Dodaj do ulubionych

Chirurgiczne usunięcie zęba

IP: *.smsiarkowiec.pl 05.05.12, 16:08
Gdzie można chirurgicznie usunąć zęba mądrości?I póki nie będę mieć zabiegu jak uśmierzyć ból wyrzynającego się zęba mądrości?
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: Chirurgiczne usunięcie zęba IP: *.tktelekom.pl 05.05.12, 19:57
      jedyny prosty i nie skomplikowany sposób na uśmierzenie bólu to płukanie jamy ustnej szałwią , jest wiele specyfików ale bólu nie da się od razu zlikwidować. Bardzo Ci współczuję "Monisia"
    • Gość: :-) Re: Chirurgiczne usunięcie zęba IP: 80.51.96.* 05.05.12, 20:08
      u pani Sąsiadek np. Wyspiańskiego 1 pawilon
      • Gość: pacjent doktora Re: Chirurgiczne usunięcie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 06:54
        Tylko i wyłacznie doktor Sobiesław Śnieżek. Wiem co mówie, bo miałem taki zabieg. Bezproblemowo, fachowo i bezpoleśnie.
        • e-ftalo Re: Chirurgiczne usunięcie zęba 06.05.12, 13:52
          jak będzie ropa to nie będzie bezboleśnie
          • Gość: gosc Re: Chirurgiczne usunięcie zęba IP: *.smsiarkowiec.pl 06.05.12, 22:01
            Idz do doktora Kuliga przyjmuje na sienkiewicza na kase chorych w tym budynku gdzie jest pogotowie dentystyczne swietny fachowiec a przedewszystkim uprzejmy jak chcesz to podam ci numer jego telefonu ale pisz na moje gg 38112336.Sama usuwałam i polecam a co do Sasiadek nie polecam gdyz ona nie nadaje sie wyrywania zębow mądrosci
            • Gość: Monika Re: Chirurgiczne usunięcie zęba IP: *.smsiarkowiec.pl 07.05.12, 08:50
              Jak możesz to proszę podaj numer telefonu.To pogotowie dentystyczne to budynek za kolorowym blokiem na Sienkiewicza?
            • Gość: ;) Re: Chirurgiczne usunięcie zęba IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.12, 13:05
              Nie zgodzę się z opinią ,ze p.Sąsiadek sie nie nadaje.....Sama żyłam ostatni w w ogromnym strachu przed usunięciem ósemki i postawiłam na p. Sąsiadek!! To było krótkie i bezbolesne usuwanie zęba byłam bardzo pozytywnie zaskoczona ,ze tak szybko wszystko poszło ,bo od zawsze moje rwanie zębów było kłopotliwym zabiegiem dla innych chirurgów stom. kończyło sie dłutowaniem i kilkoma szwami na dziąśle!:( Wiec z myslę ,ze to dobry fachowiec i pełna profeska:) polecam do rwania p.Sąsiadek!!
            • Gość: Fafik Re: Chirurgiczne usunięcie zęba IP: 80.50.63.* 11.05.12, 01:36
              Doktora Kuliga też polecam i atmosfera miła, szybko sprawnie, bezboleśnie, potem tylkoc hodzisz parę dni spuchnieta a pozatym strasznie brzmi ale tylko brzmi ;) mnie się słabo na samą myśl robiło. w środę usuwam drugą ale już bez strachu :)
            • Gość: bolo Re: Chirurgiczne usunięcie zęba IP: *.smsiarkowiec.pl 28.05.12, 12:46
              Polecam doktora kuliga wyrywalem u niego i wierz mi nic mnie nie bolalo naprawde polecam przyjmuje w stalowej,rozwadoie i tbg mozesz sie dowiedziec na oddziele laryngologi w szpitalu tbg 0158123141
    • sp1962 Re: Chirurgiczne usunięcie zęba 06.05.12, 23:18
      w ostrowie wielkopolskim jest szpitlal, dla którego układ zębny nie ma tajemnic tak jak w rudnie małej kolanowy staw nie ma tajemnic lekarze w jednym i drugim szpitalu robią cuda / tak im dopomuż bug/ nie jest ta tanio fundusz ubezpieczeniowy dopomoże powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka