Dodaj do ulubionych

fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach

IP: *.tktelekom.pl 21.07.12, 12:30
Mam ogromną prośbę. Mianowicie szukam DOBREGO fryzjera w Tarnobrzegu lub okolicy (Sandomierz, Stalowa Wola). Mam włosy w bardzo słabej kondycji i szukam kogoś, kto mógłby się nimi profesjonalnie zająć. Czy mogłybyście mi kogoś polecić? Dzięki z góry :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.183.208.170.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.07.12, 17:42
      w sandomierzu fryzjer koleczek w zakladzie bellek czy jakos tak w szeregowkach za biedronka a w tarnobrzegu piotr przywara w pawilonach na wyspianskiego
      • Gość: olek Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.07.12, 17:59
        w Tarnobrzegu tylko Rawski na Placu Czerwonym
        • Gość: noooooooo Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.smsiarkowiec.pl 23.07.12, 16:51
          w życiu
      • Gość: ANA Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tktelekom.pl 21.07.12, 20:23
        Tylko ten w Sandomierzu ponoć bardzo drogi...
        • Gość: muma Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.12, 12:24
          ten koles z wyspianskiego to powinien owce strzyc a nie za ludzi sie bierze !!!!
          • Gość: Juw Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tktelekom.pl 23.07.12, 09:02

No własnie różne opinie o nim słyszałam. Macie jeszcze jakieś propozycje?
          • Gość: gosc Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.183.215.254.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.07.12, 11:43
            nie jestem owca a mnie strzyze i to dobrze
            • Gość: ina Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.12, 07:50
              chyba na myszce!!!
    • e-ftalo Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach 24.07.12, 10:02
      to ja też coś dorzucę.Najlepsi fryzjerzy w Gorzycach.A jest ich tam trochę,do wyboru,ceny atrakcyjne,spore kolejki ,bo i poziom usług wysoki
      • Gość: jgh Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.12, 22:49
        taaak.... laski w Gorzycach maja po 20-30 lat i noszą siwy blond!!!! nie ma większej wiochy !!! Ohyda
    • Gość: soraya1967 Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 26.07.12, 21:11
      Zawsze podczas pobytu na wakacjach w Tarnobrzegu korzystam z usług p. Rawskiego na pl. Bartosza Głowackiego (lub pl. Czerwonym, jak kto woli) i zawsze byłam bardzo zadowolona.
      • Gość: Juw Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tktelekom.pl 27.07.12, 10:17
        Propozycją pana Rawskiego jestem zaskoczona - nie wiedziałam, że to taki specjalista. Może warto spróbować.. A słyszałyście opinie o niejakim Kubie? Byłyście kiedyś u niego?
        • Gość: klientka Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tktelekom.pl 27.07.12, 14:56
          Nie polecam, na farbach to on się nie zna. Wyszłam jako kaczątko, tak rozjaśnił włosy że byłam żółta!
          • Gość: ja Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.07.12, 10:24
            Kuby nie polecam choć zapowiadał się nieźle...
            • Gość: Juw Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tktelekom.pl 28.07.12, 12:42

Kurcze, a tak liczyłam na niego...
              • Gość: gosc Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.07.12, 13:05
                był kiedyś dobry fryzjer w Tbg Dawid,ale niestety wyjechał;/ teraz według mnie w Tbg bardzo kiepsko z fryzjerami;/
              • Gość: loki Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.smsiarkowiec.pl 31.07.12, 00:47
                a który to ten Kuba?
                • Gość: Juw Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tktelekom.pl 31.07.12, 15:31
                  @loki on chyba w Metamorfozie przyjmuje. Kuba Hrycyniak?
      • Gość: i już Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.smsiarkowiec.pl 29.07.12, 22:04
        a ja sobie w wakacje irokeza stawiam
        • Gość: in Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.07.12, 19:08
          ja chodzę od lat do pana Piotra- i jestem bardzo zadowolona. Poza bdb cięciem (gdzie indziej zawsze miałam krzywo ucięte włosy) pan Piotr poradzi w doborze fryzury i generalnie zna się na swojej robocie
          • Gość: Laura Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tktelekom.pl 31.07.12, 17:56
            Kuba przyjmuje nad optykiem na placu czerwonym, raz tam byłam bo słyszałam, że dobry ale to był ostatni raz. Scinał mi włosy 10 min, złapał, wyciął kawałek i zadowolony. Po miesiącu wmawianiu samej sobie, że tak ma być poszłam do innego fryzjera i pani ręce załamała, kto mi taką fryzure zrobił:) Pan Piotr ścina wszystkie kobiety na jedno kopyto mam wrażenie, troszkę przerost formy nad kształt. Natomiast bardzo polecam młodziutką dziewczynę na dzikowie na białym bloku. Ponoć zanim zetnie włosy 10 razy się zastanawia, bo jak to mówi ścina sie łatwo ale rosną bardzo powoli. Bardzo miła i sympatyczna i przede wszystkim zna sie na rzeczy. Polecam
            • Gość: a Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.08.12, 19:58
              Od 3 lat jestem klientką pana Piotra i nie zauwazyłam, żeby wszystkich ścinał na jedno kopyto. Przez te 3 lata sama miałam różne fryzury- od krótkich włosów, po- teraz zapuszczone do ramion. Jesli miałabym w Tbgu kogoś polecić to tylko jego.
              • Gość: b Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.12, 07:02
                to mało wiesz o fryzjerach w Tbg aby "tylko" jego polecać.
                • Gość: a Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.08.12, 09:40
                  @b
                  wiem i to sporo bo zanim stałam się klientką pana Piotra korzystałam z usług wielu salonów (Fashion, Garbiel salon naprzeciwko b. CCC, Ilona, Sylwia, salon nad Top secret, salon naprzeciwko top secret i jescze inne)
                  • Gość: ,mnbvcx Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.12, 12:23
                    o ja!!!!!!!!skad ty tyle wlosow wzielas kobito??
                    • Gość: a Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.08.12, 12:40
                      :) po pierwsze mam trochę lat, po drugie jak się nosi krótkie fryzury to do fryzjera chodzi się mniej więcej co 1,5 mies
                      • Gość: c Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.08.12, 12:42
                        @mnbvcx weź se policz chłopie ile razy ty w swoim życiu korzystałeś z usług fryzjera
          • Gość: km Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 07:31
            ten Piotr Rawski gdzie przyjmuje?
    • Gość: Monika Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.08.12, 23:46
      Polecam fryzjerki na Dzikowie. Super dziewczyny, mają pojęcie. Ja korzystałam z usług salonów lorea'l w tym zeze, gdzie ceny są kosmiczne a efekty niczym się nie różnią. Wyszłam dziś od pani Karoliny z Dzikowa z pięknym kolorem włosów, dawno nie byłam tak zadowolona z usług fryzjera
      • Gość: Juw Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tktelekom.pl 08.08.12, 08:16

A jak nazywa się ten zakład fryzjerski na dzikowie?
        • Gość: Laura Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tktelekom.pl 08.08.12, 10:04
          tPowiem szczerze nie wiem, ale tam jest jeden zakład na białym bloku, przyjmuja 2 panie Karolina i Agata, Agata fantastycznie maluje włosy, a Karolina super mnie obcięła. Naprawde polecam
          • Gość: i Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.12, 10:21
            nie Piotr Rawski tylko Piotr Przywara- pawilony na Wyspiańskiego
          • Gość: gosia Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.08.12, 15:49
            Zdecydowanie Dzików, mój mąż jest stałym klientem, również sama przekonałam sie, że są tam dobre fryzjerki
            • Gość: Juw Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tktelekom.pl 08.08.12, 15:53
              A korzystałyście ze studia ZEZE?
              • Gość: oj Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.08.12, 19:43
                tak-jedna wielka MASAKRA! włosy miałam wycięte tak nierówno, że musiałam iść do innego fryzjera poprawiać
                • Gość: anka Re: fryzjer w Tarnobrzegu i okolicach IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.08.12, 21:18
                  Byłam w zeze na modelowaniu i ok. Drugi raz zdecydowałam sie na dekoloryzację na krótkich włosach i zapłaciłam 200 złotych!!!!!!!!! Salon i wyposażenie ok, natomiast właściciele powinni pomysleć o zatrudnieniu choć jednej doświadczonej fryzjerki. Na szkolenia można jeździć, ale trzeba mieć jeszcze talent. Być może dziewczyny jeszcze nabiorą wprawy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka