Gość: Anja IP: *.smsiarkowiec.pl 10.06.12, 16:16 Czy korzystał ktos z was z pomocy neurologa??? Podobno najlepsi na pokarpaciu sa w mielcu. Jesli ktos ma jakis kontakt do dobrego neurologa,bardzo prosze polecic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Neurolog - prosze o pomoc IP: *.wegorzewo.mm.pl 10.06.12, 16:50 Na nerwy tylko praca, praca, praca. Im cięższa tym lepiej paraliżuje (uspokaja) system nerwowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Neurolog - prosze o pomoc IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.06.12, 17:00 dla dzieci czy dorosłej, jak dla dorosłej osoby ja polecam Dadię z tbg gorzej z dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Neurolog - prosze o pomoc IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.12, 12:57 Jacek Gamrot z Mielca.Przyjmuje też w przychodni nr 2 w Tbg-u! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Neurolog - prosze o pomoc IP: *.tktelekom.pl 10.06.12, 22:50 dla dzieci Józef Kotarski Sandomierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Neurolog - prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.12, 13:29 Potwierdzam wypowiedz mojego przedmowcy. Jesli dla dzieci to Kotarski z S-rza a dla doroslych Dadia w Tbg. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Neurolog - prosze o pomoc IP: *.smsiarkowiec.pl 11.06.12, 15:26 czy ktos korzystal z porady dr Kruka z Nowej Deby i czy leczyl sie w tudziez na oddziale rehabilitacyjnym? Odpowiedz Link Zgłoś