Dodaj do ulubionych

Do Pana Prezydenta

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.12, 11:11
Panie Prezydencie, co z tymi dołkami na Miechocinie obok garaży? Na wprost skupu złomu. Nieźle mnie tam ostatnio wyhustało. Nie umiem jeździć po takich dołkach. U nas drogi polne są w lepszym stanie. Kurde, wstyd, żeby taka wieśniaczka jak ja przyjeżdżała do miasta, żeby się pohuśtać:-) Pozdrawiam tych Panów, co tam stali przy garażu i naprawiali auto( 2 maja) Ja też miałam rozbite to autko, co obok stało przed (świętami wielkanocnymi ) i znów mąż to zrobił a mówią, że baby nie potrafią jeździć:-) Panie Prezydencie, zasyp te dołki np. haszką, tam mieszkają ludzie, co płacą podatki. Dziękuję, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ze strefy Re: Do Pana Prezydenta IP: *.stalowa.pilicka.pl 09.05.12, 11:33
      Prosimy taż o załatanie dziur na drodze obok biurowca w Machowie. Tam to jest dopiero horror. Sytuacja powtarza się co roku po zimie, ale na remont jak się domyślam nie ma co liczyć.
      • Gość: podatnik Re: Do Pana Prezydenta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.05.12, 17:35
        a ja apeluję o zalatanie dziur w jazdni przy garażach jak się wyjeżdża spod urzędu skarbowego
        oraz usunięcie tych aut które stoją na szczycie garaży pomimo znaku zakazu zatrzymywania
        • Gość: do ciebie znajomo Re: Do Pana Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.12, 20:07
          www.tarnobrzeg.eobip.pl/bip_tarnobrzeg/index.jsp?place=Menu02&news_cat_id=70&layout=1&page=0 idz zadzwon i powiedz o problemie a nie piszesz na pseudo forum !!zreszta jak ze wsi jestes to powinnas sie przyzwyczic do takiej troszkie wiekszej wsi jakim jest tbg!!a z drugiej strony to jak widze twoje wpisy to wydaje mi sie ze ci cos kobito brakuje moze sexu??
        • Gość: GOSC Re: Do Pana Prezydenta IP: *.szybszyinternet.pl 09.05.12, 21:07
          dyskutując o drogach należny przypomnieć szanownemu włodarzowi, ze najbardziej uszkodzona podczas powodzi ul. Szklana w Kocmierzowie nadal cierpliwie oczekuje na swoja kolej w remontach pięknych, miejskich dróg Tarnobrzega. Na co przeznaczono pieniądze popowodziowe? a może przewodniczący barwinski zamiast chwalić się i grzać cieple posadki weźmie się do roboty? popełniliśmy błąd wybierając te chore władze, kolejnego błędu nie bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Z Re: Do Pana Prezydenta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.05.12, 21:22
      Jeżdżę na kamionkę bardzo często i muszę powiedzieć że to jest masakra!!Szkoda że nie mieszka tam jaki Pon bo zaraz by była droga jak na domkach Dzikowskich.
      Domagamy się poprawy tej drogi!!!!!!!!!!!
      • Gość: kuriewny Re: Do Pana Prezydenta IP: *.tktelekom.pl 09.05.12, 21:47
        tyle was główkuje nie wiecie co zrobić ? 1-sza propozycja zrobić ściepę na garażach na poświecenie tego miejsca , że przebywał tam jakiś kacyk kościelny zadziała to w 100% , jeżeli nie to 2-ga propozycja to dla ogródków działkowych na Kamionce :zrobić święto kwiatów wiosennych, święto ptaków na działkach , święto plonów obojętnie jakie , zaprosić jakiegoś klechę (biskup za drogi od 5-tyś. w górę ) i mamy na pewno problem z głowy. 3-cia propozycja to : wprowadzić podatek od takich wieśniaczek które przyjeżdżają do dużej wsi i psują powietrze . Zakonnica "znajoma" niech się zajmie szerzeniem i indoktrynacją KK.

• Gość: znajoma Re: Do Pana Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.12, 10:08
          Panie Przeydencie, ponawiam prośbę. Znam na tym osiedlu kilka rodzin, które pomagają za moim pośrednictwem. Jechałam ostrożnie, ale niestety mam pęknięty zderzak z przodu. Nie zrezygnuję z pomocy ludziom, ale bardzo proszę o zasypanie tych dołków. Jeżdżę co najmniej raz w miesiącu tą drogą od kilku lat i sytuacja się nie zmienia. Dziękuję za zrozumienie. Pozdrawiam, miłego dnia.
          • Gość: gość Re: Do Pana Prezydenta IP: *.sistbg.net 10.05.12, 13:59
            Ale tam zawsze było takie dziadostwo, a te psy biegające po całym miechocinie?
            Prezydent mieszka na Dzikowie, przecież tam trzeba inwestować.
            • Gość: PRO Re: Do Pana Prezydenta IP: *.smsiarkowiec.pl 10.05.12, 22:04
              Prawda jest taka, że jesteście beznadziejni, myślicie, że jak będziecie napinaczami na forum uda się wam czegoś dokonać...DZIURY SĄ CELOWE, ICH ZADANIEM JEST SPRAWDZANIE CZUJNOŚCI KIEROWCÓW I ICH UMIEJĘTNOŚCI PROWADZENIA W TRUDNYCH WARUNKACH...przywyknijcie i się uczcie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka