Dodaj do ulubionych

Zatrudnie do pracy

30.05.12, 15:11
Zatrudnie dziewczyne do pracy w sklepie Chinskim w Tarnobrzegu jako kasjer sprzedawca. Umowa o prace. Wymagane prawo jazdy kat. B. Informacje pod numerem telefonu 782240998.
Obserwuj wątek
    • Gość: strzałka Re: Zatrudnie do pracy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.06.12, 10:37
      Wszak wiadomo, że dziewczyna to nie chłopak. A dziewczyną się jest do jakiego wieku, czy 35 lat to już szkapa czy jeszcze dziewczyna? Słowo "chiński" to przymiotnik, więc nie piszemy wielką literą.
      • Gość: gość Re: Zatrudnie do pracy IP: *.wegorzewo.mm.pl 01.06.12, 13:25
        Czyli poszukujesz wielozawodowca: kasjer, kierowca. Zapewne musi też posprzątać za najniższą krajową minus podatki, ubezpieczenie. Nie będzie chętnych dziewczyn.
        • Gość: ja Re: Zatrudnie do pracy IP: *.tktelekom.pl 01.06.12, 14:14
          A ja myślę, że już ma chętne
          • Gość: ja Re: Zatrudnie do pracy IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.12, 21:48
            ja też myślę, że już są chętni. wiele osób jest bezrobotnych i będzie się chwytało wszystkiego.
      • Gość: ada Re: Zatrudnie do pracy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.06.12, 23:38
        podobno w ciastkarni na Kwiatkowskiego ( sklep pola na rondzie) są jakieś przyjęcia
    • e-ftalo Re: Zatrudnie do pracy 02.06.12, 03:09
      po co jej prawo jazdy jak może jeździć MKS-em
      A tak poważnie to i bez prawa może jeździć jak umie,za egzaminy trzeba płacić,bezrobornych na pewno nie stać
      • Gość: bida Re: Zatrudnie do pracy IP: *.szybszyinternet.pl 02.06.12, 13:52
        Nie będzie chętnych ?! No chyba sobie żartujecie... Prawda jest taka ,że teraz sytuacja na rynku pracy jest bardzo bardzo ciężka i każda oferta jest oblegana. Ostatnio moja znajoma szukała jakiejkolwiek pracy w Tarnobrzegu , składała praktycznie cv w każdym sklepie. I jak się okazało na 1 wolne miejsce przypadało minimum 100 cv . W 50 % były to osoby po studiach...
        • lechowski51 Re: Zatrudnie do pracy 02.06.12, 14:21
          Glosujcie na PO!.Za 3 lata na jedno miejsce w niemiecki,francuskim lub chinskim supermarkecie bedzie 300 chetnych.
          • angelsik Re: Zatrudnie do pracy 02.06.12, 14:43
            Ostatnio w tym jednym chińskim sklepie potraktowano mnie jak złodzieja!
            Podeszła do mnie dziewczyna i przeprosiła za to, że będzie za mną chodzić - ale takie ma polecenie, ponieważ wyglądam według szefa(Chińczyka) podejrzanie!Wiecie co, poczułam się okropnie - ta dziewczyna również.
            Nie sądzę, żebym swoim zachowaniem wzbudzała podejrzenia, tym bardziej strój raczej nie sprzyjał kradzieży ( koszulka na ramiączka, spodnie i malutka torebeczka w której miesci się tylko portfelik i klucze). Ale co tam- przecież mogłabym uciekać z ubraniami na łeb , na szyje.
            Najbardziej zabolał mnie fakt, że ostatnimi czasy zostawiłam tam trochę pieniędzy - 2 piżamy, jakieś rzeczy do domu, klapki do wody, 2 pary spodni, koszulki, lustro i inne pierdoły. Człowiek idzie, bo taniej - teraz stwierdzam, ze nie warto. Wolę dołożyć tą złotówkę i kupić u normalnych przedsiębiorców. Bez poczucia winy i wstydu, bo w życiu nie wyciągnęłąm ręki po cudze.
            Dodam, że dziewczyna skomentowała ten fakt, że szef ma zły dzień, ponieważ druga pracownica zadzwoniła do inspekcji pracy bo nie płacił im jak trzeba za weekendy(sobote i niedziele!) - okradał własnych pracowników. Widać szef mierzy wszystkich swoją miarą. ps. w sklpie Cropp jest ogłoszenie o prace na cały etat.
            • Gość: ym Re: Zatrudnie do pracy IP: *.szybszyinternet.pl 02.06.12, 17:51
              a można wiedzieć o który chiński sklep chodzi ? Azja czy ten obok PKS ? Jeżeli chodzi o Croppa to tam co chwilę wisi ogłoszenie . Wydaje mi się to trochę dziwne ;/
            • Gość: :( Re: Zatrudnie do pracy IP: *.smsiarkowiec.pl 03.06.12, 21:23
              w Rossmannie też gościu w mundurku wygląda zza każdego regału :( Nie martw się, widocznie wszyscy jesteśmy podejrzani
    • e-ftalo Re: Zatrudnie do pracy 03.06.12, 00:01
      nic dziwnego,bo jakie zarobki mogą być u Chińczyka-takie jak w Chinach. Warunki pracy pewnie nie lepsze.A my nie mieszkamy w Azji
    • Gość: Edi Re: Zatrudnie do pracy IP: *.flash-net.pl 03.06.12, 21:11
      Kasjer sprzedawca z prawem jazdy?
      Powaliło was.
      • Gość: mar Re: Zatrudnie do pracy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.06.12, 09:02
        ....bo to chyba objazdowy sklep, bo taniej niż wynając lokal w TBG-u
        • Gość: jaitylkoja Re: Zatrudnie do pracy IP: *.tktelekom.pl 20.06.12, 22:20
          Zatrudniając w sklepie chińskim ponoć dziewczyny dostają umowę o pracę. Zarobki najniższa krajowa czyli ok 1200 jak w kazdym sklepie... Bezrobocie jest i nawet u chińczyków, ludzie pracą nie poagradzą. Dziwi mnie tylko fakt iż potzrebna wam jest dziewczyna z prawem jazdy. Ciekawi mnie bardzo w jakim celu? Czyżby po to aby jeżdzić po towar do stolycy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka