IP: *.tktelekom.pl 14.08.12, 09:03
poszukuję majstrów do wykonania remontu łazienki , czy ktoś ma namiary na solidnych fachowców , za informację z góry dziękuję .
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: remont IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.12, 09:28
      Pytaj znajomych, nie ufaj ogłoszeniom. Tylko osoby z polecone z pierwszej ręki!
      Potem może być za późno, wszyscy mamy doświadczenia z budowlańcami, a to szczególny rodzaj "osobników". Łatwy pieniądz, po najmniejszej linii oporu i spieprzona robota na która będziesz się gapić latami!
      • Gość: Do Kasi Re: remont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.12, 09:35
        Znam dobrego fachowca, dam Ci telefon, ale nie tutaj. On robi sam, jest dokładny, widziałam efekty jego pracy co najmniej u trzech osób. Jest uczciwy, spokojny i solidny. Polecam go.
        • Gość: Kaśka Re: remont IP: *.tktelekom.pl 14.08.12, 10:23
          dzięki za informacje ja potrzebuje dostać za wykonaną usługę fakturę czy ten fachowiec mi ja wystawi jeżeli tak chętnie skorzystam i z góry dziękuje za informacje.
          • Gość: Do Kasi Re: remont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.12, 11:10
            Nie wiem, czy wystawia faktury, zapytam przy okazji.
          • Gość: gość Re: remont IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.12, 21:53
            To pisz od razu, że potrzebujesz faktury a nie wyremontowanej łazienki ;)
    • Gość: justi Re: remont IP: *.szybszyinternet.pl 14.08.12, 10:05
      napisz na maila: 5justi@gazeta.pl
      podam ci namiary na fajnego gościa - pięknie położył mi glazurę a przy okazji zrobił elektrykę i hydraulikę.
    • aniamd29 Re: remont 17.08.12, 23:06
      jeśli nadal potrzebujesz fachowca,mam kontakt do młodego chłopaka,ale ma smykałkę! robił mi łazienkę ,sam zaproponował mi zmiany, doradził półeczki podświetlane,dobrał baterie itd.Ma fajne pomysły,nowoczesne.I co najważniejsze nie pijący fachowiec,bo po niektórych zbierałam po pracy worki pustych puszek po piwie!robi szybko ale solidnie!
      • Gość: k00tasinski Re: remont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.12, 07:39
        to jak niepijacy to juz hooj nie fachowiec
        • Gość: aniamd29 Re: remont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.12, 22:27
          głupi jak hooj? płytkarz nie płytkarz ...fachowiec nie może walić piwskiem,śmierdzieć potem i gasić petów w kwiatkach...nie mierz wszystkich swoją miarą Panie Kutasiński....
    • Gość: gość Re: remont IP: *.183.192.180.dsl.dynamic.t-mobile.pl 18.08.12, 15:40
      nie bierz fachowców z ogłoszeń z tygodnika jak mi hydraulik zrobił prysznic to na parterze mi pół sufitu odpadło bo woda lala się pod terakotę
      • Gość: k00tasinski Re: remont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.12, 19:03
        glupi jestes i tyle,reklama wszedzie dobra
    • Gość: gośc Re: remont IP: *.retsat1.com.pl 30.09.12, 13:45
      przestrzegam przed gosciem wykonujacym remonty i usługi budowlane nazywa sie W. sekulski z dwikóz najgorszy ""fachowiec jezeli mozna go takim nazwac, sciany po 1 tyg pękaja a dach przecieka. NIE [POLECAM SZKODA PIENIĘDZY. OSTRZEGAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka