Dodaj do ulubionych

Neurolog - prosze o pomoc

IP: *.smsiarkowiec.pl 10.06.12, 16:16
Czy korzystał ktos z was z pomocy neurologa??? Podobno najlepsi na pokarpaciu sa w mielcu. Jesli ktos ma jakis kontakt do dobrego neurologa,bardzo prosze polecic.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Neurolog - prosze o pomoc IP: *.wegorzewo.mm.pl 10.06.12, 16:50
      Na nerwy tylko praca, praca, praca. Im cięższa tym lepiej paraliżuje (uspokaja) system nerwowy.
      • Gość: . Re: Neurolog - prosze o pomoc IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.06.12, 17:00
        dla dzieci czy dorosłej, jak dla dorosłej osoby ja polecam Dadię z tbg gorzej z dziecmi.
        • Gość: gość Re: Neurolog - prosze o pomoc IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.12, 12:57
          Jacek Gamrot z Mielca.Przyjmuje też w przychodni nr 2 w Tbg-u!
    • Gość: ja Re: Neurolog - prosze o pomoc IP: *.tktelekom.pl 10.06.12, 22:50
      dla dzieci Józef Kotarski Sandomierz
      • Gość: Misiek Re: Neurolog - prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.12, 13:29
        Potwierdzam wypowiedz mojego przedmowcy. Jesli dla dzieci to Kotarski z S-rza a dla doroslych Dadia w Tbg.
        M.
        • Gość: ja Re: Neurolog - prosze o pomoc IP: *.smsiarkowiec.pl 11.06.12, 15:26
          czy ktos korzystal z porady dr Kruka z Nowej Deby i czy leczyl sie w tudziez na oddziale rehabilitacyjnym?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka