Dodaj do ulubionych

rumuny na targu

IP: *.flash-net.pl 14.07.12, 21:37
UWAGA NA TYCH OSZUSTÓW!!! zaczepiaja ludzi aby im zamienili drobne pieniadze zazwyczaj po 10zł na grubsze min, 100-200zł wołaja aby łatwiej oszukać!!Z tego co wiem to oszukali nie tylko mnie,ale duzo innych osób.Nie zamieniajcie im nigdy pieniędze na grubsze,bo zamiast 200 zł co miałaś zamienić okazuje się że dostałaś 100 zł,nie mam pojęcia jak to robią,bo okazuje się to dopiero po odejściu,w domu.
Obserwuj wątek
    • Gość: proboszcz Re: rumuny na targu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.07.12, 22:20
      obejrzyj film "Sztos", naiwniaku
    • Gość: Jasio Re: rumuny na targu IP: *.szybszyinternet.pl 15.07.12, 14:52
      Kiedy doczekamy sie takich włodarzy naszego grodu, którzy zaczną dbać o interes naszych obywateli a nie o interes handlujących obywateli Rumuni czy Bułgarii. Czyżby nikt z odpowiedzialnych służb nie dostrzegał problemu? Inne miasta sobie z tym problemem poradziły a nasz Tarnobrzeg nie wiem na co czeka, czyżby promuje handel w ramach szarej strefy? No tak to niestety wygląda. Panie Prezydencie, może najwyższy czas coś z tym zrobić?
    • e-ftalo Re: rumuny na targu 15.07.12, 22:55
      chodzi oczywiście o Cyganów którzy nie są obywatelami żadnego państw.
      To jak oni to robią,jakaś iluzja,sztuczka?Ktoś coś wie na ten temat?
      • Gość: znajoma Re: rumuny na targu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 00:08
        Składają pieniądze na pół i liczą i z tej strony,gdzie jest dwie połówki. Na wierzchu są całe np.dziesiątki.Próbowano mnie tak oszukać w Rosji, facet chciał kupić ode mnie kurtkę dżinsową, którą miałam na sobie. W tym mieście, gdzie studiowałam. Gdy liczyłam sama to brakowało 50 rubli. Trzy razy on liczył i ja 3 razy i ciągle to samo. W końcu się wkurzyłam i powiedziałam, że mu nie sprzedam tej kurtki. Zaczepił mnie na rynku, bo się mu kurtka spodobała. W końcu wyciągnął z kieszeni 50 rubli i dołożył. Nie dałam się oszukać.Trzeba wziąć pieniądze do ręki i samemu policzyć, rozkładając oddzielnie banknoty. Innej opcji nie ma. Siema:-)
      • Gość: miśkiewicz Re: rumuny na targu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.07.12, 06:44
        moze by zrobili taka sztuczke, taki myk by e-ftalo z fora znikl ...
        • Gość: k00tasinski Re: rumuny na targu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 09:13
          jestem za , i jeszcze lechowski
          • e-ftalo Re: rumuny na targu 16.07.12, 10:17
            albo jeszcze lepiej żeby znikły wszystkie anonimy nielogowane
            • Gość: Lili Re: rumuny na targu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.07.12, 16:09
              e-ftalo...Ty nadal jesteś anonimowy mimo zarejestrowanego nicka. Ale dla Ciebie to i lepiej że utrzymujesz anonimowośc haha :D
      • Gość: lol Re: rumuny na targu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.07.12, 10:23
        No, toś się buraku popisał..... Cyganów.

Jesteś taki głupi czy udajesz?
        • e-ftalo Re: rumuny na targu 17.07.12, 00:46
          najlepsza nazwa to Romowie albo Cyganie-Cygan, ale na pewno nie Rumuni,bo oni nie pochodzą z Rumunii żeby ich tak nazywać. Cyganie wywodzą się z Azji.
          Więc doucz się trochę.
          A wszelkie sztuczki,iluzje pochodzą z dalekiego wschodu,to tam się to wszystko rodzi.Najlepiej umieją wciskać szajs właśnie Cyganie,Chińczycy,Azjaci,są w tym mistrzami,a nam śmieją się w twarz,bo Europa to dla nich miejsce gdzie czują się jak ryba w wodzie i bez pracy można mieć kasę. Każdy Cygan ma jakiś pomysł jak zarobić i się nie narobić
    • Gość: lol Re: rumuny na targu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.07.12, 10:19
      Trzeba być prawdziwym idiota, żeby liczyć pieniądze po takiej operacji dopiero w domu. Jesteś po prostu frajer, zgubiłeś gdzieś stówkę i niewinnych ludzi pomawiasz.
    • kozakypl Re: rumuny na targu 16.07.12, 19:19
      niestety, ale goć ma rację i nikogo nie pomawia. Przeczytaj co napisała znajoma, bo właśnie tak oszukują ludzi. 50 zeta nie chcą zamieniać tylko właśnie 100 lub 200. uważajcie na tych oszustów!!!
      • Gość: znajoma Re: rumuny na targu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 20:07
        Pisałam o sytuacji w Rosji, nie posądzam nikogo. Chciałam tylko powiedzieć, że jest to możliwe. Patrzyłam na Jego ręce i pieniądze i zgadzało się. Zawsze trzeba liczyć pieniądze samemu. Złóżcie 4 dziesiątki, na wierzchu cała dycha i jak byk wychodzi 50 zamiast 100 zł. Pozdrawiam.
        • Gość: znajoma Re: rumuny na targu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 20:17
          Zamiast 90. Na pewno jest myk w składaniu pieniędzy! Uważajcie.
          • Gość: goć Re: rumuny na targu IP: *.flash-net.pl 16.07.12, 21:44
            Nikogo nie pomawiam tylko to jest prawda,pierwsze co to po przeliczeniu pieniędzy brakowało mu 20 zł,czyli da łmi 180 zł,a jak mu dałem do przeliczenia to niby dokładał te 20 zł,a jakim cudem zrobił to że poóźniej brakowało 100 zł tonie mam pojęcia,mówię że nie tylko mnie tak oszukał,poczytaj sobie na forum echo dnia,też ktoś opisuje że został oszukany.
            • Gość: oszust Re: rumuny na targu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.07.12, 22:36
              zasada jest prosta za każdym razem przeliczaj pieniądze a wtedy będzie o key.
    • Gość: Anty cygan Re: rumuny na targu IP: *.ip.netia.com.pl 17.07.12, 08:17
      To zwykłe brudasy i nieroby. Patrzą tylko jak kogoś oszukać,w ogóle po co ludzie tam idą to nie wiem.Deportować te małpy na Syberie i spokój!!
      • Gość: onanzis Re: rumuny na targu IP: *.tktelekom.pl 17.07.12, 09:11
        pod marketami często żebrają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka