarzysze IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.05.12, 20:54 lechowski - nie wydaje ci sie ze gromiac komune , nic nie osiagneliscie a wrecz przeciwnie co tylko bylo, zostalo narodowi zabrane, wyprzedane, rozkradzione , rozszabrowane. Kiedys twoim przeciwnikiem byla komuna a dzis ? kto wlasciwie jest tym przeciwnikiem. Legalna wladza wybrana przez wiekszosc spoleczenstwa ? Dogorywajacy staruszkowie z partyjna legitymacja ? To jaka Polska jest dzisiaj to twoja i twoich solidarnosciowych towarzyszy zasluga. To rowniez zasluga kosciola. Dzisiaj chce wam sie wladzy ale co w zamian dacie spoleczenstwu ? Odbudujecie fabryki, odwrocicie spoleczna degeneracje, dacie prace, zapewnicie lad i porzadek a moze usuniecie narkotyki i bandytyzm ? Nic nie mozecie zrobic. Jedyne co mozecie to obiecac z nadzieja ze durnowaty narod uwierzy. Pewnie uwierzy bo skoro najglupszego prezydenta zakwaterowal na wawelu to uwierzy w kazdy idiotyzm i ten narodowy idiotyzm jest podstawa dzialania wszystkich bez wyjatku nartodowych parti politycznych. Czyz stare poczciwe zydzisko nie ma racji, mosci lechowski ? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Towarzysze 01.05.12, 21:52 Nudny juz jestes nikita!.Nie wiem czy starosc czy skleroza ale trudno juz czytac Twoje setne wypociny na ten sam temat,w tym samym stylu.Wybierz sie do rabiego moze cos Ci poradzi bo sie osmieszasz przed gojami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: Towarzysze IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.05.12, 01:16 lechowski - nie komentuj moich stanow emocjonalnych ale odpowiedz na proste pytanie. Dochodzisz do wladzy i co dalej . Bo Kaczynscy juz pokazali co potrafia, i Tusk pokazal i postkomunisci i Walesa z Wojtyla a teraz twoja kolej. lechowski, ja wiem ze ciezko samemu cos wymyslic a wymyslenie kilku zdan majacych jaki taki sens przerasta twoje mozliwosci. Mysle ze taki sam poziom reprezentuja twoi mocodawcy i polityczni idole. Mysle rowniez ze jesli narod was wybierze i dopusci do wladzy oznaczac to bedzie ze narod zwariowal bo da wam mandat do krwawej rozprawy z bylymi i przyszlymi przeciwnikami politycznymi, bo wy w swej niepochamowanej zadzy wladzy pozaszywacie babom ci//py, a kazdego obywatela przystroicie w rozaniec. Czyz nie ma racji stary, poczciwy zydzina ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Towarzysze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.12, 00:07 Oj!lechowski51, walną Nikita w sedno! Brak konkretów z Twojej strony,a jedynie lakoniczna odpowiedz? Historię komunizmu i PRL masz w jednym palcu,to fakt.A co z dniem dzisiejszym? Ja 48 lat, syn 22,wspólna opinia o Tobie SENIOR JEDNOKIERUNKOWY.Zatwardziły,święcie wierzący w media i w słowo pisane(nie ważne kto tworzył). Odpowiedz Link Zgłoś